Komt belofte niet waar

Speciaal via deze website een spoedbestelling op zondag geplaatst, omdat hier stond dat dit product dan maandag in huis zou zijn. Maar nee: het pakket werd pas op maandagmiddag ingepakt en overgedragen aan pakketdienst DPD, woensdag hadden we het in huis. Jammer dat beloftes niet waargemaakt worden.

All good

Good

Snelle en correcte levering!

Voor herhaling vatbaar :-)

Zoals het hoort

Snel besteld, snel geleverd en volgens verwachting. Kan niet beter.

Fijn :)

De bestelling was netjes ingepakt.

Snelle levering en goed verpakt. Was me alleen niet duidelijk dat er twee in een verpakking zaten dus ik heb er twee besteld maar dat kunnen ook de hormonen zijn ;) Die stuur ik dus nog even terug deze week! Verder alles prima dus!

Tevreden

Snelle levering en correcte prijs

Super vriendelijke mensen en de service is perfect in orde!

We hadden iets verkeerd gekregen wat we niet hadden besteld. En het was in een mum van tijd opgelost met 1x te bellen. Super tevreden met de diens! Doe zo verder.

Goede service wanneer pakket te laat binnen komt.

Volgende werkdag geleverd stond er op de site.. aangezien ik hem met 24 uur nodig had kwam dat goed uit.! Helaas duurde dit veel langer (fout van postnl) als service wilde het bedrijf mij nieuw opsturen!

Goede producten, snel levering

Goede producten, snel levering

Retourneren vrij lastig

Product besteld die ik een dag later binnen kreeg. Het is vrij omslagtig om een product terug te sturen, dit zou nog eenvoudiger moeten kunnen. Verder een behulpzaam bedrijf

Héél netjes alles afgehandeld, alles is heel goed uitgelegd, kortom een aanrader!

Zoals beloofd binnen 1 dag geleverd zonder problemen. Mooi verpakt met alles erin, dank u wel!

Voldoen aan verwachting

Netjes op de hoogte gehouden over mijn bestelling en was bezorgd binnen de gestelde tijd.

Commande de tire lait

J'ai commandé un tire lait mais j'ai reçus une caisse vide remplie de déchets en plastique . J'ai fait des mail au sav mais les derniers mails sont restés sans réponses je me retrouve avec une facture de 180e pour RIEN et compte bien déposer plainte ! Un tire lait n'aurait jamais tenu dans la caisse avec tous les déchets en plastique qui avait dedans ! Bref je conseille pas du tout ce site

Goed aanbod. Goede prijzen. Supersnelle levering!

Alles was prima, snelle bezorging

Bezorging zoals benoemd, product zoals omschrijving

Volgende dag in huis klopt niet

Had zo snel mogelijk een boost nodig voor mijn borstvoeding. Op de website staat aangegeven voor 23:59 besteld morgen in huis. Klopt niets van, 14 u besteld en volgende dag helaas niet in huis,

Amazing service

I have purchased a pump which it was delivered in neat condition and very fast.Few months later I had to send the machine for some checks and I was impressed by how quickly my request was processed. Top service , I highly recommended this seller.

Snelle service en topproduct!

De artikels werden heel snel verzonden en zijn geweldig. De boezemvriendjes doen hun werk!

Kwam niet binnen aangegeven leveringstijd

Pakketje was prima, maar er stond dat als er voor de avondtijd besteld, volgende dag in huis mogelijk was tegen meerkosten. Het was vrijdag avond en ik had met mijn teruglopende productie snel nodig, dus heb de meerkosten betaald. Toch kwam het pas dinsdag binnen. Veel te laat en niks meer aan.

Snelle en goede levering

De producten waren snel en correct geleverd. Goede prijs.

Snelle levering en product doet wat het moet doen. Dank je wel ☺️

Besteld en volgende dag binnen.

Jammer

Slecht dat je zelf de verzendkosten mag betalen als je een artikel terug wilt sturen. Motiveert mij niet hier nogmaals te bestellen helaas.