Snel en goed

Prima snel en goed

Betalen voor niets

Ik moet 5 euro administratiekosten betalen voor een eticket.

Uitstekend!

Vlot om mee te werken.

Ik heb m’n kaart/voucher nog altijd niet ontvangen

Ik stuurde hier al een mail voor. Was bedoeld als cadeau vr deze avond

De bestelling van begin tot het bij mij op de mat viel is goed / vlot verlopen. Voor diegene voor wie het was, hij is er erg blij mee. Fijne Jaarwisseling gr. Gemma.

Rotslecht

Besteld op 17 december. Wordt beloofd volgende werkdag verzonden dus de 19de. Tot op heden nog altijd geen kaarten van de efteling ontvangen. Geen mail met track en trace enkel een orderbevestiging. Wordt niet gereageerd op mails.

Telefonisch bereikbaar en (spoed)bestelling aan de deur opgehaald

Prima geregeld

Duidelijk en makkelijk

Duidelijk makkelijk klantvriendelijk

Leuk en makkelijk

Mooi boekje -moet enkel wel goede fotos hebben op smartphone

makkelijk en snel

makkelijk en snel

Heb nog steeds niets ontvangen

Degene was erg blij mee

Bestelling ging vlekkeloos, duurde wel wat langer met de feestdagen voordat ik het binnen had.

Heel handig in deze Lockdown tijd.

Lag keurig in de bus

Goeie service!

Fijne ervaring met Cardman. Ik had per ongeluk een verkeerde huisnummer ingegeven, maar dit werd direct vriendelijk rechtgezet. Snelle levering... niks op aan te merken!

Snel en correct

Bestelling was snel geleverd in nette verpakking ! Zeer tevreden

Schitterend

Ik ben door jullie enorm goed verder geholpen , wanneer ik dacht dat het giftcard die ik had aangekocht niet op tijd zou geleverd zijn . Door een elektronische voucher door te mailen . De giftcard was gelukkig op tijd aangekomen met resultaat een hele contente zoon Hartelijk bedankt

Redelijk

Bezorging was niet binnen de beloofde termijn sorry

Cadeaukaart gekocht voor mijn broer. Wat gelijk werd geleverd via de mail. Broer blij, ik blij! Super bedankt!

Zeer goede service

Snelle afhandeling

Betrouwbaar

Stipte en correcte levering

Gift card was na 2 dagen geleverd. Bijhorende tekst zoals aangegeven vermeld bij het kaartje. Service was vlekkeloos.

Snel geregeld

Snel geregeld. Je hoeft niet naar de winkel. Lekker makkelijk zo!

Positief verrast

Gezellig cadeaukaartje (mocht iets groter..), maar erg fleurig en leuk om te geven. Klantenservice is prima, erg snel met reageren en gelijk bereidt om met een oplossing te komen als het evt misgaat met de postverzending.

correcte afhandeling van bestelling, levering later dan verwacht

goede ervaring, snelle respons van klantenservice. Levering had ik 1 dag eerder verwacht vandaar geen 10

Mijn bestelling is uitgevoerd zoals gevraagd

Zijpendaalseweg 41

6814CC Arnhem