Snelle, efficiënte service!
Beste Bram, Wij willen je bedanken voor jouw tijd om deze zeer positieve beoordeling in te vullen!~ Wij hopen je snel weer blij te maken met een cadeaukaart. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Vlotte verwerking, vriendelijk en snelle reactie
Beste Karolien, Hartstikke bedankt voor het achterlaten van zo'n positieve review! Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Makkelijk een cadeaukaart kunnen bestellen, maar geen flauw idee of deze is aangekomen. Dat laatste vind ik jammer.
Beste Karin, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Deze feedback nemen wij mee om onze website te optimaliseren. Nogmaals bedankt. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Snelle service echt de volgende dag per post ontvangen leuk in gepakt inclusief de tekst die ik had doorgegeven TOP
Beste Hanny, Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review bij ons achter te laten. Wat fijn dat je onze snelle service als top hebt ervaren. Nogmaals bedankt. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Vlot en prima verlopen. Handig
Beste Marie-Ann, Wat fijn dat wij volledig hebben voldaan aan jouw verwachting. Wij zijn daarom ook blij met jouw positieve beoordeling. Hartstikke bedankt. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Zeer positief
Beste Ingrid, Hartstikke bedankt voor jouw positieve beoordeling! Wij hopen je snel weer blij te maken met een cadeaukaart. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Handige website en snelle, correcte levering van de cadeaukaarten.
10 euro administratiekosten voor een bedrag van 100 euro is gewoon schandalig!! Je krijgt er een digitaal document voor in de plaats.
Beste, Wij willen je bedanken voor jouw beoordeling. Deze informatie nemen wij mee om onze website te verbeteren. Nogmaals bedankt. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Goeden service en snelle levering
Beste, Wij zijn blij om te horen dat je Cardman.nl als goed hebt ervaren! Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Jammer dat het een download versie is als geschenkkaart
Beste Melissa, Bedankt voor jouw goede review! Wij hopen je snel weer blij te maken met een cadeaukaart. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Cadeaubon snel in mail ontvangen. Bij het openen stond er op de cadeaubon 3x image not found, en ergens daartussen een code. Gebeld, ik zou terug gebeld worden maar ben nooit teruggebeld. Die avond moest de cadeaubon gegeven worden maar zo kan ik dat natuurlijk niet geven. Heb maar snel ergens anders besteld, waar ik wel een leuke bon kreeg.
Beste, Wat jammer om te horen dat de afbeeldingen op onze voucher niet zichtbaar was. Onze excuses daarvoor. Via de mail hebben wij alsnog de voucher verstuurd met afbeeldingen. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Ik geef een voldoende omdat ik toen ik eenmaal kon bestellen mijn bestelling snel in huis had. Ik geef een krappe voldoende omdat ik in eerste instantie de bestelling niet kon doen. Ik heb contact opgenomen met de winkel zelf die verwezen me naar jullie. Vervolgens heb ik contact met jullie opgenomen en jullie verwezen me weer terug naar de winkel. Ondanks dat jullie het probleem misschien niet hadden kunnen verhelpen was het prettig geweest als jullie begrip hadden getoond en niet een standaard reactie hadden gestuurd met een verwijzing terug waar ik vandaan kwam.
Beste Petra, Wat vervelend om te horen dat het zo gelopen is! Onze excuses daarvoor. Gelukkig hebben we het probleem kunnen verhelpen, zodat de cadeaukaart toch snel bij jou binnen waren. In ieder geval bedankt voor jouw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Snelle levering en uitstekende prijs netjes verpakt
Beste Nancy, Wat fijn om te horen dat je blij bent met Cardman.nl. Wij hopen je snel weer blij te maken met een cadeaukaart! Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Heel snelle, overzichtelijke afhandeling.
Hoi Christophe, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over Cardman.nl. Bedankt voor jouw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Kaart kwam snel aan. Gedrukte tekst stond er op in hoesje kaart, wel wat vegen dus slordig en onverzorgd.
Hoi Nathalie, Bedankt voor je goede review! Wij zijn blij dat de cadeaukaart snel bij jou binnen is gekomen. Daarentegen wel jammer om te horen dat de tekst niet mooi was toegevoegd op de verpakking. Onze excuses daarvoor. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Vandaag besteld morgen in huis klopte inderdaad, zelfs met een persoonlijke tekst erop! Erg snel geregeld. Tijdens het bestellen kon ik alleen niet vinden waar ik het bedrag naar keuze kon invullen, heb het bedrag toen maar aangepast.
Hoi Rainne, Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over Cardman.nl! Wij willen je daarom ook bedanken voor jou goed beoordeling. Het bedrag naar keuze staat vermeld in het drop-down menu waar het bedrag aangegeven kan worden. Er staat "zelf kiezen (€20 - €150)". Als je hier op klikt kan je het bedrag bepalen. Nogmaals bedankt. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
bestellen loopt vlot en zoals het hoort. Achteraf werd mijn betaalkaart geblokkeerd omdat het volgens WordOnline een verdachte transactie was
Hoi Wout, Wat vervelend om te horen dat je problemen hebt ervaren met de betaling. Onze excuses daarvoor. Gelukkig dat het uiteindelijk goed is verlopen en de cadeaukaart correct is bezorgd. Wij willen je in ieder geval bedankt voor jou goede feedback! Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Het was goed genoeg er waren gelukkig geen verzendkosten, waardoor je er niks over hoefde te betalen.
Hoi Nick, Heel erg bedankt voor jouw beoordeling! We hopen je snel weer blij te maken met een cadeaukaart. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Makkelijk online betalen, in enkele stappen zit de cadeaubon in de brievenbus.
Hoi Sanne, Wat fijn om te horen dat jouw ervaring met Cardman.nl top was! Wij willen je bedanken voor jouw beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Krijg beoordeling en heb mijn bestelling nog niet gekregen
Beste Claire, Wat vervelend dat je jouw cadeaukaart nog niet hebt ontvangen. Wij zien dat de Le Pristine cadeaukaart binnen twee minuten na bestelling digitaal is verstuurd per e-mail. Deze kan in de spam terecht zijn gekomen. Voor de zekerheid sturen wij de cadeaukaart nogmaals digitaal per e-mail. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Ik hed geen kadobon gesteld wel een bandera te waarde van 17 € Voel me teleurgesteld Want ik kan niets doen met die bon Ik bestelde een bandera sjaaltje van Jumbo-Visma
Beste Magda, Wat vervelend dat er iets mis is gegaan tijdens jouw bestelling. Wij kunnen hier helaas niks in beteken, omdat deze order is geplaatst op de website van Jumbo-Visma. Wij raden aan om contact met Jumbo-Visma op te nemen. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Beste, Ik had geen keuze om de giftcard per post te ontvangen? Wel jammer daar ik 10euro admin kost moet betalen maar wel mijn eigen cadeaubon nog moet afdrukken. Mvg Steve Begois
Beste Steve, Wij willen je bedanken voor jouw beoordeling. Deze informatie nemen wij mee om het intern te bespreken. Nogmaals bedankt. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
De vraag om een melding te plaatsen op de cadeaubon wordt op de bon zelf niet weergegeven. Er is nochtans een speciaal vakje voorzien bij de bestelling.
€7,5 administratie kosten voor een digitale voucher. Kosten stijgen ook mee met de waarde van de voucher. €2,5 bij €50, €7,5 bij €150. Ik begrijp dat er een stuk admin kosten bij komt, maar geen variabele kost voor een voucher die gewoon in de mail komt.
Beste Marijn, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Deze informatie nemen wij mee om het intern te bespreken. Nogmaals bedankt. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl