Overzichtelijke website, en super snelle levering.

Alles perfect verlopen

Zeer vlot de bestelling kunnen plaatsen en ontvangen. Fijn om een hoeveelheidskorting te krijgen op bepaalde artikelen.

Het werkt!!

Wilde bijna stoppen want 8 x per dag voeden + nakolven kostte veel energie, dit was bij mijn eerste een reden om te stoppen. Maar de boezemvriendjes gaven volgens mij de boost die ik nodig had en nu lopen de voedingen weer fijn! Heel blij mee. Levering duurde wel een dag langer dan op de website vermeld.

Makkelijk besteld en snel geleverd

Nieuwe flesspenen gekocht voor onze baby, deze waren makkelijk besteld en werden snel geleverd. Kortom; tevreden klant.

Nog geen product binnen, website komt belofte niet na.

Als verse moeder waarbij de borstvoeding productie niet optimaal op gang is gekomen heb ik op advies van de lactatiedeskundige 'boezemvriendjes' besteld. Op donderdag rond 15u heb ik ze besteld, want op de site stond 'voor 16u besteld, dezelfde dag verzonden. Vrijdag kwam niets binnen. Zaterdag ook niet, wat betekend dat het nu dinsdag nacht is en ik nog geen boezemvriendjes heb.

Op advies van de kraamhulp heb ik de hydro pads besteld. Hele snelle levering en goede informatie op de website. Fijn dat de verzendkosten laag zijn. Kortom; aanrader!

Kolf kapot, onderdeel 2 dagen later nog niet binnen

Helaas geen reactie op mail en het onderdeel niet binnen. Kan echt niet als je de service aanbiedt direct verzonden op zoiets belangrijks als onderdelen van een Borstkolf....

Werkt bij mij goed

Ik denk dat de boezemvriendjes bij mij goed werken voor het op gang krijgen van de borst melk productie. Bestelling snel op de post gezet. Alleen duurde het even vanwege PostNL.

Top product

Na ontzettend veel last te hebben gehad van tepelkloven dit product gebruikt echt geweldig !

Goede service Producten voldoen aan de vereiste kwaliteit

Goed product, correcte levering!

Heel tevreden van zowel product als service!

Snelle verzending. Heel fijn in de kraamweek als je het snel nodig hebt!

De goedkoopste boezemvriendjes

Op de webshop vind je de goedkoopste boezemvriendjes i.v.m. andere Belgische en Nederlandse leveranciers.

Hydrofel breast discs zijn in 1 woord GEWELDIG!

Super pads bij gevoelige en beschadigde tegels. Ik adviseerd de kraamvrouw ze 2 a 3 dagen te gebruiken en de tepels zijn weer hersteld!

Snelle en correcte service

Snelle levering en een correcte service! Een aanrader om via deze site te bestellen.

Fijn

Heel positief

Vlot besteld en snel in de brievenbus!

Op en top

Snelle levering. Lage verzendingskosten Snel gevonden wat ik wilde

Hydropads besteld en deze waren zeer snel geleverd

Overzichtelijke site met goede zoekfunctie. Zo gevonden wat ik zocht, ik kon snel uitchecken en de hydropads waren binnen de aangegeven tijd thuis geleverd. Zeer tevreden shop ervaring.

Snelle verzending

Fijne communicatie en snelle verzending

Op zaterdag besteld maandagmiddag al in huis. Bij een vraag binnen 24 uur reactie op de mail

Alles wat je nodig hebt voor mama en baby

Fijne site en snelle verzending!

Top service ☺️

Een heel tevreden baby!!

Fantastisch product!

Super leuk en mooi spul!