Snelle goede levering , prettige afhandeling

Snelle goede levering , prettige afhandeling

sterke concurrent

scherp geprijsd met veel aanbod

Snelle bestelling en betaling

De allseason banden die ik zocht werd hier het meest voordelig aangeboden. Hopelijk een snelle levering en veilige kilometers komende winter!

Goede prijzen en service

Niks op aan te merken!

Als terugkerende klant raad ik Bandenconcurrent zeker aan. De prijs/kwaliteit is goed, de voorraad is ruim en verzenden is gratis! Van zoeken op de site tot afrekenen en levering verliep heel vlot. Tot de volgende bestelling!

Speurtocht beëindigd

Was op zoek naar goede banden voor mijn oude mini 145/70 r12. Bij de bandenconcurrent gevonden

Snel en concurrerende prijs

Snel besteld uit ruim aanbod. Zowel budget banden als de meer premium banden aanwezig. Perfect!

Duidelijke site en betaalbare prijzen!!

Het is een groot verschil met andere bedrijven/ garages qua prijs. Mijn garage levert alleen uit stock en komt hij op 800 euro. Nu plaatst hij ze wel maar ik betaal totaal 300 euro minder. Dat is echt de moeite waard in deze toch al dure tijden.

Duidelijke prijzen en website

Makkelijk proces om banden te selecteren en te betalen

Goede banden voor een aantrekkelijke prijs

Vergeleken met andere leveranciers van autobanden, biedt BandenConcurrent.nl een aantrekkelijkere prijs. Ideaal ook dat ze in de buurt verschillende partners hebben waarbij de banden worden geleverd en de montage plaatsvindt. Top!

Snel besteld en klantenservice reageert snel

Ik kwam niet uit met de betaling. Bij het bellen heeft de klantenservice mij er door heen geholpen en goed uitgelegd hoe ik met de montage partner kan afspreken. Erg fijn!

Super mensen die elke afspraak na komen

Altijd snelle levering en afspraken worden na gekomen elke keer weer!!!!

Makkelijk,duidelijk,niet duur...

Banden Concurent is heel bekend en populeir.

Snelle service, fijn dat de spullen even in je winkelmandje blijven

Goed, fijn dat je even na kan denken en niet meteen je spullen uit het winkelmandje zijn zodat je niet elke keer opnieuw hoeft te kijken naar je banden bijvoorbeeld. Fijn dat je ook extra services kan boeken

Beste kwaliteit prijs verhouding die je kan vinden

Bandenconcurrent geeft helder advies voor elke budget. In combinatie met een bedrijf die de montage verzorgt in je buurt heb je een zeer voordelige keuze gemaakt.

Fijne website en faire prijzen

Via de website was het makkelijk om tot een bandenkeuze te komen. De selectie van de montage partner had ik liever aan de hand van een kaartje gezien dan met een lijstje, maar verder prima. Hoe de bestelling en montage uitpakt weet ik nog niet: heb net betaald, banden moeten nog komen.

Makkelijk en overzichtelijk banden vergelijken

Ik kon makkelijk en overzichtelijk bandenvergelijken, en zo de beste voor mijzelf uitkiezen.

Duidelijk en snel

Goede prijzen, veel aanbod. Aanrader

goede kwaliteit snelle levering

eenvoudig en goedkoop

eenvoudig via website vergeleken en besteld

Overzichtelijk, snel en gemakkelijk. Top service!

Ik was op zoek naar een setje all season banden voor mijn auto. Al snel bij bandenconcurrent uitgekomen voor hun enorme assortiment en moeiteloze service. Niks op aan te merken, gewoon super!

Snel, helder, eigen land

Door heldere communicatie door middel van toegankelijke website en duidelijke informatie en bovendien concurrerende prijzen is uw bedrijf populair bij mij.

Duidelijke website met concurrerende prijzen

Koop altijd mijn banden via bandenconcurrent. Ontzettend veel keuze en voor goede prijzen. Snel besteld en eigenlijk altijd snel in huis.

Goede service en levering van de banden

Fair en snel!

Snelle duidelijke bestelling van kwaliteitsbanden!

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.