Pluspunten

Heel tevreden, vakmensen en behulpzaam o.a.met btw teruggave.

Kan ze niet ontdekken

Pluspunten

Fijne mensen,zeer goed werk verricht.

Pluspunten

Komt tot nu toe na wat is afgesproken. Zeer klantvriendelijk en behulpzaam met de administratieve afhandeling met onder andere De Belastingdienst. Kost meer dan de gemiddelde aanbieder maar daar is de kwaliteit van de apparatuur ook naar. In de toekomst afwachten of de Opbrengstgarantie wordt behaald.

Ok al is het in uw ogen een onzinnige vraag of opmerking van de klant, deze altijd beantwoorden!!

Pluspunten

betrouwbare en kundige mensen. checken direct het resultaat en komen daar snel op terug (in mijn geval een draadbreuk)

Pluspunten

Duidelijke offerte met alle uitleg over zonnepanelen en omvormer. In één dag de panelen keurig gemonteerd. Ook het "binnenwerk" is heel mooi afgewerkt. En ook de hulp met de belastingteruggave wordt goed geregeld.

Zijn er volgens mij niet.

Pluspunten

Alles wat je maar ken bedenken.

Zo door gaan

Pluspunten

Eindelijk een bedrijf wat doet wat ze zeggen in jacuzzi land.

Pluspunten

Bedrijf komt erg professioneel over komt afspraken goed na en snelle levering van materiaal en vakkundig aangelegd wij zijn er super tevreden mee alleen maar pluspunten van onze zijde.

Pluspunten

Het voortraject was al super, zeer professionele uitleg en duidelijke afspraken. De installatie werd al even professioneel aangepakt. Alles netjes en werkend in slechts 1 dag. ’s Avonds ook meteen de inlogcodes gekregen om de panelen te monitoren, dus helemaal af. Ik ben er zeer tevreden over.

Zo doorgaan!

Pluspunten

Zakelijk maar met een persoonlijke touch. Kennis van zaken Punctueel Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Aangeven bij het contract dat de scope van de levering eindigt bij aansluiten van het systeem op een werkende router maar dat de communicatie met de router valt onder verantwoordelijkheid van de klant en/of de provider van de router.

Pluspunten

Goede, deskundige informatie Prettige, vakkundig en netjes werkende installateurs Ook vanuit kantoor uiterst correct in afspraken en behandeling

Pluspunten

Goed werk verricht, goede prijskwaliteits verhouding

Pluspunten

Prettige communicatie Goede uitleg over producten Goede back up

Pluspunten

Goede, betrouwbare informatie. Komen gemaakte afspraken na. Werken netjes en zorgvuldig

Pluspunten

Snelle installatie en goede service

geen

Pluspunten

Uitgebreide informatie vooraf. Zeer netjes gewerkt. Gaan voor kwaliteit.

Pluspunten

Ik had een probleem met kauwtjes die onder mijn panelen gingen zitten en allerlei takjes meenamen. De installateur vertelde mij dat het probleem was op te lossen door langs de randen dakgoot roosterrollen te plaatsen. Na plaatsing van de rollen is mijn probleem opgelost en hebben de kauwtjes een andere schuilplaats nodig. Ik ben zeer blij met de oplossing en kan ieder die dit probleem heeft deze oplossing van harte aanbevelen.

iets beter het tijdstip van de montage communiceren. :) dan was ik er geweest om te openen.

Pluspunten

Prima service, nette communicatie, meedenken, snelheid van handelen.

Is er een goede online shop beschikbaar?

Pluspunten

Geweldige know how. Komen alle afspraken na, en op tijd. Al met al een perfect bedrijf.

Eigenlijk geen, eh misschien kunnen ze voortaan bij particulieren beter om 08.00 uur dan om 07.00 uur beginnen.

Pluspunten

Vakkundig, op tijd, netjes werkend, vriendelijk, financieel: vertrouwenwekkend, correct.

Geen.

Pluspunten

Snelle reactie na verzoek om informatie. Bijzonder prettige en nette contactpersoon. Keurige en zeer vakkundige (buitenlandse) medewerkers die de serre hebben geplaatst.

Ga zo door !

Pluspunten

De monteur was snel beschikbaar om de elektronica/besturing te herstellen. Heeft goede kennis van het product.

n.v.t.

Pluspunten

Goede voorlichting, gedegen kennis van zaken. Alle vragen konden naar tevredenheid worden beantwoord. Posities omtrent meerdere offertes, geen negatieve uitlatingen over andere bedrijven, ervaar dit als zeer correct en professioneel in de zakelijke wereld. Er was voorbeeld materiaal aanwezig zodat je kunt zien en voelen wat je koopt!!! Goede levering, op tijd, vriendelijk, netjes mbt opruimen en professioneel. Alle zaken rondom de panelen werden snel geregeld. Afwerking is perfect. Fijne, normale en gezellige mensen. Zo hoort een bedrijf zich te presenteren en te verkopen! Tips worden ter harte genomen, er wordt naar de klanten geluisterd!! Top!!!

Ogen en oren open houden zoals jullie nu doen, dat is jullie kracht!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Seggelant - West 7b 30