Eenvoudig te bestellen, duurzaam.
Beste Jerry, Wat fijn om te horen dat je ons bestelproces als eenvoudig en goed hebt ervaren! Wij wensen je veel plezier met jouw cadeaukaart. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
ik heb nog niets ontvangen
Beste Mieke, Wat vervelend om te horen dat jouw cadeaukaart nog steeds niet binnen is. Zou je ons een mail kunnen sturen naar [email protected] met jouw ordergegevens. Met deze informatie kunnen wij kijken wat er precies met jouw order is gebeurd. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Werkt altijd super snel en nooit problemen!
Goede dienstverlening
Beste Ronny, Hartstikke bedankt voor het geven van een beoordeling aan ons! Wij zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Veel plezier van jouw cadeaukaart! Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
goede website, snelle levering, ook in België
Beste Tim, Wat fijn om te horen dat jouw bestelling gemakkelijk en snel is verlopen. Wij hopen je snel weer te zien op Cardman.nl. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Zie hier boven
Beste, Wat vervelend om te horen dat jouw ervaring met Cardman.nl niet goed was. Wij proberen de cadeaukaart zo goed mogelijk te presenteren, daarom wil ik je bedanken voor jouw beoordeling. Met jouw beoordeling kunnen wij onszelf verder ontwikkelen. Daarnaast bieden wij onze excuses nog aan voor jouw ervaring. Wij hopen je in de toekomst alsnog blij te maken met een cadeaukaart. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
jullie waren onbekend voor mij
Beste Monique, Ondanks dat het onbekend en onwennig voor je was, zijn wij blij dat je een positieve ervaring aan Cardman.nl hebt overgehouden. Wij hopen je snel weer blij te maken met een cadeaukaart! Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
I live in France and ordered a snowboard, the staff was so helpful and organized a really fast shipping ! Got the board few days later ! Great products and 6 stars customer service :) thanks !
mijn ervaring is dat het heel makkelijk en snel geregeld is. Moet verder nog blijken of de ontvanger ook zo tevreden is, maar voor mij wat het heel prettig om zo n tegoedbon te regelen.
Hoi Adriana, Wat fijn om te horen dat jouw ervaring met Cardman.nl goed is. Wij proberen het zo gemakkelijk en snel voor je te maken. Goed om te weten dat je het zo ook ervaart hebt. Wij hopen dat de ontvangen net zo tevreden is als jij. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
goeie vlotte service
Hoi Eveline, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Wij zijn heel blij om te horen dat je onze service als goed hebt ervaren. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Besteld via de website van het restaurant zelf, dus ik had eigenlijk geen idee dat het via een andere organisatie geregeld werd. Blijkbaar dus door CARDMAN. Maar dat was prima: ze waren er snel, en de persoonlijke boodschap stond netjes op het kaartje. Wat nog leuk zou zijn, is als je een persoonlijke booschap apart per cadeaubon kunt maken. (ik bestelde 6 cadeaubonnen, maar kon maar 1x de boodschap typen)
Beste Thijs, Hartstikke bedankt voor je goede beoordeling! Fijn om te horen dat je cadeaukaart snel en netjes bij jou binnen is gekomen. Daarnaast nemen we jouw feedback mee om ons nog verder te ontwikkelen. Nogmaals bedankt. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Wat een groot aanbod, voor elk wat wils en snel geleverd. Sinterklaas is weer helemaal blij!
Ik had snel gevonden wat in zocht
Goedemorgen Cathy, Fijn om te horen dat je positieve ervaring hebt gehad met onze webshop. wij vinden het belangrijk dat onze website gebruiksvriendelijk is, zodat je snel kan vinden waar je naar op zoek bent. Daarnaast wil ik je bedanken dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Goed geregeld
Hoi Anique, Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om zo'n leuke beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat jouw cadeaukaart snel is toegekomen via de mail. Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Cadeaukaart Vrijbuiter besteld en binnen 2 dagen ontvangen.
Beste Jacob, Goed om te horen dat jouw Vrijbuiter kaart binnen 2 dagen is toegekomen. Bedankt voor jouw positieve beoordeling! Veel plezier met de Vrijbuiter cadeaukaart. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Ik heb dinsdag de kado kaart besteld maar heb hem nog altijd niet ontvangrn
Beste Danny, Wat vervelend om te horen dat je cadeaukaart later was binnengekomen dan verwacht. De cadeaukaart was daarentegen wel op tijd verstuurd. Daarnaast hebben wij via de mail contact gehad en hierbij aangegeven dat de cadeaukaart, later dan verwacht, is aangekomen. In ieder geval heel veel plezier met de cadeaukaart en wij hopen je in de toekomst alsnog te kunnen helpen aan een cadeaukaart. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Makkelijk en vlug geregeld, per post of e mail krijg je de cadeaubon. Top!
Positief!
Beste Philippe, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om onze te beoordelen. Wat fijn om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad op Cardman.nl! Wij hopen je snel weer te zien op onze website. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Beste Audrey, Hartstikke bedankt voor je positieve review! Wij hopen je snel weer te kunnen voorzien van een cadeaukaart. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Goede communicatie en alles in orde zoals gevraagd
Beste Hans, Wat fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad met onze website. Daarnaast willen wij je bedanken voor je positieve beoordeling. Wij hopen je in de toekomst vaker te kunnen helpen aan een cadeaukaart. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Eenvoudig te bestellen en snelle levering
Hoi Tine, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review bij ons achter te laten! Fijn om te horen dat het eenvoudig en snel geleverd was. Wij hopen je snel weer te kunnen helpen aan een cadeaukaart. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Ik heb nog niets ontvangen
Beste Marc, Bedankt voor je review! Wat vervelend om te lezen dat het mis lijkt te gaan, onze oprechte excuses hiervoor. We kunnen terugzien dat de cadeaukaart wel tijdig verstuurd is, maar bij PostNL vertraging heeft opgelopen. Uiteindelijk hebben we onderling, per e-mail, weten op te lossen om een nieuwe kaart te versturen. We gaan dit zeker evalueren en ik ben dan ook blij dat je ons deze feedback geeft. Zo kunnen we alleen maar verbeteren en zorgen dat de leveringen weer volgends de kwaliteit van Cardman kunnen verlopen. Nogmaals onze excuses. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Makkelijk en snel de cadeaubon voor het restaurant van mijn keuze geregeld!
Hi Evelien, Hartelijk dank voor deze mooie review. Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om deze voor ons te schrijven. We wensen je heel erg veel plezier met de cadeaukaart! Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
De kaart is eenvoudig te bestellen en hebben we ook netjes ontvangen. Het enige wat afweek is dat aangegeven wordt 'voor 15:00 uur besteld, daags er na geleverd' is niet van toepassing geweest, we hebben de kaart pas een dag later ontvangen.
Beste Roger, Bedankt voor het schrijven van deze review. Wij vinden het oprecht heel erg fijn dat je de moeite hebt genomen om deze te schrijven. Hartstikke fijn om te lezen dat je de cadeaukaart zo eenvoudig kon bestellen en dat je deze in goede orde hebt ontvangen. Uiteindelijk is de cadeaukaart één dag later geleverd dan verwacht. Wij nemen deze informatie intern mee en gaan hier mee aan de slag. Uiteindelijk kunnen we hiermee onze kwaliteit verbeteren. Nogmaals hartelijk dank en we wensen je veel plezier met jouw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Gekregen als cadeau en kon heel makelijk betalingen maken