Goed product, snelle levering

Een borstkolf besteld bij moeder en baby, ik kreeg er een koeltas met flesjes gratis bij. Snelle afhandeling en levering, erg blij mee!

Duidelijk en snel

Ik kwam op de website terecht door een zoekopdracht in Google. Ik vond gelijk wat ik zocht (en meer ;)), duidelijke, overzichtelijke site. Bestelling werd snel verzonden en kwam netjes verpakt aan. Zeer tevreden, kom zeker nog eens winkelen.

Perfecte service!

Moet zeggen een zeer goede webshop! Was op zoek naar een kolf bh voor men Avent kolf. In België niks verkrijgbaar..... maar deze bij jullie toch kunnen vinden. Alles is heel erg goed en vlot verlopen. Ik had mijn pakketje de volgende dag al in huis. Echt top service! Bij jullie kom ik zeker terug.

Fijne webshop met snelle levering en je werd goed op de hoogte gehouden van de status.

snelle levering, goede producten

Twee beha´s gekocht; een Carriwell voedingsbh gel-beugel en een Carriwell meegroeibh. Zitten erg fijn.

Goede kwaliteit en snelle levering

Borstkolf besteld en de volgende dag al in huis! Top zo snel en blij met de kolf.

Snel

Goede service en snel

Snel en goed geleverd

Mijn bestelling is snel Engels bezorgd enkel was er 1 fles die niet correct rond is en dus een misvorming vertoonde kwa vorm . Over het algemeen ben ik zeer tevreden en zou ik moeder en baby zeker aanraden aan vrienden , familie en kennissen !

Helemaal goed

Bestellen ging gemakkelijk. Door een sorteerfout van DHL kwam het pakket iets later dan verwacht, maar ben blij dat het geleverd is. Alles was naar wens. De hydrogel pads zijn echt een verademing voor de kloven.

Verkeerde product geleverd

Verkeerde product geleverd gekregen. Juiste product niet op voorraad. Geen eigen retourprucedure. Geen service. Al met al een boel moeite voor de klant zonder enig resultaat.

Duidelijke communicatie en snelle levering

er wordt gezegd snelle levering en dat klopt. Wat heel prettig is. Het product voldoet aan de verwachtingen. Werkt makkelijk en snel

Snel geleverd en juiste product

Ik heb heel snel mijn product geleverd gekregen en ben daar tevreden over! Online bestellen en betalen was ook gemakkelijk.

Goed verpakt en snelle levering

Heel netjes dat bij de voedingsbh instructies zaten over hygiëne bij het passen en zelfs zoogcompressen werden meegeleverd om de hygiëne te waarborgen. Ik heb het product gehouden want het paste goed maar een prettig idee dat als er wel dingen geretourneerd zijn, alles eraan gedaan wordt dit hygiënisch te laten verlopen.

Ik ben zeer tevreden over de service en communicatie. Het product de madela kolfbh is super fijn, ik heb nu mijn handen vrij tijdens het kolven. Ideaal om even was te vouwen tussendoor.

Snel en netjes geleverd

Snelle levering van Medela borstkolf tegen gunstige prijs

Ik heb een Medela borstkolf aangeschaft, nog weer €10 goedkoper dan elders. Het pakket werd netjes de volgende werkdag geleverd en is nu goed in gebruik. Heel klein aandachtspuntje: ik heb moeten bellen voor de track en trace, maar ook telefonisch werd ik snel geholpen.

Snelle levering voor een goede prijs.

Snelle levering voor een goede prijs.

Borstkolf-apparaat nodig... ff google en kom je op deze site uit.vele malen goedkoper dan andere sites en nog een gratis cadeau erbij.supersnelle nette levering(volgende dag in huis).ik kon deze site verder eigenlijk ook niet dus ook reviews gecontroleerd...... alleen maar positief.bij deze weer een positieve review.

goede producten en vlotte levering

Bij moeder en baby hebben ze een ruim assortiment, goede producten en vlotte levering. Zeker een aanrader

Snelle en goede levering. Onze bestelling werd in een hergebruikte doos verzonden. Dit werd vooraf aangegeven zodat wij niet raar op hoefden te kijken. Super want zo word er weer een klein stukje milieu bespaard door hergebruik. Bedankt voor de snelle en goede levering en goede communicatie.

The best website!!

They accidentally gave me the defect product and when I contact the team the next day they shipped a new item without returning the defect item. They are very kind. I love this website, would buy again the products. It is also of great quality!!

Mooie website, snelle levering.

Zeer snel en gewoon goed

Ik heb gevonden wat ik zocht en voor de beste prijs. Verzendkosten zijn reëel en het is snel verzonden, de volgende werkdag geleverd. Heel fijn omdat ik het echt nodig had!

mooie badcape

Erg leuke badcape met naam

Goede service en kwaliteit