Goede klantenservice

Helaas is er bij een bestelling iets mis gegaan waardoor ik niets heb ontvangen. Een aardige meneer van de klantenservice heeft mij vriendelijk geholpen en het bedrag geretourneerd, hierdoor kan ik eventueel een andere bestelling plaatsen. Top service, bedankt.

Super snelle levering, erg fijn!

Sochtends besteld, smiddags in huis!

Goede verzending product slecht

De verzending was top. Ik kon de bestelling goed volgen en er was een snelle verzending. Het product was slecht aangezien het metaal al roest is voor ik het heb gebruikt.

Good

Some delay in delivery , but they offered to send again if it didn't arrive , and that was good

Een zeer aangename en vlotte service. Doordat de betaling via mijn bankapp niet wou werken werd de bestelling meerdere malen geplaatst. Bij het waarnemen hiervan nam ik snel contact op met de verantwoordelijke en deze bezorgde mij de juiste gegevens om de betaling uit te voeren en heeft mijn verzoek om maar 1 van de bestellingen uit te voeren genoteerd. Alles is snel en vlot verlopen !

Nogsteeds mijn pakket niet ontvangen!

29/11 besteld en nogsteeds niet binnen

Extra betaald voor levering volgende dag, maar kwam niet optijd

We hebben extra verzendkosten betaald om de levering de volgende dag te ontvangen. Daar is uiteraard niks mis mee, enkel werd het pakket niet de volgende dag geleverd. Terwijl je het juist nodig hebt en denkt dat het dan de volgende dag alsnog binnen is.

Gemakkelijk te bestellen, duidelijke info en snel verstuurd. Werking van de boezemvriendjes was snel te merken. Heb weer genoeg melk voor onze kleine. Heel blij mee!

Fijne communicatie, snelle verzending en prachtige producten ontvangen.

Extremely fast delivery and great prices

Moederenbaby had the best price I could find on the Spectra breast pump and the pump was delivered in less than 48 hours. Impressed!

Niet volledige informatie

Ik ben beginnen met de boezemvriendjes capsules maar na 7 dagen kreeg ik erge jeuk en rode plekken. 24 uur later werd dit nog erger en had ik mijn hele lichaam onder rode vlekken en jeuk en zelf mijn gezicht en knieën zijn opgezet door vocht. (Netelroos) Van de huisarts heb ik antihystamine tabletjes gekregen en koelzalf en trok het weer weg. Ik mis op deze site de contra indicaties vermeld staan. Bv icm schildklier medicatie.

Oke

Vrijdagavond net voor 20u besteld, artikel was op voorraad. Zou volgens de site dan nog verzonden worden en dan de volgende dag thuis zijn. Helaas werd het pas maandag verzonden.. De snelle verzending was de reden om het artikel hier te bestellen. Artikel zelf prima en ook goed ingepakt.

Snel en simpel

Fijne productomshrijving, snelle check-out en bezorging.

Doordat ze de pakbon verkeerd gelezen hadden, had ik te weinig flesjes binnen gehad. Met 1 belletje was dit gelijk opgelost en had ik de rest van mijn bestelling de volgende dag al binnen.

Goed product en snelle levering

Het product dat ik besteld heb werd snel verzonden. Goede communicatie en service!

Slecht heb het pakketje nu nog steeds niet ontvangen

Zending is besteld op 1 november en op 2 november zou het pakketje al geleverd zijn. Moet nu nog steeds wachten op het pakketje inmiddels is het 6 november. Had op 3 november contact gehad en ze zouden contact op nemen.

Vlotte levering, goed assortiment.

Vlotte levering via brievenbuspakketje, makkelijk te bestellen. Duidelijke instructies bij kruiden en pasinstructies bij een bh. Geen bijzonderheden!

Te laat geleverd

Ondanks de verzendkosten die ik hier wel moest betalen en elders niet toch hier mijn bestelling geplaatst op vrijdag voor 20 uur zodat ik het de volgende dag in huis zou hebben. Pakket werd echter pas dinsdag bezorgd...

Zondagavond besteld en maandag al in huis. Perfect

Goede service, vlotte levering

Ruime keus aan artikelen, vlotte levering

Snel, goed verzonden, goede prijs!

Super geholpen

Snel thuis gekregen en super geholpen door de klantenservice

Prima site en bestelling is snel en in goede orde ontvangen.

Verkeerd product ontvangen

Na een verkeerd product te hebben ontvangen, werd ik gevraagd het product terug te sturen en hier zelf postzegels voor te schieten. Een zichzelf respecterend bedrijf (dat ook haar klanten serieus neemt) biedt andere vormen van excuses aan, zoals een tegoedbon, of geeft de bestelde levering gratis.