Snel, helder, eigen land

Door heldere communicatie door middel van toegankelijke website en duidelijke informatie en bovendien concurrerende prijzen is uw bedrijf populair bij mij.

Duidelijke website met concurrerende prijzen

Koop altijd mijn banden via bandenconcurrent. Ontzettend veel keuze en voor goede prijzen. Snel besteld en eigenlijk altijd snel in huis.

Goede service en levering van de banden

Fair en snel!

Snelle duidelijke bestelling van kwaliteitsbanden!

Eenvoudig

Gemakkelijk en eenvoudig.

Prima gewoon

Al eerder banden gekocht via bandenconcurent en prima tevreden met de levering en service . Mooie prijs en kwaliteit . Kortom prima gewoon

Duidelijk, snel, simpel en betaalbaar

Duidelijk, snel, simpel en betaalbaar. In een paar klikken de juiste banden en heel gemakkelijk te bestellen en te betalen. Afleveren bij je eigen garage is helemaal ideaal.

Uitstekend en snel

Ik heb het op donderdag avond gekocht, en ze moesten op dinsdag komen maar ze hebben op maandag geleverd

Top bedrijf

Koop altijd me banden bij jullie is bij ierdeeen aan te raden heb al vrienden ook banden laten kopen

Eenvoudig

Super snel en makkelijk!

Snel besteld via site

Makkelijke en overzichtelijke website!

Precies zoals je verwacht

Al enkele keren besteld en alles loopt zoals ze beloven.

kon simpel en snel bestellen

uitstekend

Zojuist 4x Michelin banden gekocht zeer gemakkelijk en snel gevonden. Was niet nodig om 2 verschillende merk banden te kopen

snelle levering en prijzen goed

ik bestel hier voor al mijn auto’s altijd banden :) vaak hebben ze hier de beste prijzen en zijn ook altijd snel geleverd

IK zocht goedkope banden en kwam bij jullie uit

Vlot besteld

Prima vooralsnog

Prima vooralsnog.

Snel duidelijk en simpel

Top ervaring

Duidelijke weergave van banden

Webpagina geeft een duidelijke weergave van banden aan. Dit maakt het eenvoudig de verschillende banden te kunnen vergelijken.

duidelijk

kon makkelijk de bandmaat invoeren die ik wou hebben, kreeg gelijk de beste keuzes voor mij, erg fijn.

Set nieuwe banden binnen 5 minuten geregeld!

Na het zoeken van een set nieuw banden kwam de BandenConcurrent bovenaan de zoekresultaten. Na veel andere sites te hebben vergeleken met de BandenConcurrent kwamen zij als het meest voordelig naar voren, maar ook als best beoordeeld. De site is overzichtelijk, er is genoeg bandeninformatie, de bestelling is duidelijk en snel te regelen en er is een kans dat het aankoopbedrag terugverdiend kan worden.. wat wil je nog meer! Koop jouw nieuwe banden bij Dé BandenConcurrent! Topservice

Overzichtelijk en duidelijk

De beste prijs en de beste kwaliteit en dat wil je voor je auto veilig op weg met de bandenconcurrent

Alles is voor een ieder DUIDELIJK

Duidelijke webpagina, concurrerende prijzen, snelle levertijd, klantvriendelijk.

Fantastische service!

Na lang zoeken uitgekomen bij de bandenconcurrent. Fantisch geholpen. Direct advies m.b.t. de juiste band, de juiste ventielen en de jusite montagepartner in de buurt waarbij de kosten meteen worden meegenomen. Kortom: volledig ontzorgd! Van harte aanbevolen!!

Ongelofelijk

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.