Makkelijk en vlug geregeld, per post of e mail krijg je de cadeaubon. Top!

Snelle correcte levering met leuke verrassing.

Positief!

Perfecte service

Goede communicatie en alles in orde zoals gevraagd

Eenvoudig te bestellen en snelle levering

Slecht

Ik heb nog niets ontvangen

Snelle manier om een cadeaubon aan te schaffen

Makkelijk en snel de cadeaubon voor het restaurant van mijn keuze geregeld!

Kaart netjes ontvangen, maar wel een dag later als aangegeven tijdens de bestelling

De kaart is eenvoudig te bestellen en hebben we ook netjes ontvangen. Het enige wat afweek is dat aangegeven wordt 'voor 15:00 uur besteld, daags er na geleverd' is niet van toepassing geweest, we hebben de kaart pas een dag later ontvangen.

Makkelijk en snel

Gekregen als cadeau en kon heel makelijk betalingen maken

Vlot verloop

De aankoop is vlot verlopen.

Correcte transactie

Bon wat later ontvangen dan voorzien

Supermakkelijk en mooi bestand

Ik heb een cadeaubon voor de Efteling gekocht en vond het helemaal super geregeld. Ik kon het meteen uitprinten, compleet met een Efteling envelopje die ik ook mocht uitprinten om de bon leuk te kunnen geven. Ik had een paar minuten na betaling de pdf voor de bon in huis en kon het last-minute nog uitprinten en geven. Super handig!

Snelle bezorging. Alles klopte. Misschien het persoonlijke berichtje in iets grotere letters, als dat mogelijk is.

Teleurgesteld

Drie dagen al besteld en betaald . Nog niets per ontvangen . Deze cadeaubon moet ik op maandag 20 september kunnen afgeven! Kunnen jullie daarvoor zorgen?

Snelle levering en mooi materiaal

Mooie diamond painting voor een leuke prijs

Heel vlot

Het is goed verlopen. En had het op tijd.

Gewoon goed

Giftcart Efteling bestelt. Ging zeer snel en vlot. Kaartje stak ook na 3 dagen in de brievenbus. Top.

Bestelling ging snel en heel gemakkelijk

Bestelling ging snel en heel gemakkelijk

Product werkt niet

Cadeaukaart gekocht via website maar kan bij deze website niet ingeruild worden. De code is niet geldig...

Gebruiksvriendelijk en snelle service/afhandeling

Gebruiksvriendelijk en snelle service/afhandeling

Prima levering

Duidelijke site en snelle levering

Voor 17 u besteld dag nadien geleverd helaas fabels

Mijn bestelling van 31/8 nog steeds niet ontvangen op 5/9 Dus niet zo voor 17 u besteld volgende dag in huis Gelukkig kreeg ik een digitale bon zodat ik niet met lege handen naar communiefeest moest

Correct

Vlotte, correcte afhandeling