Makkelijk bestellen goed prijzen

Prima prijzen en makkelijk te bestellen

Top gedaan

Banden afgeleverd en afspraak gemaakt. Ondanks de enorme drukte relatief snel geholpen. Bijzonder dat het gewoon bijna 80 euro scheelt op 2 banden....

Prima keuze en fijn dat je zelf een garage kan uitkiezen voor montage.

Heel compleet programma!

Goede reclame gehoord op de radio en snel en makkelijk kunne bestellen. Nu nog even afwachten of ze net zo snel met de levering zijn.

Goede bezorging

Nette banden ontvangen

Top service! Top prijzen!

De cijfers zeggen genoeg! Top merken voor een top prijs! En een super snelle service! Bedankt!

Goede kwaliteit voor een mooi prijs!

Ik zocht naar Continental banden voor een mooi prijs en die heb ik hier gevonden!

Goede banden voor een goeie prijs

Ik bestel eigenlijk altijd banden hier, de goede prijs zorgt ervoor dat ik zelf kies hoe en wat. Ik merk dat vaak garages toch wat aansmeren, omdat mensen er gewoon weinig verstand van hebben.

Veel gemak voor weing geld

Al eerdere keren banden besteld en bij een montagepartner af laten leveren. Ruime keus in banden tegen aantrekkelijke prijzen! Tel daar de snelle service bij op en het eindoordeel is top ;-)

Site werkt snel. Scherpe prijs

Banden worden volgende week eronder gezet, maar site werkte snel. Prijs is scherp

snel dus prima

Had alleen foutje gemaakt bij het bestellen A B in plaats van B A maar de banden zijn ook goed.

Competitieve prijzen, overzichtelijke website.

Via Bandenconcurrent Pirelli Cinturato P7C2 besteld. Via de aangesloten montagepartners kun je tevens kiezen voor diverse extra services, zoals vullen met stikstof, APK, etcetera. Zeker aan te raden gezien de scherpe prijzen voor premium banden!

Prima bandenleverancier!

Duidelijke site, goede aanbiedingen ,goede montagepartners en prima prijzen

Goedkoop

Makkelijk en snel en goedkoop

Zeer gemakkelijke site om banden uit te zoeken. Prima prijs kwaliteit.

Zeer vriendelijke site waar je via de chat vragen kunt stellen. Prijzen zijn zoals reeds vermeld prima.

Snelle leverin

Redelijke prijzen

Optijd geleverd, goede kwaliteit

Banden gaan lang mee en waren snel geleverd

gemak en voordelig

voordelig en gemak

Snelle levering en uitstekende keuze bij BandenConcurrent.nl

Uitgebreide keuze, snelle levering bij een montagepartner in de buurt. Scheelt zeker minimaal 200 euro t.o.v. onze huidige garage, echt een aanrader!

Betrouwbaar, snelle levering èn betaalbaar

Al vele keren heb ik bij bandenconcurrent besteld, telkens zeer tevreden over de levering, producten en de ervaring. Kortom, een aanrader!

Top en snel

Super geholpen. Prijs kwaliteit top en snel geregeld!

Snel en gratis geleverd

Snel en gratis geleverd

Niets op aan te merken

Al diverse malen besteld altijd tevreden

dit is de eerste keer dat ik bestel

Keuze was simpel jullie waren de goedkoopste ik heb nog geen ervaring met leveringen en of juiste producten worden geleverd

Scherpe prijs

Scherp prijs, betrouwbaar en snel geleverd. Meerdere malen al bij besteld.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA