Tot nu toe niets ontvangen en kaart zondag nodig?
Beste, Wat vervelend dat je cadeaukaart nog niet binnen was. Wij zien dat dat cadeaukaart de eerst volgende werkdag is verstuurd (7 juni). Naar adressen in België kan dit zo'n 3- 4 werkdagen duren voordat de cadeaukaart bezorgd wordt. Gelukkig hebben wij per e-mail de melding gekregen dat de cadeaukaart afgelopen vrijdag is binnen gekomen. Heel veel plezier van jouw cadeaukaart. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Originele beoordeling
Tot nu toe niets ontvangen en kaart zondag nodig?
Ik wilde heel graag meerdere karten kopen met verschillende tekst erop. Dat bleek een zeeeer moeilijk en tijdrovend ervaring. Voor veiligeidsreden kunnen er maar 2 karten per dag aangekocht worden maar er komt geen waarschuwing...alle karten waren dus besteld maar ik kreeg er maar 2 en het geld van de andere moest de volgende dag weer op mijn rekening staan. Toen kon ik pas de volgende karten bestelen !?!? Ik zou naar een paar uren de volgende "setje" kunnen bestellen maar dat werkte ook niet en ik kreeg de karten weer niet en moest nog een keer op het geld wachten en weer bestellen. Goed dat het beveiligd wordt maar het moet toch anders kunnen !
Beste Valerie, Wij begrijpen inderdaad dat dit heel vervelend en tijdrovend is. Het is wel mogelijk om meerdere kaarten te bestellen, alleen niet in meer dan twee aparte orders binnen één dag. Daarentegen is het wel goede feedback om hiervoor een waarschuwing in te bouwen, waardoor hierop geattendeerd wordt. Bedankt voor jouw beoordeling en deze feedback nemen wij zeker mee! Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Beste Amirah, Wat een top beoordeling! Hartstikke bedankt. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
De cadeaubonnen hadden we heel snel in ons bezit. Toen er door omstandigheden iets fout was gegaan werden we heel snel geholpen door een super vriendelijke mevrouw!
Beste Joke, Wat fijn om te horen dat de cadeaubonnen snel bij je binnen zijn gekomen. Hartstikke bedankt voor jouw top beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
De bestelling kwam een paar dagen later dan verwacht (na wat slechte ervaringen maakte me dat onrustig) maar een mailtje met snel en duidelijk antwoord gaf duidelijkheid en een dag later kwamen de cadeaukaarten binnen. Bedankt
Beste Peter, Wij zijn blij om te horen dat de cadeaukaarten zijn bezorgd, ondanks dat ze één dag later binnen zijn gekomen dan gepland. Heel veel plezier ervan! Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Bestelproces verliep makkelijk. De kaarten zien er mooi uit en zitten in een leuk hoesje. De kaarten zaten "op zijn kop" in het hoesje, dat heb ik omgedraaid. Het is een kleinigheidje, maar staat toch netter. E-mail contact verliep ook prima, nadat ik nog een vraagje had.
Beste Linda, Wat fijn om te horen dat het alles makkelijk verliep en het contact ook goed was. Daarnaast zullen wij er voor zorgen dat de cadeaukaart niet nogmaals op de kop wordt geleverd. Bedankt voor jouw goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Spijtig dat ik de bon zelf moest afprinten, geen selectie om thuis te laten leveren
Beste Lieve, Helaas is het niet voor iedere cadeaukaart mogelijk om ze per post of mail te versturen. Dit zijn afspraken die onderling zijn gemaakt. We zijn wel blij om te horen dat je toch een goede ervaring hebt gehad met Cardman.nl. Bedankt voor jouw beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
hi, ik heb wel nog geen cadeaubonnen. Ik bel wel
Beste Fred, Bedankt voor jouw beoordeling! We zien de informatie over jouw order graag snel tegemoet. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Geweldig!
Beste Anna, Wat een geweldige beoordeling heb je voor ons achter gelaten! Hartstikke bedankt! Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
zoals verwacht, heel tevreden
Beste Kathleen, Hartstikke bedankt voor jouw super review! Hier zijn wij heel blij mee. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Alles in orde, mooie levertijd en goed verpakt verzonden
Beste Vincent, Wat fijn om te horen dat alles naar verwachting was! Heel erg bedankt voor jouw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Ik heb op 11/5 een bestelling geplaatst en betaald. Ik heb deze nog steeds niet toegekregen!
Beste Angaelle, Wat vervelend om te horen dat jouw cadeaukaart nog steeds niet is toegekomen. Wij hebben je zojuist een e-mail gestuurd om de cadeaukaart alsnog snel bij jou te krijgen! Wij zien je reactie graag snel tegemoet. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Ik kende Cardman nog niet, maar ik ben erg enthousiast! Het verbaast me dat niet veel meer bedrijven Cardman gebruiken.
Hoi Angela, Hartstikke bedankt voor jouw goede beoordeling! Wij zijn hier héél blij mee! Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Een kaart uitzoeken en vullen met het geld lukte nog wel. Gelukkig had de gever elk stapje in beeld gebracht, want het is een grote puzzel. Niet vanzelfsprekend. Nadat ik mijn artikelen uitgezocht had en wil betalen met de cadeaukaart, komen de problemen. De lange code en pincode ingevuld. Daarna krijg ik elke keer de melding dat de kaart geblokkeerd is en niet te verzilveren. Ook na bellen met het betreffende bedrijf. Zij zien dat de kaart geladen is, maar wat er verder loos is weet ik niet. Enkele dagen later na mijn melding daar, lukte het gelukkig wel. Het heeft me veel stress, energie en tijd gekost om deze bon te kunnen benutten. Ik zal deze dan ook niemand aanraden.
Beste Rianne, Wat een vervelende ervaring met het verzilveren van jouw cadeaukaart. Gelukkig hebben wij via de e-mail snel hulp kunnen inschakelen om jouw cadeaukaart alsnog snel te kunnen verzilveren. Daarom zijn wij ook blij te horen dat het uiteindelijk is gelukt! Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Prima snelle service
Beste Ineke, Wat een super beoordeling! Hartstikke bedankt. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Cadeau besteld en meteen bevestiging ontvangen. Perfecte service
Beste Tine, Wat zijn blij om te horen dat je een hele aangename ervaring hebt gehad met het bestellen via Cardman.nl. Wij hopen je snel weer blij te maken met een cadeaukaart! Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Tot op heden is mijn cadeaubon nog niet in mijn bezit. Nog niet geleverd
Beste Mimi, Wat vervelend om te horen dat jouw cadeaukaart nog niet binnen is gekomen. Zou je een mail naar [email protected] kunnen sturen met jouw ordergegevens? Hiermee kunnen wij snel helpen om alsnog de cadeaukaart zo spoedig mogelijk bij jou te bezorgen. Graag zie ik je mailtje tegemoet. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Met het invullen van een zoekoptie kwam ik snel bij wat ik wilde bestellen en het bestellen ging heel eenvoudig. Een dag later lag de cadeaubon op de mat.
Beste Jacomine, Bedankt voor jouw super beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Op tijd bezorgd, mooi verjaardagscadeau, Ontvanger enthousiast, en de gever ook.
Beste Gerrie, Heel erg bedankt voor jouw goede beoordeling! Wij hopen je dan ook snel weer blij te maken met een cadeaukaart. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Beste Natasja, Wat een geweldige beoordeling heb je ons gegeven. Heel erg bedankt hiervoor! Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Zeer snel en prettig geholpen. Product zag er ook net zo uit als op de website. Zou hier nog een keer een bestelling plaatsen.
Beste Kim, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden was dat je hier nogmaals een keer wilt bestellen. Hartstikke bedankt voor jouw beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Snel en efficient
Beste Els, Wat fijn om te horen dat je onze website als positief hebt ervaren! Wij hopen je snel weer blij te maken met een cadeaukaart. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Fijn dat je de kaart in gedeeltes kan inleveren, elke keer een klein bedrag ervan inwisselen voor b.v. een drankje
Beste, Hartstikke bedankt voor jouw uitstekende beoordeling! Wij wensen je nog veel plezier van de cadeaukaart en geniet van je drankjes! Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Makkelijk te bestellen, Alleen jammer dat het een dag te laat binnen kwam
Beste Herma, Hartstikke bedankt voor jouw goede beoordeling! Alleen jammer om te horen dat de cadeaukaart één dag te laat binnen is gekomen. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Beste Foeke, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met Cardman.nl! Bedankt voor jouw beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl