Geweldige service

Ik had een kolf apparaat besteld. Die kwam binnen maar het witte plakkertje waarop staat, bij opening kan je niet meer retourneren vanwege hygiëne was al gescheurd. Gebeld en ik kon het retourneren en kreeg een nieuwe. Diezelfde dag was het nieuwe apparaat al opgestuurd. En ik kon het andere apparaat zonder kosten retourneren. Dus in 1 Woord geweldig. De service is echt top.

Super fijn apparaat

Ben zeer tevreden van mijn toestel. Doet wat het moet doen

Zeer snelle levering!

Heel goede kolfapparaat

Goede service Snelle levering- 2 dagen. Goede kolf apparaat. Het lichtje vind ik savonds heel fijn. Het is heel zacht van klank en eenvoudig te gebruiken. Ik gebruik het met een kolfbh.

Super snelle service ondanks deze gekke tijd!

Via Google kwam ik op jullie website terecht. Ik heb de Medela swing maxi kolf gekocht en een paar dagen later ook de bijhorende beha. De pakketjes werden heel snel geleverd. Ik ben super tevreden hierover. De beha kwam per brievenbuspakketje en zelfs hierover kwamen meerdere e-mails met de track en trace.

Snelle levering, goede producten en goede prijs !

Voldoet aan mijn verwachting

Borstvoedingsflesjes en zakjes zijn prettig in gebruik. Duidelijke instructie maakt het gebruiksvriendelijk. Top!

Snelle levering van de capsules.

Bestelling Difrax 1-2-3 Ring

Ik heb een Difrax 1-2-3 Ring vanaf 0+ maanden besteld kreeg vanaf 3+ maanden

Goede shop die levert volgens afspraak

Via moederenbaby.nl kocht ik een goede kolf mèt koeltas voor een leuke prijs (aanbieding). Alle informatie/communicatie was correct en helder en de levering ook in deze coronatijd snel! Kortom: fijne webshop!

Top service. Goede klantendienst. Reageren snel en geven super goede antwoorden. Zeker een aanrader. En al zeker herhalingsvatbaar.

Vlotte levering

Ik bestelde (midden in corona-lockdown-tijden) een electrische kolf. Deze was 2 werkdagen later al geleverd. Erg blij mee. Het product voldoet ook aan de verwachtingen die ik er van had.

Super !

Super snelle verzending ondanks heel het gedoe nu, heb de pilletjes super snel gekregen ik had ze ook nodig ! De beste prijs ook qua verzending, ik bestel hier zeker nog !

Snelle levering, deugdelijk verpakt en mooi aaanbod

Mooi aanbod, scherp geprijsd en snel geleverd in een goed verpakt pakket.

Eerste keer besteld, smaakt naar meer

En dat smaakt naar meer is letterlijk want dankzij deze webshop kon mama weer verder kolven en baby weer heerlijk aan de moedermelk. Een onderdeel was gebroken en via internet kwam ik hier toevallig terecht. Snel besteld, snel bezorgd en ondertussen goed op hoogte gehouden van het leveringsproces. Heb weinig moeite moeten doen dus zeer tevreden.

Goede en snelle service

Zeer tevreden! Snelle service, goede berichtgeving en netjes verpakt! Dik tevreden dus! :)

Zeer goed toestel

Handig in gebruik. Makkelijk mee te nemen.

Snelle levering en goede info op website

Duidelijke en goede info op de website over het product. Zeer snelle levering!

Goede snelle service!

Genoeg keuze, goede en snelle service; dag na bestelling al geleverd.

Makkelijk bestellen, snel in huis.

prima service, snelle levering

Nergens waren deze bijtringen te vinden maar moederenbaby had ze gewoon. Daarnaast snelle bezorging!

Goed en snelle levering

Producten waren goed, voldeden aan de verwachting en de levering was snel.

Goede prijzen en super snelle levering

Scherpe prijzen, super snelle levering

Snelle levering, goede prijs

Snelle levering, goede prijs

Prima bezorgservice en producten.

Tevreden over de producten. Ik had 2 bhs gekocht, 1 ervan paste niet en heb ik teruggestuurd. De kosten zijn dan wel voor jezelf en je kunt ook online niet echt aangeven dat je het terugstuurt waardoor ik nu eigenlijk geen idee heb of ze mijn zending ontvangen en verwerkt hebben. Kortom anno nu mogen ze daar nog wel een wat soepeler beleid in voeren. Ik zou eerder via een andere site bestellen de volgende x, minder omslachtig met de retournering.