Soepel autobanden besteld met ruime keuze en overzicht.

Na het vergelijken van verschillende autobanden aanbieders heb ik Bandenconcurrent.nl als prettigste ervaren. Ik heb hier dus ook de banden gekocht. Het aanbod is zeer ruim en overzichtelijk. Eén kleine aanbeveling: het beschikbare aantal(voorraad) vermelden in de overzichtslijst. Het bestellen en het betaalproces is over- en inzichtelijk. Hierdoor is het soepel en goed verlopen.

Supeer band,super price,good qooulity

nr 10 band Gontinental

Goede en snelle service

De banden waren optijd geleverd bij mijn garage. Ze waren netjes en compleet verpakt. Bedankt voor de goede service

Top uitstekend.

Veel keuze makkelijk keuze maken. En erg fijn dat ze bezorgd en gemonteerd worden. Top dank je wel.

Snel de juiste band gevonden

En dat tegen zeer scherpe prijzen, gratis bezorgd, wat wil je nog meer.

prima geregeld en goede prijs

ik heb al meerdere malen mijn banden bij de banden concurrent gehad en het was altijd prima verzorgd dus voor mij een prima bedrijf

Top echt de goedkoopste

Al een paar keer mijn banden via deze manier aangeschaft.....een aanrader

Prima prijs

4 nieuwe banden, prima prijs, heel concurrerend.

Goede website - goede prijs

Ik vind het een zeer prettige website waar je makkelijk kan zoeken en goede informatie kan vinden. Ook een ruime voorraad banden zodat je altijd wel de band kan vinden die je nodig hebt en snel leverbaar. Nadat je je keuze hebt gemaakt ga je soepel door het betaalproces. Hier kunnen veel websites een voorbeeld aan nemen. De email die je ontvangt is helder van opzet met alle informatie die je nodig hebt. Ze zijn voor mijn band niet de goedkoopste maar door de pragmatische website wel besloten hier mijn banden te kopen.

Zeer makkelijke bestelling van twee banden

Wij hebben twee banden nodig voor onze Kia Picanto. Door te zoeken vonden wij Bandenconrurrent.nl. Snel hadden wij twee banden gevonden die wij nodig hebben voor onze auto en de zoekfunctie voor het laten monteren van de banden hadden wij ook snel gevonden, met duidelijke vermelding wat het zou gaan kosten om de banden te laten monteren. Je kon zelfs aangeven of er nieuwe ventilen gemonteerd moesten worden en daar stond ook weer duidelijk de prijs bij. Ze hebben het zoveel over transparantie, dit is hetgeen dat BandenConcurrent.nl je geeft!

Altijd snel en voordelig

BandenConcurrent doet haar naam telkens eer aan, goede prijzen, snelle levering en erg belangrijk; geen oude banden!

Retour banden

Ik heb per abuis verkeerde maat banden besteld en wilde deze ruilen voor de juiste maat. Klantenservice adviseerde om de banden terug te sturen en nieuwe te bestellen. Zo gezegd, zo gedaan. De kosten die ze in rekening brengen voor het terugsturen bedragen €139,80. Op de site staat dat de kosten €34,95 bedragen. Lijkt een normalen prijs. Maar ze rekenen 4x €34,95 omdat de bestelling uit 4 banden bestaat. Dit terwijl Als men een bankstel bestelt die uit meerde te delen bestaat worden de verzendkosten ook niet per stuk berekend. Klantenservice geeft aan hier niets aan te kunnen/willen doen. Erg vervelend. Ik ga uiteraard niet opnieuw de banden bij bandenconcurrent bestellen.

Helemaal soepel

Geen problemen met bestellen

Duidelijk en gebruiksvriendelijk

Duidelijke en gebruiksvriendelijke website. Over de banden kan ik nog niets zeggen, ze moeten eerst geleverd en gemonteerd worden.

Online bestellen gaat super snel

No nonsense

Al paar bestellingen mogen doen bij de BandenConcurrent, zelf bij mijn eigen bandenfitter waar ik jaren werkzaam ben geweest is het niet voordeliger te krijgen. De BandenConcurrent weet van aanpakken, plaats je bestelling en het wordt snel afgeleverd op de plek naar keuze. Kwaliteit van deze laatste bestelling GY Vector gen3 is zeer goed te noemen, vooralsnog na 500km.

toppie

gewoon toppie

altijd goedkoop en snel geleverd

bestel al jaren banden bij banden concurrent en dat bevalt prima

Beste Prijs en Kwaliteit!

Bestellen bij BandenConcurrent.nl verloopt simpel en soepel. Je weet dat je niet teveel betaalt en de optie om banden bij de garage te laten bezorgen is top! De site is heel overzichtelijk en de formatie over de Banden is duidelijk terug te vinden.

Goede site,goede prijs ,goede kwaliteit.

Duidelijke site om banden goed te vergelijken, ook het geboden alternatief is erg makkelijk. Partners voor opleggen banden lekker dichtbij. Overzichtelijke prijs en alles gelijk betaald. Niks achteraf nog bij te betalen. Heel fijn. MvG peter

Goedkoop en snel geleverd

Heel makkelijk om uit te zoeken wat voor banden je zoekt en bestellen is niet ingewikkeld, en ook nog met paar dagen geleverd.

Prima site en makkelijk te regelen

Snel, goedkoop en gemakkelijk

De juiste banden worden overzichtelijk gepresenteerd. Het is heel makkelijk om te bestellen en wordt thuis afgeleverd!

De allergoedkoopste

Ik was al jaren gewend om mijn banden bij Bandenleader te bestellen omdat ik die altijd het goedkoopst was. Ze hebben er een geduchte Bandenconcurrent bijgekregen! Scheelt toch weer vijf tientjes!

Voordelig snel en eenvoudig

Al eens eerder banden besteld en gaat prima!

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.