Fijne website en goede prijzen met een groot aanbod.

Het bestellen zoeken van de juiste band gaat zeer gemakkelijk. Alle benodigde informatie staat erbij vermeld. De aankoop was snel geregeld en geleverd.

ik hoop weer bij u te bestellen.

De keuze is reuze.

De prijs-kwaliteit verhouding is prima.

Super en een hoop keuze

Heel erg tevreden snel een keuze kunnen maken uit veel banden

Staat goed aangeschreven

Heb nog geen ervaring , koop hier voor de 1ste keer maar uit recensies te lezen schijnt het een goed bedrijf te wezen met leuke en betaalbare producten:)

Duidelijk en overzichtelijke website met ruim aanbod tegen aantrekkelijke prijzen.

Duidelijk en overzichtelijke website met ruim aanbod en aantrekkelijke prijzen. De score van 4 sterren omdat de banden nog gemonteerd moeten worden.

Altijd correct

Prijs kwaliteit top . Correcte levering

Fijne website en overzichtelijk

Al vaker banden besteld, snel en goed geregeld

Snel en overzichtelijk en goedkoop

Super snelle levering

Al voor de 2e keer besteld hier , netjes optijd met leveren en bij vragen staan ze meteen te woord

Snelle levering gemakkelijk bestellen

Tijd geleden ook banden bij jullie bestelt, info op de webshop duidelijk goede uitleg over kwaliteit en rij eigenschappen banden. En de prijs zit je goed bij jullie.

Plezierig en met respect behandeld zoals het hoort

Verast ivm met het plotseling kunnen inplannen

Top ,mooie bandjes

Mooie bandje ,zien er netjes uit fijn rubber. Mooie stil ,slijtage nog onbekend ff afwachten .

Hele goede service!

Het was prettig om te bestellen. Fluitje van een cent!

Bestelling ging makkelijk en duidelijk

Bestellen gaat goed en duidelijk. Nu worden ze naar de garage gestuurd en eronder gezet. Garage lekker in de buurt dus helemaal top allemaal. heb de Bandenconcurrent ook als tip doorgekregen van een vriend dus dat geeft een extra goed gevoel

Precies zoals een website moet werken

Ik bouw zelf websites en deze website biedt precies de ervaring zoals je hem graag wilt. Niet te uitgebreide informatie en zeer heldere pagina's en duidelijke beknopte emails. Complimenten!

Elke keer weer goed!

Meerdere malen al besteld en elke keer snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding

Alles goed geregeld

Banden optijd en afspraak makkelijk gemaakt

Lage prijzen en vlotte levering. Ik heb nu voor zeker de 4e keer hier besteld. Alles naar volle tevredenheid!

Prima ervaring

Kreeg een bult in mijn band, ja, wat nu?

Kreeg een bult in mijn band, ja, wat nu? Mooi moment voor de nieuwe set velgen nog in de garage, maar wel 4 nieuwe banden.... Vandaag overal navraag gedaan bij bedrijven, maar die doen er toch altijd wel een percentage boven op waardoor het vaak duurder is. Want op de website scheelde me het al snel bijna €300 Gebelt met BandenConcurrent en kwamen we er achter, BREEDSET, dus 2 verschillende maten band (Voor 245/45/R19, Achter 275/40/R19). Mercedes Orginal MO banden werden mij voornamelijk aangeboden door andere bedrijven, maar bij BandenConcurrent zocht ik gemakkelijk naar wat ik zoek in een band. Weinig rolgeluid, comfortabele ligging, juiste grip, en weggebruik. Anders dan misschien de meeste sportieve populaire banden. Ik ben uitgekomen op de Vredestein Ultrac Pro (XL) Vergelijkbare kwaliteit premium banden maar naar mijn wensen en prijsverwachtingen. Ook de montage geregeld in de buurt. Wordt daar geleverd, en gemonteerd bij de garage. Dus zit ik zelf ook niet met banden die heen en weer moeten. Al met al ben ik tevreden met de service en de kwaliteit! Bedankt Team van BandenConcurrent

Ook deze keer weer zo geregeld!

Bandenconcurrent is voor mij de website waar ik naar toe ga wanneer ik nieuwe banden nodig heb, nu voor de tweede keer waar de ervaring net zo goed is als de eerste keer. Wat voor mij wel nieuw was is dat de levering in twee delen komt, kan me voorstellen dat dat lastig is als je niet thuis werkt zoals ik. De vraag die ik daarover had is duidelijk toegelicht op de website dus contact opnemen was niet nodig. Ook weer zo geregeld!

Redelijk prijs

Prijs is goed en makkelijk te bestellen.

Banden goed te vinden

Op zich prima site, maar wel opletten dat je geen demo banden wilt.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA