Makkelijke website om banden uit te zoeken

Voer maat in, soort band en merk en er rollen verschillende banden uit. Ook goedkopere demo banden beschikbaar. Zou wel graag direct willen zien hoeveel banden er beschikbaar zijn. Nu is dat pas zichtbaar nadat je de band geselecteerd hebt.

Snel en altijd vlot geregeld .

Ook vragen over bepaalde type banden altijd hulp en antwoord. Vandaar snel en vlot.

Hele goeie band

Gaan lang mee en weinig geluid goeie grip en ook service goed en snel geleverd

Goede prijs, makkelijk bestellen.

Positief, door prijs en montagepartner in de buurt.

Altijd de juiste band voor de juiste prijs

Direct goed , ook als je het met andere aanbieders vergelijkt.

Het is net een F1 pitstop! Makkelijk en snel.

Heerlijk eenvoudig. Bandenmaat opgeven en dan selecteren wat jij belangrijk vindt. Prijs, Geluid, Grip of duurzaamheid. Natuurlijk niet vergeten in welke pitstraat je straks gaat parkeren...

Beste prijs, snel bestellen

De website is enorm duidelijk, en de prijzen liggen lager dan op de meeste andere sites. Ik kom zeker terug!

Goed kunnen vergelijken

Banden op geluid, grip, duurzaamheid, prijs vergeleken. Gemakkelijk een bedrijf in de buurt gevonden dat de banden ook gaat vervangen. Ideale all-in-one, snel en efficient.

Snelle nette levering

Snelle nette levering. Wordt bezorgd bij de garage van je keuze. Zeer tevreden en zijn goedkoper dan de concurrenten!!

Goed geholpen aan telefoon en goede prijs

Er bij met de service

Klopt altijd

Goede prijs / Kwaliteit verhouding en service. Makkelijk en overzichtelijk ,en keuze uit montage partner met helder overzicht van de kosten.

snel, en een goede prijs/kwaliteits verhouding

Ik zocht nieuwe banden voor mijn VW Kever. De Kever maakt zo veel herrie dat ik geen stille banden nodig heb. De snelheid van de Kever bedraagd op zijn hoogst 120 km/h. Kruissnelheid 90 km/h. Dat alles maakt dat ik geen hoogwaardige band nodig heb. De oude zijn uit 2004... 21 jaar oud dus en zitten vol droogte scheuren. Bij bandenconcurent heb ik de goedkoopste band gevonden, die ruimschoots voldoet. De Kever is een hobbyauto en een hoogwaardige band is niet nodig. Een goede prijs/kwaliteit wel, aangezien ik 4 nieuwe moet hebben en het geld mij niet op mijn rug groeit.

prima, goede site, makkelijk te navigeren

zeer prettig

Ik ben tevreden met me banden en de gang van zaken

Duidelijke website met goede prijzen en snelle levering!

Persoonlijke en snelle service. Goede aanbiedingen

Alles is overzichtelijk

Duidelijk en goed

Eerder al goede ervaring gehad met levering van banden en montage via aangesloten partner dus nu weer de volgende set besteld.

makkelijk en goedkoop

goede sortering en duidelijke uitleg over alles. was in een paar klikken klaar. erg tevreden.

Fijne website

Fijne en duidelijke website

Top geregeld

Makkelijk bestellen en betalen Snel geleverd

Altijd goede en snelle levering

Vaak besteld en altijd netjes geleverd

Website is top

Snel geregeld en zonder verzendkosten

Heb net besteld, goede prijs

Heb de banden nog niet ontvangen, heb ze net besteld tegen een goede prijs.

Goed prijs

Makkelijk overzichtelijk en een goede prijs/kwaliteitsverhouding!

Goede prijs/kwaliteit

Goede prijs voor goede banden. Duidelijke informatie over de banden. Makkelijk te bestellen en snelle levering.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA