Uiteindelijk gelukt...
Op vrijdag 18 december 2020 voor een fors bedrag 3 cadeaukaarten aangeschaft bij een aangesloten onderneming waarvoor Cardman de afhandeling verzorgt. Snel een mail ontvangen met bevestiging (geen factuur, die zou nog volgen) en dat ik met een aantal minuten de cadeaukaarten zou ontvangen. Ontvangst bleef echter uit en ook geen bericht van Cardman hierover. Geprobeerd te bellen met Cardman, maar niemand bereikbaar. Uiteindelijk gelieerde bedrijf gebeld die voor mij contact met Cardman gezocht hebben (ze waren blijkbaar wél aanwezig...). Betrof een technische storing en e.e.a. zou z.s.m. geregeld worden. Verder niets meer gehoord en maandag 21 december zelgf weer contact opgenomen met gelieerde bedrijf die voor mij weer zijn geen bellen met Cardman. Uiteindelijk in de loop van 21 december een factuur mogen ontvangen, maar nog steeds geen cadeaukaarten. Uiteindelijk op dinsdag 22 december pas alles ontvangen. Gelieerde bedrijf heeft mij telkens zeer goed geholpen, van Cardman helemaal niets gehoord over de vertraging, geen updates, geen excuses helemaal niets..... erg matig een dergelijke 'service'