Makkelijke duidelijke bestelling

Het is hier erg overzichtelijk en eenvoudig om de juiste band te vinden, niet allen qua maat, maar ook de prestaties staan zeer duidelijk en overzichtelijk omschreven. Aanrader voor iedereen.

Goed product

Overduidelijk

Goede site gelijk heel duidelijk jo

Geweldig! Nooit meer ergens anders.

Kwaliteit en prijsverhouding is super! What you see is what you get! Super mannen!! Ga zo door.

Prima snel en goed geregeld

Duidelijke site vriendelijke persoon tijdens telefoongesprek.. afhandeling volgens afspraak

Vertrouwd en duidelijk

Na meerdere best tellingen in het verleden ook nu weer mijn all-seasons banden hier besteld. De prijs is scherp, het bestelproces werkt duidelijk en overige informatie is ook allemaal helder.

Bestellen ging makkelijk

Bandenkeuze is groot, bestellen ging prima. Nu verder wachten op de levering en montage…..of dit ook zo makkelijk gaat….ben tot nog toe erg tevredem. Prijs van de 4 zomerbanden is ook erg goed te noemen. Wat ook erg makkelijk is, is dat je zelf het bedrijf in je omgeving kunt kiezen uit de lijst met montagepartners.

positief

goed.

Ge-Wel-Dig !!!

Super makkelijk om banden te bestellen. Duidelijke site. Alles gaat eigenlijk vanzelf. Banden bij je thuis laten bezorgen? No problemo.. Bij een bedrijf laten bezorgen, die de banden er voor je onder zet, ook geen probleem.. Het is zo makkelijk allemaal. Top service !!!

Makkelijk en snel bestellen

Duidelijke uitleg op de site, simpel en snel bestellen en ook nog dichtbij gemonteerd

Snel makkelijk en kwalitatief

Banden zijn supersnel besteld, snel geleverd en duidelijk gecatagoriseerd. Al eerder besteld en tevreden

Overzichtelijk bestel site.

Prima site. Erg duidelijk en goede tips.

Gemakkelijk en snel

Gemakkelijk en snel de juiste band kunnen bestellen, deze vervolgens laten afleveren bij mijn garage. Erg fijn!!

uitstekend

goed en snel !

Geweldig, snel en makkelijk geregeld

Geweldig, snel en makkelijk geregeerd. Ook voor mensen die geen verstand van auto’s hebben en gewoon een set banden nodig hebben!

Overzichtelijke website

Kan mijn ervaring nog niet volledig geven omdat de banden alleen nog besteld zijn, Maar de website is overzichtelijk en de banden waren snel besteld.

Makkelijk

Snel

Ben een tevreden Klant

Banden aangeschaft tegen een aantrekkelijke prijs. Levering werd uitgevoerd binnen het beloofde tijdsbestek.

Goed en fijn

Heb al eerder banden bij jullie gehaald, goeie prijzen en fijne webshop

Snel en makkelijk

2e keer dat ik banden bestel. Hele goede prijzen en gemakkelijk.

Top Bedrijf

Wat een ruime keuze en goede informatie op de dit dat maak kiezen voor de juiste banden wel heel eenvoudig.

GEWELDIG

NOU JOH DE PRIJS WAS FANTASTISCH

Makkelijk en overzichtelijk banden besteld

Binnen 1 oog opslag de juiste banden kunnen vinden.

snel makkelijk en inkl montage

echt mooi ,makkelijk zoeken op band maat of band merk, dan eenvoudig bestellen en ook meteen met montage service bij partner of garage altijd in de buurt, top!

snel besteld

mijn zoon had de banden via bandenconcurrent.nl besteld en die heeft daar goede ervaring mee gehad. Ik vind de website heel overzichtelijk en duidelijk. Ik heb snel de juiste banden gevonden die ik zocht en de bestelling was zo geregeld.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA