Overzichtelijk en goedkoop

Goed overzicht, makkelijk te selecteren van gewenste band, en goede prijs.

Tot nu toe goed.

Mijn ervaring met bestellen is dat het eenvoudig en helder is. Dit is de eerste keer hier maar tot zover tevreden. Nu de afspraak met de montagepartner afwachten.

Duidelijke website, makkelijke afhandeling en uitstekende service.

Super ervaring, alles op de website is heel makkelijk. Je krijgt direct een mailtje na betaling met informatie over de levering. Ook staat er informatie in over wat je moet doen als je niet thuis was. Kortom, complete informatie en hele makkelijke en duidelijke website.

Makkelijk zoeken en veel keus tegen een goede prijs

Het zoeken naar de juiste band gaat erg makkelijk. Er is veel keuze en de betaling gaat allemaal soepel

Topbedrijf

Makkelijk, goede prijs en super service

Gemakkelijk en voor een mooie prijs

Al eerder bij deze webshop besteld. Op tijd geleverd en prima banden.

Goede prijs

Het is de eerste keer dat ik bij jullie bestel

Overzichtelijke site en goede info en klantenservice

Alles over jouw bandenkeuze wordt duidelijk in aparte tekst blokjes uitgelegd. Zo kun een goede keuze maken welke banden voor jou het meest geschikt zijn.

Makkelijk zoeken, bestellen en snel geleverd

Makkelijk je autobanden zoeken en ze zijn vaak de goedkoopste. Bestellen gaat makkelijk, montage en bezorgopties en wordt snel geleverd.

Snelle en correcte levering!

Ruime keuze en voorraad!

Duidelijkheid en makkelijk.

Duidelijke en makkelijke site...veel keuze en goede prijs. Top bedrijf

snelle levering en goed koopt simpelweg top

Ideaal

Makkelijk, veilig en gebruiksvriendelijk!

Duidelijke uitleg, overzichtelijk site en makkelijk bestellen met montage afspraak

De site is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Zoeken en vergelijken met vervolgens een montage afspraak maken gaat eenvoudig. Bij alle keuze punten heb je een info knop met een duidelijke uitleg. Ook hoef je achteraf niks meer bij de garage af te rekenen.

Goede prijzen en correcte levering

Ik bestel regelmatig hier banden. Nooit problemen gehad. en als het eens fout gaat (aan mijn kant) is alles zo weer opgelost.

Super eenvoudig en overzichtelijk

Betaalbare banden voor elk budget en gelijk bezorgd bij een montagepartner in de buurt. Het enige is nog een afspraak maken voor montage

Hebben goed gevoel hierover

Eerder op andere site besteld met slechte ervaring.

Gemakkelijk en een flinke besparing !

Voor de eerste keer hier mijn banden besteld, prijs is stevig lager dan bij de concurrenten . Vooral ook het gemak van afleveren bij een montagepartner is handig .

Makkelijk geregeld

Banden bestellen bij de bandenconcurrent ging heel makkelijk. Door de online assistent nog even kunnen vergelijken en uiteindelijk hier besteld omdat ik gebruik kon maken van Klarna. Dat geeft ons net iets meer flexibiliteit met betalen.

Snel besteld en prima service!

De site is overzichtelijk en prettig. Mijn keuze was snel gemaakt en daarna was de levering en dergelijke prima!

De beste prijs-kwaliteitverhouding, garantie, gebruiksgemak en betrouwbaarheid.

Altijd eenvoudig door uw maat in te vullen en direct de juiste banden te zien. De filters zijn gebruiksvriendelijk, en de uitleg bij de specificaties is helder en gedetailleerd. Een overzichtelijke weergave van alle informatie.

Fijne website.. altijd montage punt dichtbij huis

Scherpe prijzen en duidelijke site

Ik bestel mijn banden altijd op bandenconcurrent.nl Erg makkelijk om de juiste maat,prijs en kwaliteit te vinden.

makkelijk geregeld

Snel gevonden en snel besteld.

Tot nu toe super! Nog geen montage....

Fijne website om banden te vergelijken en uit te zoeken. Prijs technisch, is deze verkoper absoluut concurrerend. Ook top dat de kosten overzichtelijk zijn met de montage partner erbij.

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.