Het is een top bedrijf met goeie keuze

Het keuze is reuze en de site is makkelijk te bedienen

Super snel en duidelijk

Op de site werkt het heel eenvoudig, duodelijke beschrijving en binnen een paar minuten is het geregeld. Heel fijn!

Super makkelijk

Ontzettend veel keus uit diverse banden voor een goede en redelijke prijs.

makkelijk bestellen, concurrerende prijs, goede referentie montagebedrijf (n.b. moet nog geleverd worden)

Makkelijk en snel!

Goedkoop, makkelijk en snel.

Goedkoop en netjes op tijd geleverd

Altijd netjes op tijd geleverd. En met vragen ook netjes te woord gestaan gewoon goede service. Ik bestel voor de hele familie en vrienden kring hier en nooit iets gehad.

toppie

goede service , lekker overzichtelijk !

Super makkelijk te bestellen en een goede prijs

Ik heb jullie gevonden via Google, de prijs sprong er meteen uit. Tevens heel makkelijk te bestellen en een snelle levering. Top geregeld!

Makkelijk te bestellen

Ik kon makkelijk vinden wat ik nodig had kreeg ook meteen gelijk advies erbij

Eenvoudig met bestellen. Prijs zeer aantrekkelijk.

Top.

goede en overzichtelijke site

Overzichtelijke site en goede prijzen. Ik heb jullie site al vaker aanbevolen bij vrienden en kennissen.

Overzichtelijke en handige website

Fijne website om banden te bestellen. Helaas zelf te lang gewacht met de bestelling waardoor nu de lente is aangebroken de zomerbanden natuurlijk duurder zijn. (Marktwerking). Ondanks dat heel tevreden, ook met de voringe bestelling.

Al een aantal keer banden besteld. Veel keuze dus goed opletten met bestellen.

Gemakkelijk te bestellen

Website is goed en overzichtelijk en prijs is goed.

Ontzettend makkelijk en duidelijk, inclusief montage in de buurt en veel keuze

Het uitzoeken van nieuwe banden is bij BandenConcurrent erg eenvoudig. Ook het vergelijken van de specificaties is een fluitje van een cent. Daarnaast is het ideaal dat je direct een montagebedrijf uit kan kiezen waar de banden geleverd worden. Binnen 5 minuten besteld, kan dit iedereen aanraden!

Het is een goede bedrijf met goede service.

Ik heb al een keertje banden besteld bij dit bedrijf. Top kwaliteit en goede prijs.

gemakkelijk en goedkoper

makkelijk zoeken naar banden en stuk goedkoper als alle andere bedrijven! en voordeel is dat je thuis bezorgt krijgt en dan je ook maar 2 banden kan afnemen, en geen verkoop praatje van je moet ze alle 4 vervangen ect.

Overzichtelijke website

Bestel ervaring is zeer prettig. Gecertificeerde webshop met een goede prijs. Wat wil je nog meer.

Super simpel en betaalbaar

Via bandenconcurent nieuwe zomerbanden besteld. Dezelfde als bij mijn dealer alleen meer dan 300 euro goedkoper, de service is top en de banden worden geleverd bij de service monteur die ik zelf uitkies. Top!

Goede prijzen en betrouwbaar

Al een aantal keren hier mijn banden besteld en altijd zijn de prijzen scherp. Top!

Goeie duidelijke website, veel keus en veel voorraad met snelle verzending!

Ik heb zojuist banden besteld en ik ben verbaasd hoe makkelijk dat ging, veel keus en een goeie keus wbt het filter wat je als zoek opdracht kan doen. Erg fijn!

Hele makkelijke website met mooie aanbiedingen

Mooi overzicht van aanbiedingen met veel keuze en duidelijke kwaliteitskenmerken

Mooie prijs mooi op tijd

Duidelijk, niet te duur en snel gevonden.

Duidelijke website en heb de juiste banden snel gevonden.

toppie

makkelijke website