Correcte levering

Spijtig dat er bij 2 cadeaukaarten maar 1 envelopje bijzat

Doet wat het beloofd

Mooi verpakt. Snelle levering.

Helaas te laat

Zaterdag besteld voor een bezoek dinsdagavond. Kaart kwam pas woensdag binnen. Een tegoedbon voor cadeaubon in elkaar geknutseld en daarna na gestuurd. (Ook weer extra postzegel gekocht).

top

makkelijk aan te vragen en snelle levering

Te laat geleverd

Kaartje besteld op dinsdag 22 augustus. Normaal volgende werkdag verzonden. We zijn morgen een week verder, maar nog geen cadeaukaart ontvangen.

TOP!!

Wij wilden een lunchbon cadeau geven van een restaurant "van de andere kant van het land" en via jullie is dit gelukt!! Degene was erg verrast dat wij zo gemakkelijk zo aan een cadeaubon konden komen!!

prima en snel afgehandeld

Het ging gemakkelijk en je kon kiezen, per mail of per post. Alles goed geregeld verder. Bedankt.

Mooie lay out van de kaart Snelle bezorging

Prima contact

Alles ging gemakkelijk

Was eerste maal dat ik een cadeaubon online heb gekocht! Eerst wat onwennig en voorzichtig, maar heb een paar revieuws gelezen en was gerustgesteld! Voor mij is het een fantastische ervaring en ga het in de toekomst zeker nog doen! Bedankt

Fijn en snel cadeautje code

Vond leuk dar ik niet naar de winkel hoeft te gaan om cadeau kaart te kopen toen zag ik deze dat je via de e-mail ook kunt gebruiken en dan delen met een persoon die ik wilde blij maken.

snelle levering van cadeaucard

Wilde een cadeaucard bij The Weberstore bestellen en deze werd (digitaal) geleverd door Cardman. Snel en precies wat ik wenste. Ook mogelijkheid om een persoonlijke boodschap toe te voegen

Prima service!

Ik had een cadeaukaart besteld met de post, zodat ik een mooi geschenkje kon afgeven aan de jarige, maar omdat de kaart de dag op voorhand nog niet was aangekomen mailde ik naar de klantendienst. Na een paar minuten had ik al een antwoord. Ze hebben me meteen aangeboden om een e-kaart te bezorgen, die ik na 15 minuten al op mijn printer had liggen. Gelukkige jarige en blije klant!

Toppie

Perfect en gemakkelijk geregeld

Makkelijk en snel geregeld

Kaart was zo gekocht en zat vrijwel direct in mijn mailbox. Deze heb ik uitgeprint en kado gegeven.

Zeer snel

Het was de eerste keer en het verbaasde me dat ik dezelfde dag alles binnen had

Op tijd afgeleverd/bezorgd

Ik kwam er niet uit hoe mijn card te verzilveren. Ik ben heel fijn geholpen door een dame van de helpdesk. Een dag of twee later had ik mijn kaart in huis. Heel erg goede service.

Gewoon dikke 10

Cadeau uitzoeken voor 20 jarige dochter! Na scrollen kwam ik hier terecht. Heel overzichtelijk en ineens wist ik het. Weekendje weg van hotelspecials voor haar samen met haar vriend! Hotelspecials altijd goede hotels. Site werkt prima en snel en binnen 1 dag netjes in huis met de bon in fleurig kaartje! Perfecte service

Makkelijk te bestelken

Verwarrend

In het eerste keuze menu kan ik alleen maar aanvinken; “cadeaukaart via e-mail”. Bij de volgende pagina wordt het adres gevraagd van de begunstigde, maar niet het e-mail adres?! Vervolgens wordt de door mij gekochte cadeaukaart naar mijn e-mailadres gestuurd, wat ik niet had aangegeven!

Goedemorgen communicatie, snel geleverd

Fijn dat je bij deze cadeau kaart een bericht kan plaatsen.. Fijne communicatie ook!

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd

Alles prima en vlot verlopen

Duidelijke website en zeer snel bezorgd!

Het bestelproces is heel gemakkelijk, geen verzendkosten als je je cadeaukaart per post bezorgd wilt hebben ipv via de mail en je hebt 'm binnen no time in huis. Super!

Zijpendaalseweg 41

6814CC Arnhem