Via Bandenconcurent is het zeer makkelijk om je gewenste banden te bestellen!!

Erg makkelijk om je gewenste banden te bestellen via Bandenconcurent plus snelle levering! Kwaliteit is top!

Overzichtelijke website, goede info, snel besteld

Overzichtelijke website, goede info, snel besteld

Duidelijke site en goedkope banden

Eerste bestelling hier, heel fijn dat je ook met Klarna kan betalen. Vredestein banden rijd ik ik al jaren dus ik verwacht ook geen problemen met deze.

Overzichtelijk en goede keuze

Prijs en kwaliteit is goed.

De beste en snelste autobanden website

Ik ervaar nooit problemen met bandenConcurrent

Dit is mijn zoveelste bestelling bij bandenconcurent .

Altijd een perfecte levering en natuurlijk de goedkoopste !!!

alles liep op rolletjes

Bij het zien van alle mogelijke banden begonnen onze ogen net zo hard to tollen als de ventielen van onze huidige banden na een flinke snelwegrit, deze dus ook maar meteen nieuwe besteld. Goed gevoel en de auto rijdt al een stuk fijner na deze ervaring en dan moeten de nieuwe banden met gepoetste velgen er nog onder. fijn weekend!

prima website met goede informatie

Vaak zie je door de verschillende aanbieders welke nu de juiste is. Ook de extra informatie rondom snelheid en gewicht prima aangegeven.

Geweldig!

Handig dat je het kan laten bezorgen bij het montage bedrijf!

Duidelijk en klant vriendelijk

Betrouwbaar duidelijke gegevens c.q informatie

Altijd goede banden voor goede prijs

Altijd goede banden tegen goede prijs en snelle levering zonder bij komende kosten

snel de juiste band

ik was op zoek naar de juiste winterbanden. Bij andere web-sites ging dit erg lastig, maar ook waren de banden bij andere leveranciers duurder. Daarnaast waren er 3 gerenommeerde installatiepartners dicht in de buurt.

Duidelijke website en alle merken beschikbaar. Snelle levering en fijn dat het niet bij mij thuis geleverd hoeft te worden.

Bestellen gaat makkelijk!

Bestellen, afrekenen en kiezen montagepunt gaat makkelijk. Heel anders dan 15 jaar geleden toen ik banden kocht met een echt nieuwe auto erbij. Met zomer- en winterbanden, niet veel km-ters en sportief rijden mooi gedaan. Zou mij dat weer lukken met allweather-banden?

Super makkelijk

Lekker makkelijk bestellen en partner voor montage uitzoeken . Nu wachten op de montage afspraak

makkelijk en snel te bestellen

de banden zijn erg makkelijk te bestellen en er word ook duidelijk aangegeven wat de eigenschappen van de banden zijn waardoor je een goede keuze kunt maken

Goede service snelle afhandeling en levering.

Goed en snelle levering

Veel keuze , fijne side, goed en snel geleverd.

Duidelijk overzichtelijk snel en voldoende keuze

Makkelijk zoeken. Site is overzichtelijk en alles wordt goed uitgelegd. Zeer tevreden.

Bestellen en laten monteren in 1 handeling.

In 1 bestelling leveren en monteren regelen. En voor elke portemonnee een band

Goede banden voor n goede prijs

Tot op heden perfekt geregeld met bestellingen

Haal ik elke jaar mijn banden simpel en snel vind je je banden

Ook bij een eerdere bestelling een betrouwbare leverancier.

Eerder banden besteld bij de bandenconcurrent. Toen ook een zeer concurrerende prijs en fijne service met de montagepartner.

Werk altijd

Snel, makkelijk en werkt perfect!

Super bandenzaak

Al vele banden gekocht bij deze zaak altijd een juiste en vlotte levering en een nette prijs.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA