overzichtelijk en goede prijs

overzichtelijk en goede prijs

Toperfahrung

Guter Preis ohne unendliche Services empfohlen. Die Bestellung läuft reibungslos.

Een scherpe prijs en montagepartners in de buurt.

Scherpe prijzen, snelle levering en betrouwbare montagepartners. Een makkelijk bestelproces, een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar nieuwe banden.

Goede prijs!

Makkelijk bestelsysteem, veel keuze en goedkoop

Betrouwbaar en snel geleverd

Mijn eerste aanschaf was snel en goed geleverd en gemonteerd. Daarom ben ik weer terug voor een tweede aanschaf en ik ben benieuwd hoe dit gaat bevallen !

Niet voor niets concurrent

Met al het gestruin naar de beste band voor de beste prijs kom ik toch bij Bandenconcurrent uit.

Snel en simpel

Ik wist wat ik nodig had en door de simpele opstelling van de website kon ik best snel filteren en vinden wat ik zocht.

Goede deal

Eerlijke prijs Snel en gemakkelijk geregeld.

Makkelijk en goedkoop besteld

Deze site makkelijk online te vinden met prima filter opties om de ideale band te vinden. Ook zijn er genoeg montage partners wat het voor mij makkelijker maakt. Helemaal tevreden, kan niet beter.

Thuiswinkel waarborg. Een must!

Goed zoeken, offertes vergelijken en reviews lezen. Meer kan ik niet doen. En dan kom ik met een goed gevoel uit bij BandenConcrent.nl

Ok

Makkelijke site om te zoeken, goede prijzen snelle levering

Goede en nieuwe banden super snel geleverd

Ik kijk naar prijs, aanbod, onderlinge vergelijkingen en levertijd. Dat is allemaal bij de bandenconcurrent prima in orde, dus ik bestel daar.

De site werkt makkelijk en de prijzen zijn scherp

Alles ziet er goed uit

altijd goed

bestellen en geen zorgen altijd weer netjes thuis geleverd

Makkelijk bestellen en goede prijs

Het bestellen is super makkelijk en de prijs is ook nog eens goed

Goed en goedkoop!

Overzichtelijke site, goede prijzen en montagepartners in de buurt.

Gemak!

Veel goedkoper dan bij de grote bekende bandenbedrijven. Veel keuze uit banden op voorraad, garage naar wens te selecteren!

Snel en goedkoop

Banden zijn beschikbaar, vinden is eenvoudig en fijn dat aangesloten garages zichtbaar zijn. Het zou helemaal fantastisch zijn als je direct een afspraak kon maken.

Makkelijk en snel

Makkelijk juiste banden gevonden. Prijs lager dan concurrentie die het zogenaamd voor 25% korting aanbiedt. Fijn dat je gelijk montage partner kunt selecteren. Tot nu toe erg tevreden.

netjes en correct

Netjes en correct...

goede site, juiste info en snelle levering

kon snel vinden wat ik zocht, bestelling makkelijk en levering snel

goeie zaak

Snel besteld en snel ontvangen en goeie kwaliteit

geweldige verkoper

Ik vond de communicatie van de verkoper leuk. Ik aarzelde om het te kopen. Ik heb de producten aan de winkelwagen toegevoegd, maar ik heb ze niet gekocht. Ik was blij dat de verkoper niet stopte met communiceren met mij en ik besloot ze te kopen zijn van hoge kwaliteit.

Goed product goede prijs

81 Luchthavenweg