Goede service!

Goede service! Namen ook nog de moeite om telefonisch even te bellen ivm vraag via de mail.

Snelle levering, alleen de kleur van de flesjes kwamen niet overeen met wat ik besteld had (blauw ipv aqua). Nu is het geen ramp, maar wel beetje jammer.

Goede service en snelle reactie bij problemen

Mijn oude kolf had z’n beste tijd gehad, maar had altijd naar tevredenheid gewerkt dus dezelfde weer besteld. Bleek er helaas een andere (te grote) afkolfset bij te zitten. Na een mailtje snel alsnog de goede afkolfsets ontvangen. Snelle reacties op mailtjes en een super goede service. Ik raad moeder en baby zeker aan bij anderen!

Snel en correct

De bestelling kwam supersnel. De factuur was duidelijk en ben erg tevreden met het product. Ook leuk dat er nu een aanbieding was met gratis koeltasje, flesjes en koelelementen. Prima zaak!

Behulpzaam en geduldig!

Hierbij wil ik u laten weten, dat ik de service van Moeder en baby zeer goed vindt! Ik belde nog even voor wat extra informatie en werd zeer prettig, door een meneer, te woord gestaan! Ga zo door, zou ik zeggen!

Goede aanbieding en snel geleverd.

Goede en snelle levering van een fijne draagzak!

Goede service en snelle levering

Ik was op zoek naar hydropads en vond ze meteen in jullie webshop, bestellen en de volgende dag thuis, top!

goede service!

We hadden een bestelling geplaatst en bedachten te laat nog iets anders erbij te willen bestellen met combinatiekorting...ik heb gemaild en ze wilden het tegen de korting én gratis verzending (voor een bestelling van 10 euro) alsnog versturen, service! na bestelling volgende dag in huis.

Supersnelle service!

Snelle levering en keurig verpakt. Goede prijs!

Kan niet beter

Besteld, volgende dag in huis Goed geïnformeerd over het verloop vd bestelling Klopte precies

Snel en netjes geleverd.

Snelle levering en goede prijs-kwaliteit verhouding

Fijne dubbelzijdige kolf gekocht voor een leuk prijsje. Niet vaak van het merk spectra gehoord, maar het is echt een prima kolf voor budgetprijs. Fijn dat je online een kolf kunt kopen met vergoeding via zorgverzekeraar, hoefde nu maar €29 zelf bij te leggen.

Snelle verzending

Ik had een bestelling gedaan via internet en had het de volgende dag in huis, een snelle verzending en goed verpakt.

Op tijd geïnformeerd ivm vertraging van bezorgen

Ook aan de telefoon vriendelijk te woord gestaan. Er wordt navraag gedaan bij de fabrikant waarom iets ten nadele (volgens mij) is aangepast. Het ging hierbij om de niet meer geïntegreerde uitsparingen voor de kolfflesjes op de kolf Finesse van Ameda.

Snelle en correcte levering

Goede levering tegen een goede prijs!

Pluspunten

Goede webshop, snelle levering, zelf naar België. Goede prijs. Kwaliteit verhouding. Top

Pluspunten

Prettig contact gehad aan de telefoon over de maat borstschelpen bij een afkolfset. Deze kon worden aangepast en is snel en correct naar me opgestuurd.

Pluspunten

Snelle service en goede prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke plus vriendelijke instructie over eventuele retourzending

Gips werkt niet helemaal probleemloos voor allerkleinste, het is best lastig het juiste moment te kiezen wanneer de baby zijn hand / voet in het gips moet zetten. Misschien handig, dat nog iets meer specifiek te vermelden.

Pluspunten

Snel en goede service. Ik werd gebeld of ik het snel nodig had omdat de bus net weg was met bestellingen. Dan hadden ze een andere oplossing zodat ik toch nog snel de pads had.

Pluspunten

Persoonlijk contact. Correcte en snelle verzending.

Pluspunten

Vlotte reactie op vragen per mail. Ook bereid om foto’s te verzenden van een product. Supersnelle service!

Pluspunten

Snel geleverd. Avond ervoor besteld twee dagen later in huis. Goede beschrijving zit erbij.

Nvt