1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

The number to charge the card was not in the email, so I had to write letters and phone to find out where it was, and as I needed a top up there and then I topped up somewhere else as well. It took many days to get the top up and it charged extra money to do it. I made a big mistake choosing your company to top up. I shall definitely NOT recommend anyone to use this website. I am very disappointed. As I ended up by buying 2 x as much credit as I needed and I did not get as much extra credit (10 euros less) than if I had ordered 20 euros in one go - I am still very UNHAPPY You can give your excuses but you still did not give a good services and I am still not happy

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Betrouwbaar, snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte service, bij contactopname per telefoon heel vriendelijk opgevolgd.

Op voorhand melden dat de bon bij ontvangst nog moet geactiveerd worden, zodat je weet dat je moet uitkijken voor een mailtje met de activatiecode. Ik had dit niet ontvangen (of misschien in spam, maar toch niet opgemerkt) en heb dan moeten telefoneren voor de activatie. Maar dat verlief heel vlot hoor.

Pluspunten

duidelijke website, veel keuze, snelle levering

Pluspunten

Snelle levering. Snelle reactie.

Geen idee

Pluspunten

Gebruiksvriendelijke site + snelle levering

Pluspunten

Super tevreden, vlotte bestelling vanuit Belgie, snelle afhandeling

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik had op 4 April mijn Ortel prepayd met € 20,00 opgewaardeerd Dat was Stichting Derdengelden Buckaroo. Dat bedrag werd ook bij mijn ING afgeschreven IK zou dan via uw bedrijf een opwaardeercode krijgen Dat is niet gebeurt, ik heb die code pas gekregen nadat ik met een van uw medewerkers telefonisch contact had gehad ongeveer 3 weken na de bestelling Ik ben dan ook niet tevreden over uw werkwijze Mijn email [email protected] vr. gr. C.H.Philipoom

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijke uitleg.

Pluspunten

Alles goed gegaan dank U

Pluspunten

ik ben 71 en t lukt me wat niet vaak gebeurt als ik iets op de laptop moet invullen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

gemakkelijk bestellen

ik dacht dat het mogelijk was om cadeaukaarten nadien bij te laden, maar ik vind niet terug hoe dat moet. ofwel is dit niet duidelijk aangegeven, ofwel heb ik het concept helemaal verkeerd begrepen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service, snelle levertijd, mooie prijs

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

het was overzichtelijk en ging makkelijk via de site

mn dochter had niks op haar telefoon binnen gekregen aan info en kon dus nog niet opladen.

Pluspunten

Snelle levering, ook tijdens de feestdagen.

Mss de leveringsvoorwaarden in belgie aanhouden als in nederland? De volgende dag geleverd

Pluspunten

Grote keuzemogelijkheid.

Nog meer flexibiliteit, wellicht iDeal tegoed zodat het in nog meer webshops te gebruiken is.

Zijpendaalseweg 41

6814CC Arnhem