Bestelling ging vlekkeloos

De bestelling en betaling gingen vlekkeloos, nu afwachten of de levering en montering ook zo zijn ....

Altijd goed

Eenvoudig makkelijk en overzichtelijk

Gebruiksvriendelijke website waaruit je makkelijk een keuze kan maken uit heel veel merken en maten ook inclusief montage in de buurt. De prijzen worden duidelijk weergegeven dus je weet hoeveel je kwijt bent.

Gemakkelijk en duidelijk

Zeer gemakkelijk en duidelijk gevonden wat ik zocht voor mijn auto

Goeie prijs voor een goede kwaliteit

Goeie prijs voor een goede kwaliteit!

Kwaliteit.

Ik zocht waar ik de banden het beste kon kopen . Uit googel kwamen jullie als beste uit de bus. Dus mijn besluit ik geef het een kans . Top

Fijne overzichtelijke site!

Heb echt geen verstand van autobanden. Mijn man deed dit altijd, maar daar hij helaas niet meer in ons midden is, heb ik het voor het eerst zelf moeten uitkiezen. Maar doordat alle kenmerken overzichtelijk op een rijtje staan, heb ik een goede keus kunnen maken.

Goede beschikbaarheid en duidelijk. prijs is ook goed .

Goede beschikbaarheid en duidelijk. prijs is ook goed .

Banden top service

Top top service.

Helemaal top. Top service

Hartstikke fijn. Mijn eerste bestelling maar zeker ook niet de laatste. Zo besteld, veel goedkoper dan de garage. Snap niet hoe ze de banden zo goedkoop kunnen aanbieden. Bedankt dat jullie er zijn

Makkelijk en betrouwbaar

Zeer concurrerende prijzen en snelle levering!

Voor herhaling vatbaar, top

Zonder problemen banden afgeleverd bij JG automatisering. En netje en goed geïnstalleerd door John. Top service.

Goed service

Blijf bestellen bij banden concurrentie

Gemakkelijk en top kwaliteit

Meest makkelijke site om banden te bestellen mooi op een rijtje in de prijzen categorie, als er wat mis gaat kun je ze binnen 2 minuten bereiken en word het direct opgelost. Kortom super tof bedrijf!

Toppie

Zo gemakkelijk online alles regelen perfect

Super company

Everything was smooth , im super happy

Gemak

Gemak met goede review

Goede overzicht

Nog geen ervaring dit is de eerste keer dat ik hier bestel

Makkelijk en eenvoudig banden besteld

Snel besteld en gekozen voor een montagepartner dat tevens ook direct een afleverlocatie is.

Je voert de maat van de autoband in en direct krijg je de aanbevelingen. Alle informatie voor handen. Dat makkelijk bestellen en afleveren waar jij het wilt. Top.

Super goede service en duidelijke site

Al een aantal keer banden hier besteld elke keer weer erg makkelijk en goede verzending gewoon toppie

snel en goede vraagbaak

prima prijs en snel

Gemakkelijk en voordelig

Bestellen ging heel makkelijk. En het zoeken naar de juiste banden was zo gepiept.

Overzichtelijk en compleet

Alle specificaties van de banden staan overzichtelijk vermeld. Heel fijn dat je met 1 druk op de knop ook de juiste ventielen mee kunt bestellen!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA