Helaas is er bij een bestelling iets mis gegaan waardoor ik niets heb ontvangen. Een aardige meneer van de klantenservice heeft mij vriendelijk geholpen en het bedrag geretourneerd, hierdoor kan ik eventueel een andere bestelling plaatsen. Top service, bedankt.
Beste Ciham, Bedankt voor uw bericht, wat vervelend dat het niet is bezorgd. Ik zie dat u nogmaals heeft besteld op een ander adres, is die bestelling wel bezorgd? Ik hoor graag van u, dan kan ik u snel verder helpen. U kunt ons altijd bereiken op [email protected] of tijden werkdagen bellen naar 0235767671. Groeten, Marco namens Moederenbaby.nl
Originele beoordeling
Jammer dat op het andere anders mijn bestelling nooit is aangekomen.
Sochtends besteld, smiddags in huis!
De verzending was top. Ik kon de bestelling goed volgen en er was een snelle verzending. Het product was slecht aangezien het metaal al roest is voor ik het heb gebruikt.
Some delay in delivery , but they offered to send again if it didn't arrive , and that was good
Een zeer aangename en vlotte service. Doordat de betaling via mijn bankapp niet wou werken werd de bestelling meerdere malen geplaatst. Bij het waarnemen hiervan nam ik snel contact op met de verantwoordelijke en deze bezorgde mij de juiste gegevens om de betaling uit te voeren en heeft mijn verzoek om maar 1 van de bestellingen uit te voeren genoteerd. Alles is snel en vlot verlopen !
29/11 besteld en nogsteeds niet binnen
Beste Asmita, Bedankt voor het delen van uw ervaringen. Wat vervelend dat het pakket niet op tijd is bezorgd, wij geven op onze website aan dat bestelling nooit met 100% zekerheid bezorgd worden op het aangegeven moment. Helaas moeten wij pakketten overdragen aan PostNL en DHL en zij maken weleens een foutje. Gelukkig wordt meer dan 98% wel op tijd bezorgd door beide pakketbezorgers. Het is momenteel ook extra druk bij de pakketdiensten wat voor wat vertraging kan zorgen. Uw pakket kwam gek genoeg retour en hebben wij zo snel mogelijk nogmaals naar u opgestuurd. Groeten, Marco namens Moederenbaby.nl
We hebben extra verzendkosten betaald om de levering de volgende dag te ontvangen. Daar is uiteraard niks mis mee, enkel werd het pakket niet de volgende dag geleverd. Terwijl je het juist nodig hebt en denkt dat het dan de volgende dag alsnog binnen is.
Beste Jeroen, Bedankt voor het delen van uw ervaringen. Wat vervelend dat het pakket niet op tijd is bezorgd, wij geven op onze website aan dat bestelling nooit met 100% zekerheid bezorgd worden op het aangegeven moment. Helaas moeten wij pakketten overdragen aan PostNL en DHL en zij maken weleens een foutje. Gelukkig wordt meer dan 98% wel op tijd bezorgd door beide pakketbezorgers. Het is momenteel ook extra druk bij de pakketdiensten wat voor wat vertraging kan zorgen. De extra kosten die wij rekenen voor de snelle levering is een bijdrage aan die extra service. Wij hebben zelf hogere verzendkosten bij bepaalde bezorgopties, zoals extra snelle levering en daarom vragen we een bijdrage van onze klanten om deze extra opties aan te kunnen bieden. Groeten, Marco namens Moederenbaby.nl
Gemakkelijk te bestellen, duidelijke info en snel verstuurd. Werking van de boezemvriendjes was snel te merken. Heb weer genoeg melk voor onze kleine. Heel blij mee!
Fijne communicatie, snelle verzending en prachtige producten ontvangen.
Moederenbaby had the best price I could find on the Spectra breast pump and the pump was delivered in less than 48 hours. Impressed!
Ik ben beginnen met de boezemvriendjes capsules maar na 7 dagen kreeg ik erge jeuk en rode plekken. 24 uur later werd dit nog erger en had ik mijn hele lichaam onder rode vlekken en jeuk en zelf mijn gezicht en knieën zijn opgezet door vocht. (Netelroos) Van de huisarts heb ik antihystamine tabletjes gekregen en koelzalf en trok het weer weg. Ik mis op deze site de contra indicaties vermeld staan. Bv icm schildklier medicatie.
Beste Rianne, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat vervelend dat u klachten kreeg na het gebruik van de boezemvriendjes capsules. Goed dat u contact heeft gezocht met een arts en dat de klachten weer weg zijn. We hebben uw ervaring gedeeld met de leverancier en gevraagd om kritisch naar de beschrijving te kijken, om vergelijkbare gevallen in de toekomst te voorkomen. Voor uitgebreidere uitleg over de werking en het gebruik verwijzen wij ook vaak door naar de Lactatiekundige. Ook gaan we toevoegen aan de productbeschrijving dat je bij gebruik van boezemvriendjes advies van je apotheker moet vragen. Groeten, Marco namens Moederenbaby.nl
Vrijdagavond net voor 20u besteld, artikel was op voorraad. Zou volgens de site dan nog verzonden worden en dan de volgende dag thuis zijn. Helaas werd het pas maandag verzonden.. De snelle verzending was de reden om het artikel hier te bestellen. Artikel zelf prima en ook goed ingepakt.
Fijne productomshrijving, snelle check-out en bezorging.
Doordat ze de pakbon verkeerd gelezen hadden, had ik te weinig flesjes binnen gehad. Met 1 belletje was dit gelijk opgelost en had ik de rest van mijn bestelling de volgende dag al binnen.
Het product dat ik besteld heb werd snel verzonden. Goede communicatie en service!
Zending is besteld op 1 november en op 2 november zou het pakketje al geleverd zijn. Moet nu nog steeds wachten op het pakketje inmiddels is het 6 november. Had op 3 november contact gehad en ze zouden contact op nemen.
Beste Miranda, Bedankt voor het delen van uw ervaringen. Wat vervelend dat het pakket niet op tijd is bezorgd, wij geven op onze website aan dat bestelling nooit met 100% zekerheid bezorgd worden op het aangegeven moment. Helaas moeten wij pakketten overdragen aan PostNL en DHL en zij maken weleens een foutje. Gelukkig wordt meer dan 98% wel op tijd bezorgd door beide pakketbezorgers. Het klopt dat u contact met ons heeft opgenomen. Wij hebben toen aangegeven, na een uitvoerige blik op de track en trace, dat we verwacht hadden dat het de volgende dag bezorgd zou worden. Wij hebben dat tegen u gezegd en gezegd dat we dat zouden navragen bij DHL. We hebben daarna met DHL gebeld en die zeiden ook dat het waarschijnlijk de volgende dag bezorgd zou worden. Heel vervelend dat dat wederom niet juist was en dat er verdere vertraging optrad. Onze excuses, ook namens DHL. Fijn dat we inmiddels weer contact met u hebben gehad en dat we het op hebben kunnen lossen, door uw geld terug te geven. Groeten Marco, Namens MoederenBaby
Vlotte levering via brievenbuspakketje, makkelijk te bestellen. Duidelijke instructies bij kruiden en pasinstructies bij een bh. Geen bijzonderheden!
Ondanks de verzendkosten die ik hier wel moest betalen en elders niet toch hier mijn bestelling geplaatst op vrijdag voor 20 uur zodat ik het de volgende dag in huis zou hebben. Pakket werd echter pas dinsdag bezorgd...
Beste Arina, Bedankt voor het delen van uw ervaringen. Wat vervelend dat er verwarring was wanneer uw pakket bezorgd zou worden. Fijn dat het nu wel netjes bezorgd is. Als u op vrijdag na 17uur besteld met briefpost dan wordt het pas maandag verstuurd voor bezorging op dinsdag. U kunt kiezen voor extra snelle levering zodat het eerder wordt bezorgd, wij snappen de verwarring en zullen proberen het duidelijker aan te geven op onze website hoe het precies zit. Groeten Marco, Namens MoederenBaby
Zondagavond besteld en maandag al in huis. Perfect
Ruime keus aan artikelen, vlotte levering
Snel, goed verzonden, goede prijs!
Snel thuis gekregen en super geholpen door de klantenservice
Prima site en bestelling is snel en in goede orde ontvangen.
Na een verkeerd product te hebben ontvangen, werd ik gevraagd het product terug te sturen en hier zelf postzegels voor te schieten. Een zichzelf respecterend bedrijf (dat ook haar klanten serieus neemt) biedt andere vormen van excuses aan, zoals een tegoedbon, of geeft de bestelde levering gratis.
Beste Chris, Bedankt voor het delen van uw ervaring en dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. Onze excuses voor het opsturen van het verkeerde product. Fijn dat u direct toen u het zag contact met ons opnam, zodat we u snel konden helpen. Wij hebben direct het juist product opgestuurd, zodat ondanks dat we een fout hebben gemaakt u toch snel het juiste product ontving. Het verkeerd ontvangen product ontvangen wij graag retour en die retour kosten nemen wij uiteraard voor onze rekening. Wij hebben geen postzegels liggen, maar we weten dat het product goedkoop retour te sturen is met een postzegel. We hebben u daarom gevraagd om, zonder haast, maar zodra u tijd heeft, het verkeerd ontvangen product retour te sturen. Jammer om te horen dat onze hulp niet naar wens was. Bij Moederenbaby doen we onze uiterste best, maar uiteraard maken wij weleens een foutje. Om onze fouten netjes op te lossen doen wij ook onze uiterste best. Direct het juiste product opsturen leek ons de netste en snelste oplossing. Groeten Marco, Namens Moederenbaby