Ik ben tevreden

Ik vond snel wat ik wilde bestellen. Alsook heb ik nog wat extra's besteld. Ik vond het alleen jammer dat ik geen kleine (bewaarpotjes) kon vinden van Beldico van 50ml alsook de speen voor erbij. Daarmee maar 4 sterren. Goede service en nog een snelle levering ook.

Product goed, levering slecht.

Product is goed. Alleen de beloofde levertijd is ver te zoeken. Het is niet de volgende dag in huis, zelfs niet de dag daarna. Het was maarliefst vijf dagen wachten na bestelling.

Heel snelle antwoord via mail. Levering top

Perfect.

Heel goed en snel geleverd. Jammer dat de bh niet meer in voorraad is anders zou ik hem nog een keer bestellen.

Snelle communicatie, product is zoals beschreven

Prettige communicatie, snelle verzending en levering! Goede service.

Goede prijs en snelle levering, heel erg tevreden!

Snelle en correcte afwerking van de bestelling. Super tevreden, ga zeker nog bestellen

Goed verpakt, met leuk recept erbij. Snelle levering.

Snelle levering! Product in prima staat ontvangen

Alles ok!

Vlot te bestellen en rap geleverd

Zondag besteld, Volgende dag geleverd

Heel fijn!

Heel snel de Boezemvriendjes kunnen bestellen en mogen ontvangen!

Alles naar wens.

Hele snelle levering. Top service

Heel goede ervaring!

Kwaliteit producten en snelle levering. Helemaal tevreden dus!

Slechte levering

Ik had extra betaald om mijn bestelling eerder te ontvangen maar ik heb mijn bestelling niet eerder ontvangen maar twee dagen later pas ontvangen. Ik verwachtte van moeder en baby.nl mijn verzendkosten terug. Maar ze hebben niks terug betaald.

Boezemvriendjes plus

Erg tevreden!

Een van de door mij bestelde producten was niet leverbaar. Dat werd direct netjes gemeld en er werd een oplossing voorgesteld.

Snelle bezorging

Ben te spreken over de verpakking en bezorging

Retourneren

Ik vind het belachelijk dat je retourkosten moet betalen. Betaal je eerst verzendkosten (daar vind ik ook al iets van, maar goed..) en dan moet je daarna ook nog retourkosten betalen van 7,25 euro. Echt belachelijk.

Snel, goede levering, fijn product

Goede ervaring.

Makkelijk om te bestellen en snel geleverd

Ik had mijn bestelling snel binnen.

Uitgebreid assortiment

Veel benodigdheden bij elkaar voor borstvoeding, met leuke aanbiedingen. Op zaterdag besteld, waardoor helaas pas dinsdag in huis. Netjes verpakt.

Juiste product voor een goede prijs

Bestelling van borst pads in verband met een kapotte tepel bij borst ontsteking. Juiste product tegen een goede prijs en redelijk snel geleverd.

Snelle levering . Goede klantenservice