Goede betrouwbare site om nieuwe banden te bestellen

Laatst een setje nieuwe banden besteld, bevallen goed voor een mooie prijs en snel in huis! Net weer een set nieuwe banden besteld voor een andere auto!

Snel en makkelijk bestellen!

Binnen 4 minuten mijn product besteld!! Aanrader!!

betaal bare prijzen

Eerste keer dat ik hier bestel zeer duidelijk en makkelijk bestellen

Makkelijk en scherpste prijs!

Heb de prijzen van verschillende sites dagen in de gaten gehouden. Beste site!

Overzichtelijke site met duidelijke informatie over banden

Gebruiksvriendelijk en makkelijk om de juiste banden te vinden daarnaast veel betaal opties

Veelzijdige leverancier

Ik heb eerder banden besteld voor mijn auto en dat doe ik nu weer. Ik denk meer dat het vertrouwd overkomt naar de klant toe en een brede assortiment hebben en dat is een van de redenen waarom ik terug bent gekomen.

Ging heel makkelijk!

Was zo gebeurd ben benieuwd wanneer ze er zijn

Betrouwbaar bedrijf

Mooie prijzen,betrouwbaar bedrijf en open en transparante website. Alles is duidelijk. Bedankt!

Zeer tevreden over het bestelproces!

Ik heb mijn banden besteld bij BandenConcurrent en was aangenaam verrast door het gebruiksgemak en de snelheid van de bestelling. De website is overzichtelijk, en het vinden van de juiste banden ging heel soepel. Binnen een paar minuten had ik mijn bestelling al afgerond, wat ik zeer waardeer. Hoewel ik de banden nog niet heb laten monteren, ben ik tot nu toe heel tevreden met de service. Ik ben benieuwd naar de communicatie over wanneer ik de banden kan laten monteren en hoop dat dit net zo soepel zal verlopen als het bestelproces. Tot nu toe zeker een aanrader!

vanwege de prijs

U kunt banden tegen een goede prijs kopen.

Top goede service en duidelijk

Heel overzichtelijk en helder. Goede service en dat zonder gedoe

Goede prijs voor goede banden

Heb vaker hier besteld, snel geleverd en snel gemonteerd bij partner. Prijs is goed!

Scherpe prijs en snel geregeld

Bestellen was eenvoudig en mijn eigen garage kon ik selecteren als montage adres . Klasse!

Lekker snel

Gegereld

Super makkelijk

De site is overzichtelijk en mooi, alles is makkelijk te vinden en in no time klaar..

Makkelijk en snel besteld.

Snelle goede levering , prettige afhandeling

Snelle goede levering , prettige afhandeling

sterke concurrent

scherp geprijsd met veel aanbod

Snelle bestelling en betaling

De allseason banden die ik zocht werd hier het meest voordelig aangeboden. Hopelijk een snelle levering en veilige kilometers komende winter!

Goede prijzen en service

Niks op aan te merken!

Als terugkerende klant raad ik Bandenconcurrent zeker aan. De prijs/kwaliteit is goed, de voorraad is ruim en verzenden is gratis! Van zoeken op de site tot afrekenen en levering verliep heel vlot. Tot de volgende bestelling!

Speurtocht beëindigd

Was op zoek naar goede banden voor mijn oude mini 145/70 r12. Bij de bandenconcurrent gevonden

Snel en concurrerende prijs

Snel besteld uit ruim aanbod. Zowel budget banden als de meer premium banden aanwezig. Perfect!

Duidelijke site en betaalbare prijzen!!

Het is een groot verschil met andere bedrijven/ garages qua prijs. Mijn garage levert alleen uit stock en komt hij op 800 euro. Nu plaatst hij ze wel maar ik betaal totaal 300 euro minder. Dat is echt de moeite waard in deze toch al dure tijden.

Duidelijke prijzen en website

Makkelijk proces om banden te selecteren en te betalen

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA