Goede producten, snel levering

Goede producten, snel levering

Retourneren vrij lastig

Product besteld die ik een dag later binnen kreeg. Het is vrij omslagtig om een product terug te sturen, dit zou nog eenvoudiger moeten kunnen. Verder een behulpzaam bedrijf

Héél netjes alles afgehandeld, alles is heel goed uitgelegd, kortom een aanrader!

Zoals beloofd binnen 1 dag geleverd zonder problemen. Mooi verpakt met alles erin, dank u wel!

Voldoen aan verwachting

Netjes op de hoogte gehouden over mijn bestelling en was bezorgd binnen de gestelde tijd.

Commande de tire lait

J'ai commandé un tire lait mais j'ai reçus une caisse vide remplie de déchets en plastique . J'ai fait des mail au sav mais les derniers mails sont restés sans réponses je me retrouve avec une facture de 180e pour RIEN et compte bien déposer plainte ! Un tire lait n'aurait jamais tenu dans la caisse avec tous les déchets en plastique qui avait dedans ! Bref je conseille pas du tout ce site

Goed aanbod. Goede prijzen. Supersnelle levering!

Alles was prima, snelle bezorging

Bezorging zoals benoemd, product zoals omschrijving

Volgende dag in huis klopt niet

Had zo snel mogelijk een boost nodig voor mijn borstvoeding. Op de website staat aangegeven voor 23:59 besteld morgen in huis. Klopt niets van, 14 u besteld en volgende dag helaas niet in huis,

Amazing service

I have purchased a pump which it was delivered in neat condition and very fast.Few months later I had to send the machine for some checks and I was impressed by how quickly my request was processed. Top service , I highly recommended this seller.

Snelle service en topproduct!

De artikels werden heel snel verzonden en zijn geweldig. De boezemvriendjes doen hun werk!

Kwam niet binnen aangegeven leveringstijd

Pakketje was prima, maar er stond dat als er voor de avondtijd besteld, volgende dag in huis mogelijk was tegen meerkosten. Het was vrijdag avond en ik had met mijn teruglopende productie snel nodig, dus heb de meerkosten betaald. Toch kwam het pas dinsdag binnen. Veel te laat en niks meer aan.

Snelle en goede levering

De producten waren snel en correct geleverd. Goede prijs.

Snelle levering en product doet wat het moet doen. Dank je wel ☺️

Besteld en volgende dag binnen.

Jammer

Slecht dat je zelf de verzendkosten mag betalen als je een artikel terug wilt sturen. Motiveert mij niet hier nogmaals te bestellen helaas.

De bestelling werd snel geleverd. Transparante communicatie.

Bestelling bijna week te laat geleverd

Op zondag specifiek bij deze website besteld zodat volgende dag in huis zou zijn. Helaas niks gekregen en na herhaalde meldingen besloten ze pas op vrijdag opnieuw te verzenden. Dus pas zaterdag in huis.. toen had ik er eigenlijk niks meer aan. Ik begrijp dat het probleem ook bij de pakketbezorger ligt maar dan moeten ze met een betrouwbare partij werken of zelf sneller in actie komen als het mis is gegaan.

Snelle levering!

Makkelijk mijn product op de website gevonden en binnen 2 werkdagen bezorgd!

Slecht

Ik bestelde een dure kolf apparaat en ontvang het nog niet. (Het zou volgende dag thuis moeten zijn) Ik probeerde met klantenservice contact op te nemen maar via telefonisch contact lukte niet. Ik stuurde 3 keer e-mail (via website contact verzoek ingediend) en geen reactie gekregen. Het is schandalig dat ik nog steeds niks hoorde. Nu zag ik dat die product niet op voorraad is. Is het betekent dat er geen product is om naar mij te sturen??? Mijn ervaring met die webshop en haar klantenservice is zeer slecht. Ik raad niemand aan.

Snelle levering, goede prijs

Niets op aan te merken!

Heel goed!

Er waren wat problemen met de levering waar moederenbaby niks aan kon doen. Heel goed geholpen en super opgelost. Bedankt voor de hulp!

Zeer snelle levering

Product zoals verwacht en snel geleverd

Beloofde "voor 23.59 besteld morgen in huis"wordt niet waargemaakt

Ivm urgentie speciaal voor deze webwinkel gekozen omdat ze aangeven wat je voor 23.59 besteld de volgende dag in huis hebt. Pas de volgende dag om 14.30 bericht dat het verstuurd is. Dus helaas, ik voel me misleid. PS inmiddels is mijn klacht snel en naar volle tevredenheid opgepakt en opgelost door moederenbaby.nl.