Goedkoop en makkelijk

Montage partners zijn reuze handig!

Beste banden tegen gunstige prijs

Snel geregeld en goedkoop

Altijd prima service bij deze zaak. Nergens goedkoper en snelle service. De monteur belt me op als de banden binnen zijn en kan dan op korte termijn een afspraak maken.

Ongelofelijk

Ik heb nog zo snel iets zo makkelijk kunnen bestellen. Direct wat ik nodig had en direct de beste prijs.

Makkelijk en snel

Overzichtelijk, duidelijk en gebruiksvriendelijk

Eenvoudig bestellen

Makkelijk om te bestellen

Goede overzichtelijke website

Duidelijk en overzichtelijk keuzes maken voor nieuwe banden. Makkelijk en snel. Fijn dat je ook de keuze kan maken voor een montage locatie.

duidelijk op de site

makkelijk duidelijk en snel bestellen ,

Overzichtelijke site

De website is overzichtelijk. Prijzen en specificaties staan duidelijk aangegeven.

Makkelijk en snel

Ik zocht 2 nieuwe banden en met de juiste filters binnen 5 minuten gevonden en besteld.

Mooie duidelijke site

Snel gevonden wat ik zocht

Snel, gemakkelijk, duidelijke info!

Mijn eerste ervaring is dat de site snel, duidelijk en prettig werkt. Handige bandenvergelijker is ingebouwd. Nu wacht ik nog even de levering af en hoe de band zelf bevalt. Met vriendelijke groet, Roy Kuilder

Perfecte banden, goede service. Snel geleverd

Top!!

Betrouwbaar bedrijf en alles snel geregeld

De website ziet er betrouwbaar uit, is erg compleet en duidelijk. Het hele proces tot en met het uitkiezen van eventuele montagepartners is super snel afgehandeld.

De goedkoopste en snelste bandenleverancier!

Ik heb vandaag een caravankeuring laten doen en hierbij bleek dat de banden van 2013 waren en de reserveband zelfs van 2006. Gelijk maar even op internet gezocht naar nieuwe banden. Snel gevonden bij BandenConcurrent.nl. Ook voor mijn Volvo 264 had ik nieuwe banden nodig. Voor ongeveer € 300,- had ik nieuwe banden voor de caravan en voor de auto. Dat is leuk shoppen.

Overzichtelijke site, snel gezocht wat ik vond.

De door mij gezochte band voor onze Spaanse X-trail was snel gevonden én besteld daarbij voor een super goede prijs. Aanrader!

Website erg overzichtelijk en veel keuze.

Website erg overzichtelijk en veel keuze. Duidelijl uitleg in diverse varianten. AI chat werkt ook goed.

Makkelijk site

Zeer snel en makkelijk banden kunnen kopen

Overzichtelijk aanbod, snelle levering

Overzichtelijk aanbod, snelle levering

snelle betrouwbare service

op de site alle leverbare banden overzichtelijk op een rij. kon dus mooi vergelijken en bestellen.

Duidelijke website met alles perfect op een rij om uit te zoeken!

Alles is overzichtelijk, snel bereikbaar en super duidelijk! Goede site waar ik altijd mijn banden bestel!

uitstekende service!

al vaker banden besteld hier en altijd snelle en goede service vanuit bandenconcurrent!

Prima site om voordelig banden te bestellen

Makkelijk overzichtelijke site en een goede prijs/kwaliteitsverhouding!

Goed en snel

Fijne service.....top prijs voor de banden

Gemakkelijk bestellen

Het bestellen gaat eenvoudig en er is een ruime keuze aan betaalmogelijkheden.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA