Dat is echt goede webshop, snelle service en goede prijs.mijn compliment top top

Mooie overzichtelijke website

Vergeleken met andere websites is Bandenconcurrent de goedkoopste, meeste betaalopties en snelle verzending. Zelfs zonder kortingsacties zijn ze het goedkoopst. Top!

Nog geen ervaring

Eerste bestelling bij bandenconcurent. We gaan het zien

Fijne overzichtelijke website

Ik zocht naar nieuwe banden voor mijn Toyota Yaris. Op bandenconcurrent zijn ze scherp geprijsd waardoor ik ze gelijk besteld hebt! Op andere website zijn ze allemaal duurder.

Top prijs kwaliteit

Makkelijk zoeken en bestellen. Uitstekende prijs kwaliteitverhouding.

simpel en betaalbaar handig

ik koop ze altijd online; zo ben ik goedkoper uit dan in de garage. wordt heel snel bezorgd.

Heel slecht!

Verkeerde banden geleverd ondanks dat ik met mijn auto kenteken heb besteld! gevraagd om met de juiste banden om te ruilen dat kan niet en volgens de dame aan de telefoon moet ik voor de kosten draaien ook nog voor 70 euro voor vierbanden! De oplossing de juiste banden leveren en omruilen met zonder dat ik voor de retour kosten moet draaien

Makkelijk en snel banden besteld

Door de duidelijke, overzichtelijke en snelle website hebben wij met gemak 2 nieuwe banden kunnen bestellen voor een mooie prijs!

Rubber deur de blubber!

Lekker Veur het eerst mijn eigen 4x4 banden kopen! Alle centjes van de MacDonalds uitgegeven aan een dikke Defender, blijken de sloffen zo legaals een mandje :((((( Gelukkig kon ik hier Veur een paar mooie knaken 4 mooie 235'ers wegtrekken. Knallen maar!!!!!!

Fijne service

Mooie banden voor een goeie prijs en goeie service

Top banden.

Bedankt voor de snelle levering. Gosen auto wellness punt & L

De juiste banden voor je auto zijn zo gevonden!

Alle selecties voor je banden zijn beschikbaar en te koop voor een fatsoenlijke prijs!

Prachtige banden ik ben er blij mee en de bezorging was ook helemaal goed

Gewoon prima

Nette prijs.snelle levering!

Duidelijke website met veel aanbod

Duidelijke website met extra informatie voor als je meer wil weten over banden en aanduidingen.

prijs technisch goed en altijd goeielevering

bevalt mij altijd goed

goedkope banden van goede merken

makkelijk

overzichtelijk en makkelijk. goede prijs/kwaliteit

Snel - Duidelijk - Eerlijk

Snel inzichtelijk welke band nodig én welke bandeneigenschappen erbij horen. Helder bestelproces.

Goed ervaring

Tevreden

Goede prijs en kwaliteitsverhouding.

Hele snelle service en goede aanbiedingen. Ook mooie voorraad, dat ervaar ik als fijn. Blijf vooral zo doorgaan.

Snelle levering en goede banden

Makkelijk zoeken en grote keuze

Ik kon snel de juiste band vinden en een garage om hem te laten monteren.

Super eenvoudig en duidelijk!

In een paar klikken een duidelijk overzicht en snelle afhandeling

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.