De juiste banden voor je auto zijn zo gevonden!

Alle selecties voor je banden zijn beschikbaar en te koop voor een fatsoenlijke prijs!

Prachtige banden ik ben er blij mee en de bezorging was ook helemaal goed

Gewoon prima

Nette prijs.snelle levering!

Duidelijke website met veel aanbod

Duidelijke website met extra informatie voor als je meer wil weten over banden en aanduidingen.

prijs technisch goed en altijd goeielevering

bevalt mij altijd goed

goedkope banden van goede merken

makkelijk

overzichtelijk en makkelijk. goede prijs/kwaliteit

Snel - Duidelijk - Eerlijk

Snel inzichtelijk welke band nodig én welke bandeneigenschappen erbij horen. Helder bestelproces.

Goed ervaring

Tevreden

Goede prijs en kwaliteitsverhouding.

Hele snelle service en goede aanbiedingen. Ook mooie voorraad, dat ervaar ik als fijn. Blijf vooral zo doorgaan.

Snelle levering en goede banden

Makkelijk zoeken en grote keuze

Ik kon snel de juiste band vinden en een garage om hem te laten monteren.

Super eenvoudig en duidelijk!

In een paar klikken een duidelijk overzicht en snelle afhandeling

Super simpel bestelproces en een heel uitgebreide keuze.

Gemakkelijk bestel procedure

heel makkelijk

veel keuze

Snel en gemakkelijk.

Klantvriendelijke website.

heb al meerdere keren hier banden besteld en is altijd goed gegaan

Prima, de vorige keren was het ook goed geregeld. ik koop de volgende ook weer bij bandenconcurrent

prima service

makkelijk en eerlijke recensies

makkelijk

bedankt

Geweldige site, veel keuze en goede prijzen.

Via deze website kon ik gemakkelijk mijn winterbanden kiezen. En ook een montage partner in de buurt. Kortom: 1. veel keuze 2. goede omschrijving van de producten 3. voordelige prijzen 4. hulp voor het kiezen van een montage partner in de buurt

goed en betrouwbaar

Ik kocht in het verleden meerdere keren banden, steeds tot volle tevredenheid. Ook de levering was altijd stipt.

Goede snelle service met een goede prijs

Banden zijn goedkoper dan bij andere bedrijven. Service is top

Overzichtelijke website. Prijzen zijn ten opzichte van concurrenten erg scherp.

Good

Good

Gemakkelijk en goedkoop

Ik heb 4 all season banden aangeschaft van een A merk. De banden waren beter geprijsd dan bij concurrenten. Het uitkiezen is makkelijk en er is veel keus. Daarnaast wordt je uitstekend begeleid voor de montage.

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.