Snelle levering en goede service

Zoals de titel al aangeeft zeer tevreden. Goede service en een snelle levering.

PRIMA

Wij waren op zoek naar een goeie fles voor onze kleine. Goeie uitleg. Waardoor we snel een keuze hadden gemaakt. Los van alles hadden we het snel in huis! Ondanks de corona gebeuren!!

Goede producten tegen scherpe prijs en vlotte levering! Ik was wat vergeten bij m’n order en na 1 mailtje was ook dat geregeld.

Moederenbaby jullie leveren snel en zijn betrouwbaar

Zeer tevreden!

Hele snelle service en reactie op mail. Product zoals omschreven en netjes verpakt. Kortom: uitstekend!

super !

Ondanks de huidige situatie, snelle levering,wat ik absoluut niet verwacht had en heel tevreden met mijn producten !

Top service. Top prijs. Top levering.

Makkelijk, betrouwbaar en snelle levering

Duidelijke website en communicatie. Spoedige levering. Gewoon zoals het hoort!

Super snelle levering, netjes verpakt, krijgt precies wat je besteld had. Dankzij de duidelijke info over het product op de site weet je ook meteen waar je aan toe bent

Snelle levering van alle producten in een keer!

Ik ga hier vaker iets kopen! Snelle levering op aangekondigde datum ondanks Corona drukte! Maat BHs klopt precies. Draagzaak is een top aankoop! Je krijgt zelfs nursing pads zodat je de BHs kunt passen! Super

Prima servies, snel en correct geleverd.

Fijne service!

Er wordt duidelijke en correcte productinformatie gegeven. Ook fijn dat wordt beschreven dat je een vergoeding krijgt van de zorgverzekeraar als je aanvullend bent verzekerd. In ons geval het volledige bedrag! Ook goede en snelle levering!

Snelle levering. Duidelijke website

Het bestellen op de website spreekt voor zich. Binnen 1 dag geleverd.

Snelle levering, duidelijke instructies voor het passen van de bh.

Perfecto

El servicio es rápido y eficiente, y la máquina funciona perfectamente. Se las recomiendo a toda mamá. Es manuable y se puede usar con baterías. Ideal para llevar a cualquier lugar si la demanda leche es muy alta.

• ¿Nos recomendarías?

Snelle verzending

Veel keus en snelle verzending. Bij een vorige bestelling hadden ze zelfs de verzenddoos hergebruikt. Super duurzaam daar hou ik van! ga zo door!!

Eenvoudig en snel

Gebruikt voor huren van en kolf bij het ziekenhuis. Bestellen was eenvoudig, ontving de mail met de bestelling snel en kon de kolf direct meenemen uit het ziekenhuis.

Snelle service en grote maten

Bestellingen snel verzonden. Redelijke keus in grote maten voedingsBHs

Leuk cadeautje

Ik had wat schattige kleertjes uitgekozen om cadeau te doen aan een kersverse moeder, en dat is goed gelukt

Goed informatie en correcte levering

great, quick service±

Great service!

Snelle levering!

Hele snelle levering. Pakket netjes verpakt. Prima service ontvangen. Bedankt hiervoor.

Perfect: snelle bezorging !

Ik kende de webshop nog niet maar zag dat het bedrijf in Hengelo een winkel heeft waardoor ik er wel vertrouwen in had. Ook de mogelijkheid om via paypal te betalen gaf mij voldoende vertrouwen. Prijzen zijn super scherp en snelle bezorging: volgende dag in huis. Top!

Snelle levering, prima product!

De levering was snel, product is naar wens.

Goede producten prima service

Gemakkelijk besteld en veel kleur mogelijkheden. Op bol.com dezelfde prijzen als bij de direct webshop