Snelle levering. Over het product kan ik tot nu nog niets zegen. Wacht tot het effectief resultaat oplevert

Goede communicatie en snel verzonden, heel tevreden!

Fijne en snelle service!!

Snel en netjes geleverd

Bestelling was makkelijk te plaatsen en is volgens afspraak snel bezorgd. Erg tevreden.

Goed product en snel geleverd mooi hygiënisch verpakt Ga zo door

Super service!

Mijn bestelling van boezemvriendjes was niet binnen gekomen. Via de mail contact opgenomen en ze hebben het direct opnieuw verzonden, waarna het de volgende dag al in huis was. De communicatie verliep snel en goed en de service is dus ook heel goed! Zeker aan te raden, gelukkig heb ik de boezemvriendjes besteld om achter de hand te hebben. Dus over de kwaliteit kan ik nog niets zeggen.

Prima levering

Prima levering, fijn product

Volgens mij doet het waar het voor is

Na een bezoekje vd lactatiekundige waren we beide nog wat onzeker over of het spruw kon zijn want het drinken ging gepaard met gevoeligheid en klakkend/smakkende geluiden. Zekere voor het onzekere dus met gentiaan violet gestart, het was er geloof ik binnen 2 werkdagen en vanaf de 3e dag van aanbrengen merkte ik toch wel al iets van verschil. Nu een week later nagenoeg geen pijnklachten meer. Ze drinkt nog steeds niet helemaal geluidloos maar dat nemen we voor lief en het witte tongetje valt ook inmiddels mee. Kan dus gewoon van wat vettere melk komen.. in ieder geval geen zorgen meer dat het een schimmel is. Ik aarzelde trouwens over de aanschaf ivm dat het zo vlekt maar eerlijk gezegd is het goed aan te brengen zonder knoeien hoor!

Precies gekregen wat ik ervan verwacht had.

Bestelling geplaatst en zeer snel geleverd (binnen 18 uur na plaatsing bestelling had ik het in huis). Service ook prima, was iets fout gegaan met de doorverwijzing naar ideal dus kreeg ik een betaallink gemaild en ik heb tweemaal heel erg vlot e-mail contact gehad met betrekking tot deze bestelling en dat alles binnen die 18 uurtjes. Er werd super snel gereageerd en geleverd en het product dat ik besteld had is van goede kwaliteit, het product zelf was ik dan ook al bekend mee. :)

Perfect werkt het pileetjes heel goed om te stimuleren Van bortsvoeding

Top producten

Top producten. Snelle levering

Snelle levering en product zoals verwacht

Super fijn die snelle levering.

Snelle levering, eerlijke prijs en fijn product.

Het product dat wij kochten helpt immens bij het geven van borstvoeding. Heel fijn dan ook dat het een dag later bezorgd werd. Ook zat het product niet in een overdreven grote doos, waardoor het door de brievenbus paste. Al met al een fijne ervaring en wij zouden hier weer kopen.

Super product

Snel geleverd en het product is echt super goed voor als je je borstvoedingsproductie wil stimuleren. Een aanrader!

Goede Prijs/kwaliteit en snelle levering

Mooie producten voor een goede prijs. Snel geleverd.

Super ervaren, snel in huis en fijn product

Doen wat het belooft dus het was snel in huis. Heel fijn want ik had de rite aid pads echt nodig bij mijn newborn.

Komt belofte niet waar

Speciaal via deze website een spoedbestelling op zondag geplaatst, omdat hier stond dat dit product dan maandag in huis zou zijn. Maar nee: het pakket werd pas op maandagmiddag ingepakt en overgedragen aan pakketdienst DPD, woensdag hadden we het in huis. Jammer dat beloftes niet waargemaakt worden.

All good

Good

Snelle en correcte levering!

Voor herhaling vatbaar :-)

Zoals het hoort

Snel besteld, snel geleverd en volgens verwachting. Kan niet beter.

Fijn :)

De bestelling was netjes ingepakt.

Snelle levering en goed verpakt. Was me alleen niet duidelijk dat er twee in een verpakking zaten dus ik heb er twee besteld maar dat kunnen ook de hormonen zijn ;) Die stuur ik dus nog even terug deze week! Verder alles prima dus!

Tevreden

Snelle levering en correcte prijs

Super vriendelijke mensen en de service is perfect in orde!

We hadden iets verkeerd gekregen wat we niet hadden besteld. En het was in een mum van tijd opgelost met 1x te bellen. Super tevreden met de diens! Doe zo verder.

Goede service wanneer pakket te laat binnen komt.

Volgende werkdag geleverd stond er op de site.. aangezien ik hem met 24 uur nodig had kwam dat goed uit.! Helaas duurde dit veel langer (fout van postnl) als service wilde het bedrijf mij nieuw opsturen!

Goede producten, snel levering

Goede producten, snel levering