Fijne winkel

Super makelijke en fijne site om banden te bestellen

super

mijn oog viel op de website. daarna de duidelijkheid en gemak van zoeken , montage EN zeer aantrekkelijke prijzen

Topservice en gebruiksvriendelijke site!

k heb onlangs banden besteld voor mijn BMW E38 via BandenConcurrent.nl en ik ben ontzettend tevreden. De website werkt heerlijk vlot en overzichtelijk. Vooral de banden-calculator is superhandig – ik had in no-time de juiste banden gevonden voor mijn auto. Wat me echt opvalt, is dat ze altijd A-merk banden aanbieden voor een hele scherpe prijs. Geen gedoe, gewoon kwaliteit voor een goede prijs. Ook het bestelproces verliep soepel en duidelijk. Kortom: top ervaring, ik kom hier zeker terug bij mijn volgende bandenwissel!

makkelijk en snel

vertrouwd en snel en gemakkelijk alles word geregeld OK

Door vrienden

de goedkoopste en goed geregeld

online alles makkelijk en goed kunnen regelen. prijs ruim onder die van een aantal concurrenten

Duidelijke overzichtelijke webshop en een vlotte, nette levering.

BandenConcurent is een zeer compleet bedrijf waar je alles kunt vinden als het over banden gaat met zeer scherpe prijzen. Ook de levering wordt vlekkeloos uitgevoerd.

Vooralsnog een prima prijs voor de banen betaald

Vorige keren is de aankoop ook bevallen dus ik ga ervan uit dat het deze keer weer doorgaat k in orde is

Super makkelijk om de band op te zoeken en te bestellen. Ook heb je keuze voor montage en nieuwe ventilatie en nog meer.

Goede prijs kwaliteit en snelle levering

Goede prijs kwaliteit en snelle levering

Duidelijke website, scherpe prijs en gemakkelijk een montagepunt bij mij in de buurt geregeld.

Na wat online speurwerk kwam ik uit bij BandenConcurrent vanwege de scherpe prijs, het ruime aanbod en de duidelijke info over brandstofverbruik en prestaties. De website is overzichtelijk, het bestelproces was snel en eenvoudig, en ik kon direct een montagepartner bij mij in de buurt kiezen. Alles was zo geregeld – ideaal voor wie gemak en kwaliteit zoekt!

Altijd een goede prijs en snel bezorgd

Ik bestel hier altijd mijn banden. De prijs is altijd lager dan bij andere en snel bezorgd

Top. Lekker makkelijk en snel geregeld

Al verschillende keren hier banden besteld. Je kan ze direct bij de garage laten afleveren of zelf thuis laten bezorgen. Snelle levering en een enorm ruime keuze in merken.

Makelijk te bestellen

Goeie voorraad veel keuze makkelijk te bestellen

Makkelijk bestellen en gratis verzending

Allleen besteld ging makkelijk af op verzending!!

Snel en makkelijk

Niet de goedkoopste, wel de makkelijkste.

Vaker besteld en altijd goed

Vaker besteld en altijd goed, prijs is ook prima

Het is een top bedrijf met goeie keuze

Het keuze is reuze en de site is makkelijk te bedienen

Super snel en duidelijk

Op de site werkt het heel eenvoudig, duodelijke beschrijving en binnen een paar minuten is het geregeld. Heel fijn!

Super makkelijk

Ontzettend veel keus uit diverse banden voor een goede en redelijke prijs.

makkelijk bestellen, concurrerende prijs, goede referentie montagebedrijf (n.b. moet nog geleverd worden)

Makkelijk en snel!

Goedkoop, makkelijk en snel.

Goedkoop en netjes op tijd geleverd

Altijd netjes op tijd geleverd. En met vragen ook netjes te woord gestaan gewoon goede service. Ik bestel voor de hele familie en vrienden kring hier en nooit iets gehad.

toppie

goede service , lekker overzichtelijk !

Super makkelijk te bestellen en een goede prijs

Ik heb jullie gevonden via Google, de prijs sprong er meteen uit. Tevens heel makkelijk te bestellen en een snelle levering. Top geregeld!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA