Gewoonweg donders goed!

Snel, simpel, een zoekbalk die hufterproof is en snelle levering en afwikkeling, perfect! Chapeau ..!!

Excellent price

It is a good website to find most economical price

uitstekende keuze en service

uitstekende keuze en idem service

makkelijk zoeken en bestellen en goedkoop

4 nieuwe banden besteld voor een goede prijs en zeker niet duur. makkelijk zoeksysteem waar je simpel je bandenmaat en alle gegevens kunt invullen. binnen een paar minuten klaar! kwam mij wel goed uit. echt top

Vriend van mij heeft deze banden aangeraden omdat dat de beste zijn volgens hem

Vriend van mij is coureur hij weet altijd de beste opties als het om banden gaat

Altijd een top service en op tijd!

Goedkoop en een top service!

super

ik heb al vaker besteld en alles verloopt elke keer zoals is belooft.

Zeer toegankelijke site en perfecte bezorging

Correct en nette afhandeling alleen de banden zijn wel in twee weken wel duurder verworden. Op 2-4-2025 2 banden gekocht voor 123,79 per stuk en nu 14-4-25 voor 131,99 per stuk. Verhoging van 7% best veel geld.

Duidelijk en goede prijzen

Goede website makkelijk te vinden Snel te bestellen zoals het hoort te gaan top

Snel en voordelig!

Al vaker banden besteld via bandenconcurent Ik ben zeer tevreden over de snelheid vd levering en zeer zeker over de prijs! Ik kan de banden nergens goedkoper en sneller krijgen!

Zeer makkelijk te doen

Duidelijkheid en gemakkelijk te bestellen goedeprijs kwaliteit verhouding

Snel geholpen met een probleem

Door de overzichtelijke keuzes en daarbij gegeven adviezen kon ik snel met dank aan jullie de juiste band en montagepartner selecteren. Nu kunnen we volgende week veilig en wel met het gezin alsnog op vakantie.

afspraak prima nagekomen en banden voor een goede prijs

Makkelijk bestellen, goede prijs

Veel keuze en door filters te gebruiken kan je toch snel de juiste banden kiezen.

betaalbaar

Bij het invoeren bij google kwam deze bovenaan in de zoekactie Verder een beetje onderzoek gedaan nar kwaliteid, en ook dat kwam redelijk hoog uit,vandaar deze keuze. Nu kan ik er nog geen eindconclusie aan verbinden omdat ik de banden nog niet heb mogen ontvangen,maar mijn verwachting is dat er geen extreme verschillen zijn met de bekende merken,qua geluid,remweg nat of droog wegdek,of verbruik!

Ruime keuze, scherpe prijs.

Als jezelf de sloffen voor je auto kunt doen is dit een meer dan prima adres.

snel makkelijk en handig af te leveren bij dealer

Ik heb de Goodyear gen 3 allseason besteld en gelijk laten afleveren bij de dealer. prijs is stuk lager dan dat ik bij de merkdealer ga. goeie filters aanwezig met mogelijkheid op energieverbruik en grip op de weg. ik heb alleen nog niet gezien wat de reviews zijn bij een bepaalde band of ik heb er over heen gekeken. maar dat zou een mooie aanvulling zijn namaste

Top goeie service

Gemakkelijk, snel, overzichtelijk en een goede prijs!

Mijn vriendin had tijdens het inparkeren de stoeprand geraakt met een ei op het linkervoorwiel als gevolg. Daarom had ik twee nieuwe banden nodig. Ik rijd graag een specifiek type van Pirelli. Gelukkig kon ik deze band gemakkelijk vinden via de tool op de website van BandenConcurrent. De band was op voorraad en ook nog eens tegen de beste prijs. Ik heb de band snel besteld en deze wordt door een partner van BandenConcurrent gemonteerd. Al met al erg gemakkelijk en hiermee ben ik weer snel onderweg. Ik zou BandenConcurrent zeker aanraden!

Topervaring bij BandenConcurrent – Kwaliteit en Service in één!

Recent kocht ik zomerbanden bij BandenConcurrent en ik ben zeer tevreden! Snelle levering, uitstekende service en scherpe prijzen. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en gemak

Snel banden besteld voor een concurrerende prijs inclusief montage

Het vinden en bestellen van benodigde autobanden gaat makkelijk en snel bij Bandenconcurrent. Ook het laten monteren via Bandenconcurrent bij een bedrijf dichtbij gaat makkelijk.

Verse set banden gekregen

Verse set banden met een ZEER recente DOT code mogen ontvangen van enkele weken oud maar. Kan een toevalstreffer zijn dat ik een courante maat banden heb besteld dit keer. Bij andere concurenten is dat soms wel een jaar of 1,5 jaar dat de "nieuwe banden" al oud zijn. De prijs en bezorgsnelheid hebben mij positief verrast in ieder geval.

prima en snel geleverd!

Al jaren mijn "go-to" banden leverancier!

Al jaren mijn nummer 1. Snelle levering, nette prijzen en top service! Keuze uit genoeg adressen om de banden te monteren en altijd goed geïnformeerd. Op naar nog vele jaren tevreden klantervaringen.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA