Tot nu toe goed en eenvoudig besteld!

Tot nu toe goed en eenvoudig besteld. Hopen dat het dan ook snel en netjes bezorgd wordt. Ik hoop ook dat ik het bedrag terug win.

prima site voor het bestellen van banden

Al meerdere keren banden besteld als particulier . Betrouwbare site , prima prijzen en snelle levering ! Daarom dat ik de volgende keer weer hier ga bestellen en deze site ook aanbevolen heb bij andere.

Goede prijs kwaliteit verhouding

In deze als maar duurder wordende tijden weten jullie de prijzen nog schappelijk te houden, door jullie ruime aanbod en guide alternatieve keuzes.

Eenvoudig zoeken, kiezen, kopen en geleverd krijgen.

Je kijkt op je kapotte band, zoekt op de website naar hetzelfde model, kiest en betaalt waarbij je ook de installatie partner kunt bepalen. Heldere communicatie van Bandenconcurrent over bestelling en levering en bevestiging van levering bij de partner. De installatie partner was top. Vriendelijk, afspraak is afspraak en korte wachttijd. Eigenlijk een process zoals het gewoon hoort. Prima voor elkaar. Complimenten.

Nog geen

Hi Nog geen ervaring 1e bestelling

Zo snel en soepel als een pitstop!

Het bestellen gaat makkelijk en snel en je kunt dichtbij huis laten monteren.

Kan gemakkelijk, snel de juiste band uitzoeken, bestellen, betalen

Perfecte afhandeling

Mooie all season bandjes voor schoonouders.

Goeie prijs voor 4 all senson bandjes . Ben zelf automonteur dus kan ze zelf draaien zijn m'n schoonouders mooi goedkoop uit! Thanks voor deze bestelling

Zeer goede ervaring

Ben tevreden over de afhandeling

Makkelijk bestellen en goede service

Heb al eerder bij hun besteld en het ging prima. Alleen de garage die ik uitgekozen had was langzaam met installeren maar dat staat los van de bandenconcurrent.

Perfecte site

Prima site om banden te bestellen. Voldoende keus en ruim overzicht. Voor ieder budget iets te vinden. Ook de montage is heel eenvoudig te regelen waardoor je verder nergens geen omkijken naar hebt. Echt top.

Duidelijkheid en goede service

Duidelijke site met goede omschrijvingen. Makkelijk om een goede keuze te maken. Ik zou zeker weer bestellen.

Top banden, voor een prima prijs!

Van de week langs de bandenboer gegaan om banden uit te kiezen, kwam uit op een bedrag van €240 per band! Dacht ik kijk even op het internet of ik ze daar goedkoper vind, kwam meteen uit bij bandenconcurrent. Hier precies de zelfde band voor maar liefst €150. Dit is de moeite waard, voortaan voor nieuwe banden meteen naar bandenconcurrent!

Duidelijk en makkelijke website

Snel geregeld!

Snel geregeld! Nu in afwachting hoe snel de banden er zijn, maar ik verwacht dat dit ook snel gaat.

Uitstekende ervaring bij BandenConcurrent

Ik heb onlangs vier seizoenenbanden gekocht bij BandenConcurrent en ben zeer tevreden over het gehele process. Het zoeken naar de juiste banden was erg makkelijk dankzij de ruime keuze en duidelijke informatie op de website. De verschillende aanbiedingen hielpen me om een goede keuze te maken die perfect bij mijn wensen en budget. Ook het bestelproces verliep zeer soepel en snel. Alles was overzichtelijk en goed geregeld. Ik raad BandenConcurrent zeker aan voor iedereen die op zoek is naar nieuwe banden.

Snel en duidelijk nieuwe banden kunnen bestellen

Overzichtelijke site met duidelijke info over de banden, zelfs zoeken naar een garage is niet nodig, opties worden al aangegeven en je hoeft alleen te kiezen.!!

Altijd goede service

Altijd goede service. Bestel al jaren mijn banden hier. Snel geleverd en gaat altijd goed!

Quick and Easy

I have used the service in the past and was happy then and I'm still happy. Good quality product and clear steps following purchase. Support is readily available as well as partner companies for further assistance. Price is affordable.

Tol

Ik heb voor BandenConcurrent.nl gekozen vanwege jullie scherpe prijzen, uitgebreide assortiment en de snelle levering. Daarnaast vond ik het fijn dat jullie duidelijke informatie geven over de verschillende banden en hun prestaties. Dit maakte het voor mij makkelijker om de juiste keuze te maken.

Goede service en komt afspraken na

Al meerdere keren heb ik hier banden besteld. Altijd goed geïnformeerd en installatie wordt ook goed uitgevoerd. Ook als je iets foutief besteld kan het teruggenomen worden. Geen loze beloften, maken waar wat ze zeggen.

Ruime keuze en goed vergelijk

Duidelijk site met een ruim aanbod. Snelle levering.

Super voordelig.....favorite bandenshop

Bestel al mijn banden hier,altijd all seasonbanden gehad vredestein,prima grip op de weg..

Goede website, snel geleverd en nette prijzen

Ik koop hier al jaren mijn banden. Ik zoek geregeld op andere websites maar blijf terugkomen bij de bandenconcurrent. Gewoon een goede website waar ik snel mijn banden vindt, nette prijzen en goede keuze in soort en merk banden. Levering is doorgaans redelijk snel en altijd wat ze beloven.

Alles in een keer geregeld

Fijn dat het zo makkelijk gaat

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA