Top site om banden te bestellen. Ruime keuze

Op bandenconcurrent bestel je eenvoudig jou merk band. Ruime keuze uit bijna alle merken A en B keus banden.

snel makkelijk en overzichtelijk

snel makkelijk en overzichtelijk

Prima en overzichtelijk

Makkelijke site met een all-in concept. Site geeft meteen aan waar je de montage in de buurt kan laten plaatsvinden. Simpel en snel geregeld.

Zeer overzichtelijke site.

Vier 17 inch all seasons banden besteld heel eenvoudig worden bezorgd en gemonteerd bij zelf gekozen montage partner.

Duidelijke prijs en overzicht van montage

Goede en vooral duidelijke website. één van de goedkoopste banden leveranciers met goede montage partners. Plus de snelle levering.

Snel, eenvoudig en makkelijk bestellen

Goede banden voor een eerlijke prijs. Wat bij een andere garage een 3+1 actie is, hanteren ze bij bandenconcurrent.nl gewoon goeie en eerlijk prijzen. Je laat ze eenvoudig naar elke garage transporteren. Ook via hun montagepartners kun je de banden snel en simpel laten monteren, balanceren en uitlijnen, geweldig toch!! De betaling ging soepel, ondanks dat m'n betaallimiet niet toereikend genoeg was en een paar uur moest wachten tot dit wél toereikend was, kan je eenvoudig betalen via Klarna. Over de banden zelf kan ik nog niets zeggen maar met de All-seasons Continental Contact 2 komt dat helemaal goed. Ik ga met een gerust hart de winter tegemoet met m'n nieuwe banden onder de auto :)

makkelijk te vinden

makkelijk en grote keuze aan banden verder geen moeilijkheden met het vinden van een montagepartner.

Snel, geen problemen

Geen omkijken naar

Super bedrijf

In 5 minuten geregeld

Duidelijke site, flexibele en snelle afhandeling en uiterst klantvriendelijk

uitstekend

Iedere keer weer top!

Bij iedere nieuwe set banden begin ik weer te googlen en altijd kom ik weer uit bij de bandenconcurent uit. Topservice!

Al eerder banden besteld .voor iemand anders

Goede snelle service

Simpel snel en duidelijk

Makkelijke site hufterproof met keuze genoeg

Top bedrijf al eerder banden besteld

Ze komen de afspraken na!!

Hartstikke fijne site met veel keus.

Veel keus, gemakkelijk zoeken en goede prijzen.

Toegankelijk voor een leek

Ruim aanbod. Helder qua bandbegrippen. Dus te begrijpen voor een leek.

Top super eenvoudig

Bestellen gaat snel en makkelijk. Ook is een montage bedrijf kiezen snel en makkelijk en alle nodige informatie is aanwezig.

Overzichtelijke en begrijpelijk site, scherpe prijzen

Bestellen: makkelijk zoeken, veel keus en zeer gunstige prijzen, aanmerkelijk voordeliger dan de grote ketens. Ik ga ervan dat de montage een soortgelijke ervaring wordt door de, door BandenConcurrent, geselecteerde partner.

Veel keuze met zeer goede prijzen

Mail ontvangen met verwijzing naar jullie website, daar vond ik een zeer ruime keuze aan banden tegen zeer scherpe prijzen, direct 4 winterbanden voor mijn vrouw aangeschaft aangezien zij het hele jaar door vroeg in de ochtend naar haar werk moet dus ook bij slechte / winterse omstandigheden. Geeft een veilig gevoel. Verder is de site heel duidelijk met de vervolgstappen, het vinden van een installatie partner etc. Dus...bestellen ging lekker vlot en simpel.

Snel en gemakkelijk besteld

Vanaf de bank makkelijk de juiste band uitzoeken, bestellen en in een keer betalen ook voor het monteren. Zo alles in een klap geregeld en hoef ik alleen nog de deur uit om de banden te laten wisselen op de door mij gekozen plek. Zo kan ik hopelijk snel weer de grens over met de nieuwe regels onder winterse omstandigheden.

gemakkelijk, snel en goede beschrijving product.

Wat de BandenConcurrent onderscheidt van andere sites is dat je niet zelf een montage punt hoeft te zoeken. Zeer prettig is dat! ga zo door! Floor

snel en goedkoop banden kunnen bestellen

Op aanraden van een collega even gekeken op bandenconcurrent voor een set nieuwe banden. Snel en een stuk goedkoper A-merk banden besteld én bij een servicepartner kunnen laten bezorgen, ideaal!

Super snelle levering

Snelle levering en makkelijk te bestellen

snelle levering en goede hulp bij de keuze

snelle levering en goede hulp bij de keuze