Goed en snel

Fijne service.....top prijs voor de banden

Gemakkelijk bestellen

Het bestellen gaat eenvoudig en er is een ruime keuze aan betaalmogelijkheden.

Eerlijk en betrouwbaar

Wat een toffe actie – bedankt voor de kans om mijn aankoopbedrag terug te winnen! Ik heb ervoor gekozen om bij jullie te bestellen omdat jullie website overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is, de prijzen scherp zijn, en de levering snel en duidelijk werd gecommuniceerd. Ook vond ik het prettig dat er genoeg keuze was in banden en duidelijke informatie over de specificaties. Kortom: goede service, eerlijke prijzen en vertrouwen in jullie kwaliteit! Met vriendelijke groet, Dani

Snel en makkelijk

Eenvoudig en snel besteld

Makkelijke website

Snel kopen ,veel keuze

Snel geleverd en erop gezet

Snel en duidelijk

Bestelling was binnen een minuut geregeld. Duidelijke website en het betaalproces en montagepartner kiezen ging snel en was overzichtelijk.

Makkelijk overzichtelijk bestellen

Heel snel de juiste band voor mijn auto gevonden. Makkelijk te vinden met de bandenwijzer. Goede vergelijking met de andere merken kunnen doen. Deze springen er qua prijs gewoon boven uit.

Snelle levering,mooie prijzen...

Duidelijk en snel

Duidelijke website en kan makkelijk een afweging maken.

Met afstand de goedkoopste

Ik zocht 2 zomerbanden voor op mijn Hyundai Kona. Een vriend van mij de in het Autowerelden bekend gaf aan dat ik bij Bandenconcurent moest kijken. Tot mijn verbazing was de band die ik zocht op aanbieding.

Jestem zadowolona

Dość długo czekałam na informacje odnośnie wysłania przesyłki. Gdyby nie to, byłoby 5 (a nawet więcej gdyby się dało) gwiazdek. Wszystko tak jak miało być…

Snel besteld snel geleverd!

Super snel geleverd tegen een hele scherpe prijs!

Duidelijke levertijd goede prijs, incl montage vooraf

Op andere site bestelling gedaan, maar na paar dagen geen zicht op een levering, dus besloten te annuleren. Op jullie site duidelijke levertijd, ook vooraf betalen monteren, dus geen discussie meer en ook nog goedkoper. Tja, voortaan dus naar de banden concurrent voor nieuwe banden.

Bestellen ging prima!

Bestellen ging prima! Slecht in een paar klikken.

Al meerdere banden sets besteld en altijd snel en goed!

Al voor meerdere voertuigen banden besteld waarbij de snelheid van leveren altijd goed is. Afleveren bij een montagebedrijf in de buurt werkt perfect!

Eenvoudig en snel, kinderspel!

perfect

weer een perfecte levering

geweldige deal

al jaren bestel ik mijn banden bij jullie. Jullie zijn zoveel goedkoper met zoveel keus en zo makkelijk bestellen dat een andere leverancier geen optie voor mij is.

Snel en gemakkelijk besteld

Overzichtelijke site waarop het duidelijk is en makkelijk om te bestellen! Ook zeer handig de service om meteen de banden bij een montage partner te monteren!

Overzichtelijke website, goede serice

Automatische communicatie over leeftijd is voor verbetering vatbaar, banden kwamen apart van elkaar binnen en is soms moeilijk te tracken via Track-and-trace. verder prima service

Ruime keuze is goede en betaalbare banden

Ruime keuze in banden. Goed en betaalbaar.

De prijs van de banden is altijd scherp!

De website zoekt fijn en de juiste informatie over de banden staat er dan duidelijk onder! Top banden shop!

Altijd meer grip op de weg en je portemonnee

Altijd de juiste banden voor prima prijs kwaliteit verhouding. Snel en simpel te bestellen.

Perfect dat het zo makkelijk geregeld kan worden

Ik vind het heel fijn dat ik op deze wijze mijn nieuwe banden heb kunnen bestellen. Echt Top

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA