Beoordeling komt eerder dan kaart zelf Nog niets ontvangen

Bestellen was simpel Maar helaas nog niet ontvangen

Nog niks ontvangen

Bestellen was simpel Maar helaas nog niet ontvangen

Niets ontvangen

Nog altijd niets ontvangen, dus improviseren voor mijn dochters cadeautje. Een mail gestuurd, maar nog geen reactie ontvangen. Er kan iets mis gaan, het gaat erom hoe het wordt opgelost.

kaart nog niet ontvangen

heb betaald op woensdag 7 december, mijn kaart per post laten komen en heb deze op zaterdag 12 nog niet ontvangen

Gecompliceerd

Ik bestelde cadeaubon Bar Bulot Onmiddellijk antwoord voor de betaling zoals gewoonte Confirmatie onmiddellijk en cadeaubon zou volgen …… Cadeaubon was er nog niet na 12 uren Heb ik dan om gevraagd werd gezegd is opgestuurd ….. Weer gezegd niet ontvangen dan cadeaubon ontvangen na 3 mails

Gecompliceerd

Heb de kaart nog niet ontvangen via de post

Heb de kaart nog niet ontvangen via de post. Bestellen liep vlot maar ik wil wel mijn kaart ontvangen!

Perfecte service

Perfecte service, snel te bestellen, en tijdig geleverd. Voor herhaling vatbaar!

Perfecte service

Vlugge correcte service

vlot en duidelijk

alle ging vlot en was duidelijk .

Cadeaubon als geschenk

Binnen de 2 minuten is de bon online in uw PC.

Zijpendaalseweg 41

6814CC Arnhem