Erg tevreden en een snelle levering

Ik vond precies wat ik nodig had voor een goede prijs. De levering was erg snel.

Goede prijzen en snelle verzending

Via deze website een kolf apparaat aangeschaft. Mede door de lage prijs op deze website uitgekomen. Verzending de volgende dag ivm tijdstip bestelling. Prima op de hoogte gehouden. Gelukkig nog geen gebruik hoeven maken van de aftersales.

Goede ervaring met deze webshop.

Snel en eenvoudig

Prima ervaring van de bestelling. Duidelijke product omschrijving en makkelijk bestelproces.

De beste aanbieding

Onlangs heb ik een elektrische kolf van het merk Ardo aangeschaft. Veel gezocht online, maar bij Moeder en Baby de beste aanbieding gevonden. Kreeg er zelfs nog een set flesjes bij om de gekolfde melk in te kunnen bewaren, gratis en voor niks.

Snelle levering, netjes verpakt

Snelle levering: volgende dag in huis. En dat in de week van 5 december

Uitgebreid assortiment, goede prijs en een snelle levering.

Grote keuze in het assortiment en een scherpe prijs. Daarnaast een snelle levering! Helemaal top!

Betrouwbaar en kwaliteit

Goede producten, snel geleverd

Snelle levering fijne service

Ik moest lastminute een cadeau kopen. Daarom belde ik voor de zekerheid naar de winkel werd meteen heel vriendelijk en snel te woord gestaan en kreeg het pakket de volgende dag al in huis

Prima product, verzending volgens afspraak!

Ik ben zeer positief over de klantvriendelijkheid. Onze kleindochter zal blij zijn met het cadeau!

Geweldige service

Vlug verstuurd mooi verpakt en een mooie aankoop.

Tegenvaller

De schelpen zijn niet transparant waardoor je niet ziet of je tepel goed zit voor het kolven. Dit resulteerde bij mij in pijn wat niet zou moeten. Via de website zelfs het advies gevolgd voor een bepaalde maat die bij mij zou moeten passen. Als ik dan contact opneem wordt er gezegd dat er niks gedaan kan worden ivm hygiene. Terwijl de afbeeldingen het probleem niet lieten zien waar ik nu tegen aan loop. Zit je dan met een dure kolf die je niet kunt gebruiken. Erg zonde! Jammer dat er niet geluisterd wordt.

Hele snelle levering! Direct duidelijke bevestiging en track en trace. Perfect voor moeders die snel iets nodig hebben en willen dat het ook echt geleverd wordt op tijd.

Super snel en alles in orde

Top kolf met een snelle levering!

Super fijne kolf van Ardo Calypso gekocht. Heel tevreden met de materialen en het apparaat is heel stil. Echt een aanrader! Snelle levering geheel volgens afspraak.

Zeer snelle levering

De Hydrogel pads die ik bij jullie besteld , hoe meer ik bestel ervan Worden ze goedkoper . Dit keer heb ik er 5 besteld ,volgende keer 10 pakjes. Ik ben kraamverzorgster en gebruik dit regelmatig bij tepel kloven Werk snel resultaat Ben zeer tevreden

Ik ben er super blij mee, het zit lekker comfortabel en is precies wat ik zocht!

Niks te klagen

Snelle en compacte levering( wat fijn is want ik ben weinig thuis). Goed product, en wat praktisch dat er bij de zwangerschaps BH ook meteen zoogcompressen bij zitten! Blij verrast

Snelle levering en goede service

Betrouwbaar en snelle levering.

Geen problemen. Snelle reactie.

Bestelling de volgende dag al in huis. Helaas miste 1 item maar de service was zo top dat het na de melding van mij, de volgende dag alsnog op de mat lag. Kan gebeuren, top service dus! Producten zelf zijn ook kwalitatief erg goed.

Snelle verzending, prettige communicatie

Prettige webshop, goede communicatie en snelle verzending.

Wat een persoonlijke en supersnelle service!

Als nieuwbakken moeder was ik op zoek naar een borstkolf, ik had een aantal vragen en heb gebeld en de medewerker heeft mij super geholpen, hij wist er erg veel vanaf en nam uitgebreid de tijd om mij alles uit te leggen. Hij beveelde mij de Ardo borstkolf aan. Deze gebruik ik nu met veel plezier, en het pakket werd bovendien de volgende dag al geleverd. Topservice!

Snelle verzending en goede producten

Snelle verzending van kwalitatief goede producten. Pakket kon door de brievenbus, maar werd wel geleverd met dhl, misschien te overwegen om met PostNL te versturen, gezien onbetrouwbaarheid van DHL.

Goede en snelle service

De dag nadat ik mijn bestelling geplaatst had werd deze al geleverd. Super tevreden van mijn bestelling waarvan de prijs goedkoper was dan op andere websites!!