Na lang aanmodderen met mijn melkproductie, heb ik toch besloten om enkele supplementen te kopen.
Ik merkte dat mijn productie enorm gedaald was na een tijdje ziek te zijn geweest en maar 2 keer te kunnen kolven. Uiteindelijk heb ik na advies van mijn oude kraamzorgster boezemvriendjes aangeschaft. Ik besloot meteen maar borstvoedingsthee te proberen en heb ook nog een paar leuke dingetjes besteld waaronder tepelzalf.
De borstvoedingsthee heeft een beetje een dropachtige geur, maar smaakt met een beetje karamel of suiker heerlijk. Je komt dan ook snel aan die 3 a 4 koppen per dag die geadviseerd worden.
De boezemvriendjes zijn kleine ovale capsules die aangeraden wordt om 3x per dag te slikken.
Ik merkte al na 1.5 dag dat mijn productie na een kolfsessie van maximaal 100cc naar 150cc was verhoogd, en nu, een week later zelfs naar bijna 250cc per kolfsessie. (10 minuten per borst).
het enige nadeel wat ik heb is dat als je de adviezen goed opvolgt, je al snel rond de 20 euro per week kwijt bent. Niet duur, maar toch ook wel een flinke aankoop per maand in deze tijd.
Al met al ben ik enorm blij met deze aankoop en zou het zeker aanbevelen!