mooi en overzichtelijk en nette prijzen

super geregeld mooi overzicht

Goede website, overzichtelijk, de goedkoopste ,snel de juiste band gevonden, makkelijk besteld

Makkelijke website, snel mijn band gevonden. Heb deze site nog niet eerder gevonden maar deze is erg goed en overzichtelijk! Echt een aanrader.

Groot assortiment en scherpe prijzen

Grote keuze aan banden voor een goede prijs. Overzichtelijke website.

Prima geregeld! Duidelijk qua informatie en vergelijken

Prima ervaring! Zou nog makkelijker zijn als je kan filteren op de kenmerken die je zoekt, niet alleen zuinig of extra grip. Verder duidelijk en goed dat je alternatieven krijgt.

super bandjes klasse , en snel geleverd

Zeer heldere website

Ik kon op basis van de duidelijke website goed een keuze maken. Ook het leveren is duidelijk. Dus perfect voor mij!

Snelle bezorgd

Snel te bestellen

Ruim aanbod en snelle levering

Dacht eerst dat ik dezelfde band had besteld. Bleek achteraf een 4-season te zijn en geen winter. Dus makkelijk om kunnen ruilen. Helaas wel tegen betaling. Nu de juiste band gevonden.

Vanwege prijs/kwaliteit heb ik voor De Bandenconcurrent gekozen

Vanwege prijs/kwaliteit heb ik voor De Bandenconcurrent gekozen

Verry good experience

Verry good experience

Snel en goedkoop

Snelle levering voor een goede prijs

Gemakkelijk en snel

snelle keuze kunnen maken, duidelijk aangegeven.

goede service

Nieuwe set banden kunnen bestellen en laten monteren bij zaak in de buurt. Erg fijn dat dit allemaal via een enkele website kan.

Makkelijk , snel, duidelijk, meerdere keuzes in montage partners met prijs erbij. Super easy!

Makkelijk, snel, duidelijk. Meerdere keuzes in montage partners met prijs.

Duidelijke overzichtelijke website en de goedkoopste

Overzichtelijke en duidelijk website met alle merken En de goedkoopste voor mijn keuze band

makkelijk alles in 1 regelen

makkelijk vergelijken etc en regelen van montage in de buurt in 1...

Top bedrijf en goede service

Snelle levering, goede website, voordelig

Heb goede ervaringen met de Bandenconcurrent. Na eerst Bridgestone Potenza Sport banden (205 45 r17) te hebben besteld voor mijn Swift Sport, die snel werden geleverd en vakkundig zijn gemonteerd door montage partner Bosch Car Service J.T van Steyn, heb ik nu Maxxis HP 5 225 45 r18 banden besteld voor de Nissan Juke van mijn vrouw. Bij mijn dealer was ik veel duurder uitgekomen.

Toppie

Topservice

Makkelijk bestellen, scherpe prijzen

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Makkelijk en snel

Het is een overzichtelijke website. Je kunt snel je producten vinden en snel bestellen

Gewoon top

Voor de zoveelste keer banden besteld bij de Bandenconcurrent, en zoals gewoonlijk snel en betrouwbaar geleverd en natuurlijk een goede prijs

Service

Goede service gelijk uitleg gekregen over mijn vraag daardoor met een gerust hart mijn bestelling gedaan.

Veel keuze , prijzen perfect super montage service

Geweldig goede overzichtelijke site prima prijzen goed en goedkoop

Makkelijk bestellen en goede prijzen

Makkelijk bestellen en goede prijzen Zeker een aanrader

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA