Ik hoef geen vrij te nemen. Het kan bij mijn werk of voor mijn huis. Ik heb er zicht op. Heel fijn zo.

Zoals al eerder ervaren: topservice met een superoverzichtelijke site en een prima prijs!

Zoals al eerder ervaren, een prima service met een overzichtelijke site waarop verschillende banden kunnen worden vergeleken en aanbevelingen voor montagepartner in de buurt. Snel geregeld en ook nog eens voor een prima prijs! Top!

Prijs en kwaliteit doorslaggevend

De website super duidelijk en keus voor prijs x kwaliteit snel gemaakt. aflevering bij garage bedrijf als vanzelfsprekend! Top.

2x besteld en het proces is snel en gemakkelijk. Snelle levering zowel thuis als bij mijn broer op de zaak.

Super handig en snel bestellen

bestellen gaat goed en de prijs is heel scherp

dit is mijn eerste bestelling

TOP

TOP

Gemakkelijk bestellen

Goede en overzichtelijke website. Banden zitten nog niet op de auto daar kan ik nog geen oordeel over vellen.

Eerste bestelling

Ik had wel vaker op jullie site gekeken, maar nog nooit iets aangeschaft. Apk komt eraan en de voorbanden zijn aan vervanging toe. Bij de garage beginnen ze al een stuk duurder, daarom voor jullie gekozen.

Het gemak van bestellen op jullie site en de uitstekende prijzen. Elke keer weer een zeer positieve

Fijne website waarbij bestellen van producten heel erg makkelijk is en erg snel gaat. Daarbij zijn de prijzen van de producten heel erg goed. Elke keer weer een positieve ervaring.

snel en duidelijk

WEbsite is snel en duidelijk wat keuze makkelijk maakt. ook de montage partner was zo geselecteerd. TOP

Makkelijk te bestellen en overzichtelijk, ook de montage partner is gemakkelijk te doen. Dit is de tweede keer dat ik bestel en ben zeer tevreden.

Super easy and cheaper

Great service and much cheaper than competition

Vorige keer alles perfect verlopen

Dus nu voor de “nieuwe” auto weer de banden hier besteld

Goede prijzen, snelle en gratis levering en makkelijk bestellen

Ik bestel altijd mijn banden bij bandenconcurrent. De prijzen zijn heel scherp, de levering is snel en gratis. De DOT code is altijd zeer recent. Dus geen oude banden. Ik ben erg tevreden en kan bandenconcurrent absoluut aanbevelen. Zojuist een set van 4 Goodyear Eagle F1 gekocht voor mijn Mondeo.

UItzoeken en bestellen gaat prima

Tot zover heel erg goed, scherpe prijzen !

Na paar dagen te kijken voor goede banden ben ik eindelijk op jullie website terecht gekomen. Gelijk geïnteresseerd hoeveel banden te koop zijn voor goede prijzen. Ik heb ze gelijk besteld en kan niet wachten op mijn bestelling!!

Snel e duidelijk

Nog geen ervaring. 1e bestellen. Dus ben nieuwsgierig

duidelijke info, goede banden

Ik heb ze nog niet ontvangen maar de info op de site is helder en duidelijk. De keuze is daardoor snel gemaakt. En de banden zijn van een goede kwaliteit. Wat ik bijzonder fijn vind is dat je het monteren direct kunt bijbestellen. geen gezoek naar een montagebedrijf. Gewoon met een klik geregeld! Wat wil je nog meer?

Al vaker besteld werkt Perfect

Werkt geweldig spaar een hoop geld uit dus een aanrader!

Super goedkoop

Overal gekeken, maar bandenconcurrent is de gunstigste

Duidelijke info, goed assortiment en makkelijk besteld

Makkelijke website. Genoeg keuze en helder mbt montage bij montagepartners

Ik heb snel en makkelijk banden besteld

Het bestellen was snel en makkelijk. Juiste band vinden ging ook goed. Ik kreeg het aanbevolen van een bekende.

Snelle bestelproces

Snelle bestelproces en betrouwbare leverancier. Niet de eerste keer dat ik hier bestel

Goede website.

Prima website, goede overzicht en ruime keuze.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA