Cadeaubon als geschenk

Binnen de 2 minuten is de bon online in uw PC.

prima service

tijdige bezorgingen, volgens afspraak

Makkelijk te vinden en snel verstuurd

De post in Vlaanderen liet het afweten maar na 1 telefoontje met één van jullie zeer vriendelijke medewerkers ontving ik de cadeaukaarten per e-mail.

Jammer

Het bestellen is zeer eenvoudig. Jammer is, als je waardebon aan iemand anders wilt geven via een print, dat je dit alleen kunt doen vanuit de mail. Hierdoor staat jouw mailadres en jouw naam op de print.

Het bestellen ging soepel

Het online bestellen ging soepel. Je hebt de keuze om thuis een cadeau kaart te krijgen, of om online en dan krijg je een streepjescode die je in het betreffen kunt gebruiken als betaling. In ons geval Happy Italy. Alles ging soepel en snel.

Prima geregeld.

Bezorging liet op zich wachten,niet zo gek in deze drukke decembermaand. Na een belletje een digitale kaart meteen in huis.Top.

ik voel me wat bedrogen want heb na 1 week nog steeds niets ontvangen

Een week geleden maakte ik een online bestelling. Een geschenk van onze groep voor onze verantwoordelijke. Ik dacht dat het op tijd zou aankomen (besteld per post) maar nu heb ik nog steeds niets ontvangen. Dubbel beroerd voor mij uiteraard; ik nam het initiatief om bij jullie te bestellen, de collega's rekenden op mij maar geen cadeau. Kunnen jullie dit nog ergens regelen? Rechtzetten? Zeggen wat er mis is gelopen? Dank je wel.

Bon besteld van Happinez. Lag 2 dagen later keurig in de brievenbus.

Online besteld en volgende dag keurig in huis. Geen extra verzendkosten. Super dat het zo kan! Dankjewel

Snelle service!

Heldere site en snelle service!

in orde !

Gewoon het feit dat je faktuur automatisch wordt bezorgd is top. Bij andere sites zoals resengo moet je steevast om een faktuur gaan bedelen.

Aan te raden

Bestelling verliep zeer vlot. Snel en gemakkelijk

Snel bezorgd, waarde alleen onvermeld

Jammer dat nergens de waarde staat, hoort wel als je een cadeaukaart aan iemand schenkt vind ik.

super

Goede overzichtelijke site en snelle service bij problemen

Heel positief

Gutschein per Email

Ich wollte für meine Tochter zu Weihnachten eigentlich eine Geschenkkarte per Post bestellen, das ist jedoch anscheinend nicht möglich. Versendet wird nur in die NL und Belgien, schade!

Zeer correcte afhandeling

Heel makkelijk

Uitskende afhandeling van mijn bestelling

Cadeau zou per post worden bezorgd, kwam echter te laat binnen. Werd echter door een medewerker opgelost door alsnog een bon per mail te zenden, zodat de jarige toch iets overhandigd kon worden.

Zeer goede service

De bestelde ecard waa direct beschikbaar

Geschenkbon bijna een week onderweg?

Mijn verwachting was mijn geschenkbon binnen een 2-tal werkdagen te ontvangen, maar dit duurde 4 werkdagen. Ik heb mijn geschenk dus pas 2 dagen na een verjaardag kunnen geven, jammer dat dit zo lang duurde.

Vlot efteling bonnen kunnen bestellen. Leuk dat je er een gepersonaliseerde boodschap bij kon plaatsen. Bestelling was er na een 5 tal dagen (België).

Ik heb niets aangekregen

Ik heb 5 dagen geleden iets besteld, en nog niets aangekregen.

Ok

Card was er correct & vlot.

Zijpendaalseweg 41

6814CC Arnhem