Perfect new tyres

Everything was excellent! Very new tyres based on production figures. So happy!

Beste keus, beste prijs, beste service!

Na een kwartiertje rond shoppen wist ik het al: Bij de Bandenconcurrent hebben ze grip op de zaak: Beste keus! Beste prijs! Beste service!

Binnen 1 minuut geregeld !

Prima prijs, snelle levering

Gemakkelijk besteld

De site is duidelijk en ik kan snel mijn favoriete banden uitzoeken en bestellen. En de afhandeling van de bestelling gaat zeer snel en de verzending ook.

Prima geregeld

Is altijd veel keuze en gemakkelijk geregeld

Scherpe prijzen, website makkelijk, overzichtelijk.

Ik was op zoek naar goede en goedkope banden en vond ze bij jullie

Netjes en snel geregeld

Meerdere malen banden besteld en naar tevredenheid geleverd goede spullen en service. Top ik raad het zeker aan.

makkelijke site goede prijs

makkelijke site goede prijs

Grote keus en snelle afhandeling

BandenConcurrent levert veel merken banden en doet ook nog suggesties voor een betere keus. Zij werken ook samen met montagebedrijven in de buurt die ook bandenopslag verzorgen.

Mond op mond reclame goede service

Van verschillende mensen goede ervaringen meegekregen inclusief m'n garage. Een totaal andere prijs als wat ik gewend was.

Uitstekende service en een ruim aanbod voor mijn Polestar 2!

De BandenConcurrent heeft me met hun gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website perfect geholpen bij het vinden van de juiste all-season banden voor mijn Polestar 2. Dankzij het brede aanbod en de heldere productinformatie was mijn keuze snel gemaakt. Echt een aanrader!

Een prima ervaring

Goed er is een zeer ruim aanbod ik kan op maat en zelfs op merk dan wel band eigenschappen gericht zoeken. Wat het erg overzichtelijk maakt. Ik ben via google bij jullie beland.

Snel en voordelig

Snelle levering en meteen afleveren bij bandenleverancier.Ideaal

gewoon goed en snel

gewoon goed, duidelijk en snel

snel te bestellen

site werkt goed, je loopt er lekker vlot doorheen.

Snel en goed geholpen !

Heb vaker bij de bandenconcurrent besteld, en ben altijd zeer tevreden over hun geweest .

was een zeer positieve ervaring, handige website en snelle levering

Ik had op zondag de Pirelli banden besteld (welke bij de concurrenten bijna het dubbel van de prijs was trouwens), kreeg meteen een mailtje, dat de bestelling was aangekomen en dat ze het gingen verwerken en dat ik zodra de bestelling zou worden opgehaald een mailtje zou krijgen met de verwachte leverdatum en track en trace. 2 dagen later (dinsdag) kreeg ik de mail met de track en trace en vrijdag had ik de banden nog voor de lunch ontvangen. Het enige wat ik jammer vond (als bandenleek) was dat ik onnodig ventielen heb gekocht, want die kwam met een uitroepteken in mijn scherm dat ik zeker moest nemen, dus heb ik die maar genomen, echter bij de bandenwisseling zei de monteur, omdat ik sensor in de banden heb, dat niet hoef. Maar voor die € 23,80 ga ik niet moeilijk doen

Snel en duidelijk

Duudelijke beschrijving en veel keus met snelle levering

geweldig

online besteld en vlot geleverd bij mijn garage

Heel erg eenvoudig om de juiste keuze te maken!

Omdat ik nooit weet of de garage mij nu wel of niet een deal voor goede banden biedt, en soms door de banden de weg niet meer ziet, heb ik het maar zelf gezocht naar de juiste banden! Heel eenvoudig zoeken op soorten en maten en eigenschappen.

Goede uileg

Goed geholpen

Makkelijk bruikbaar website

Goede verhalen over dit bedrijf gehoord. Site handig , overzichtelijk en makkelijk te gebruiken en de banden zijn niet duur , geen lange levertijd en dan ook nog is geen verzend kosten. Kortom een goed bedrijf !

Makkelijk, duidelijk en goedkoper na vergelijking!

Goedkoper dan vele andere bedrijven en goede reviews. Duidelijke site en makkelijk om te bestellen.

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.