Goede en ruime keuzen en snelle levering.

Al meerdere bestellingen gedaan bij banden concurrent en ze hebben goede en ruime keuze banden op voorraad voor zowel personen auto's als bestel auto's en levering is altijd netjes en snel. Meerdere bestellingen gedaan voor zowel mijn privé auto's als de bestelbusjes voor mijn bedrijf gewoon top!!!

Uitstekend en altijd snel

Prima ervaring, snel, altijd de juiste banden.

Goed en makkelijk

Makkelijke site om de juiste banden te vinden voor je auto en een garage in de buurt om ze te laten monteren!

Duidelijk!!

Duidelijke website waar, tot en met de montage, alles geregeld wordt. Dus geen verrassingen achteraf. De banden worden geleverd én gemonteerd bij een montagepartner met goede recensies.

Goede prijs kwaliteit.

Goede prijs kwaliteit.

Top ervaring met duidelijke informatie

Mijn collega had mij aanraden om te kijken voor Banden bij Bandenconcurrent.nl. Er is keuze genoeg waardoor je zelf kan bepalen welke banden je wilt hebben. Bestellen en leveren gaat ook makkelijk en goed.

top in alle facetten van het bestellen

goede overzichtelijke site, groot aanbod.

Altijd goede service wanneer ik banden nodig ben!

Ik bestel al jaar en dag banden bij jullie en de service is gewoon altijd super goed, goede prijzen voor goede kwaliteit banden!

Geweldig bedrijf

snel eb correct geleverd

Scherpe prijzen, goede service en ruime keuze betaal mogelijkheden

Eigenlijk altijd goed, snelle levering, goede service, uitstekende prijzen, gebruiksvriendelijke site en ruime keuze. Wat valt er eigenlijk nog meer zeggen gewoon top.

Gewoon top

Super banden mooie prijzen

Super banden voor een super prijs

Hoge kwaliteit banden voor zeer lage prijs erg tevreden mee

Goede prijzen

Makkelijk te bestellen en veel keuze

Top website met goede prijzen

Een overzichtelijke website met duidelijke uitleg, goede prijzen en een top service!

De keuze is reuze!

Fijne website je zoekt gemakkelijk wat je wil hebben, snelle levering en prima prijzen. Is mijn eerste bestelling maar verwacht zeker niet de laatste.

Snel en makkelijk

Snelle en makkelijk levering en goede kwaliteit/service

Goede en duidelijke info.

De site is erg toegankelijk. De prijzen van de banden verre oke. Tot nu tevreden.

Tevreden klant komt graag terug

İk heb eerder ook bij bandenconcurrent besteld en vind ze eerlijk en betaalbaar. Waarom zou ik dan verder kijken. İk weet dus vrij simpel waar ik mijn banden moet bestellen. Een tevreden klant komt graag terug.

Goede banden snel en eenvoudig besteld.

Snel leverbaar, ruime keuze, goedkoop, duidelijk.

Er is een breed assortiment banden, hierdoor is er voor ieder wat wils. Ze hebben snelle levertijden. Zijn relatief/één van de goedkoopste.

Kwaliteit product klopt met de beschrijving in de advertentie

Correct geleverd en binnen redelijke tijd.

Prima Service en snel geleverd!

Duidelijke website met genoeg informatie. Bestellen gaat snel en het word snel geleverd

super makkelijk en goedkoop

een dikke 10

Easy

Was very easy to find what i`m looking for.

Goede prijs en makkelijk te bestellen

Heb door mijn bijzondere bandenmaat veel sites af moeten gaan en het werd me erg moeilijk gemaakt. Bij bandenconcurrent heb ik voor een scherpe prijs ook nog eens eenvoudig kunnen bestellen! Lekker de winter in met nieuwe banden.

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.