Bleek brievenbuspakket te zijn, zat ik voor niets te wachten.

Jammer dat niet is aangegeven dat het om een brievenbuspakket ging. Nu zat ik thuis te wachten op de levering, terwijl dat niet had gehoeven. Product prima in orde.

Ben tevreden

Heb een kolf-Bh gekocht. Ben tevreden. Ze vragen je voor de hygiene om Bh's te passen met zoogcompressen, en leveren de compressen ook meteen mee. Vind ik alleen maar goed, ik wil immers ook een product kopen wat nog schoon is.

Snelle levering goede producten

De verpakking zag er niet uit( beschadigd). Maar gelukkig had dit geen invloed op de inhoud. 20 voedingsflesjes, flesje van 120 ml en van 240ml gekocht. Erg blij mee. Let bij het flesje er goed op dat je het rubberen tuutje ver genoeg doordrukt, over het randje.. Anders kan je kind niet goed drinken.

Goede producten, snelle service

Ik werk in de kraamzorg. Ideale aanbiedingen met erg goede producten die duidelijk zichtbaar helpen! Overzichtelijke site met goede service en afhandeling van bestellingen!

Snelle service, netjes geleverd.

Snelle service. Geleverd wat besteld. Geen problemen.

Snelle levering van producten die doen wat er over verteld wordt.

De levering was binnen 2 werkdagen in huis. Ik heb precies gekregen wat ik nodig had en conform beschrijving op de website. Omdat ik niet goed wist welke maat ik nodig had, had ik 2 varianten besteld. Het retourproces is simpel.

Nog steeds niets ontvangen

Ik heb de bestelling na bijna een week nog niet ontvangen. Dit heeft waarschijnlijk te maken met dr dienst van DHL. Ik zou dan ook aanraden ergens te bestellen waar gebruik wordt gemaakt van postNL

Snelle levering, goede communicatie en goed product

Fijne duidelijke communicatie en snelle verzending. Wel jammer van de verzendkosten. Wellicht kunnen producten ook via de brievenbus wat verzendkosten kan schelen?

Goede service snelle levering

Mijn producten zijn binnen 1 dag geleverd en was daar super blij mee. En hierdoor een goede doorstart kunnen maken met de borstvoeding.

Snel levering

Ik heb een goede ervaring gehad met moeder en kind! Was snel geleverd, product zag er goed uit en duidelijke communicatie.

Snelle levering, product goedkoper dan elders

Niet eerder besteld bij moeder en baby. Product rite aid pads en verzendkosten goedkoper dan elders. Product werd volgende werkdag geleverd.

Snel en goede kwaliteit

Hele snelle levering van goede producten. Goede prijs en kwaliteit.

Goede kwaliteit, goede service.

Ik gebruik de medela kolf en daar passen de flesjes op.

Erg tevreden

Via Moederenbaby.nl heb ik een fijne kolf aangeschaft. Deze is direct verzonden zodat ik hem de volgende dag al kon gebruiken. Heel prettig! Daarnaast ben ik zeer tevreden over de mailwisseling die ik met Moederenbaby.nl gehad heb. Daarom vind ik deze website 5 sterren waard.

Snelle levering goed product!

Snelle levering goed product! Na de huur van een kolf apparaat opzoek naar een goede kolf die ik op mijn bestaande kolfset kon aansluiten. Product werd snel geleverd en werkt goed. Jammer dat de gebruiksaanwijzing iets onduidelijk is over het aansluiten op een bestaande kolfset. Uiteindelijk bleek dit mega simpel maar onduidelijk omschreven. Al met al super tevreden!

Tevreden met webshop en product!

Leuke aanbieding, snelle levering, duidelijke communicatie en super product!

Snelle, goede levering.

Goede prijs kwaliteit verhouding. Nette verzending.

Mijn bestelling werd snel verpakt en geleverd!

Zéér goede service

Bij ontvangst van de levering bleek dat ik een maat te groot had besteld. Ik heb het gelijk geretourneerd met de vraag of er zo snel mogelijk een maat kleiner geleverd kon worden. Ik kreeg gekijk een reactie per mail terug en een dag later had ik het al juiste in huis! Zéér nette en snelle service!!!

Enorm goede klantenservice.

Enorm goede service. Na een mailtje en telefoontje goede informatie gekregen m.b.t. aanschaf van een borstkolf.

product goed, bezorging slecht

Jullioe vragen 50 cent voor avond bezorging, terwijl jullie weten dat DHL hier niet altijd aan kan voldoen. Zo ook in mijn geval. Ik heb voor iets extra betaald maar er is geen garantie dat dit waar gemaakt kan worden. Heb hierover contact met jullie gehad. Ben vriendelijk te woord gestaan, maar hoopte eerder een mail te ontvangen omtrent een oplossing dan beoordeling. Ik hoop dan ook spoedig iets te horen van jullie over de bezorging.

Erg snelle levering. maar zou niet nog eens bestellen aangezien retour zo duur is

Het badpak leek niet helemaal zoals op foto. Hij was wel erg mooi.

Fijn

Duidelijke website, goed op de hoogte gehouden van de status en de volgende dag ook de bestelling ontvangen

Snel

Draagzak van tula werd snel geleverd, kwaliteit is super. Precies zoals beschreven staat op de website. Duidelijke omschrijving, eerlijke prijs. Bedankt.

Goede service!

Goede service! Namen ook nog de moeite om telefonisch even te bellen ivm vraag via de mail.