Super Shop, gerne wieder

Bestellung und Lieferung schnell und unkompliziert. Sehr schöner und stabiler Korb. Werde Shop gerne weiterempfehlen.

Dik tevreden !!!

Zeer klantvriendelijk, twee mozaïek lampjes gekocht, deugdelijk verpakt en netjes geleverd.

Prachtige druppelvaas!

Prachtige druppelvaas snel ontvangen. Precies de vaas, die ik ook besteld had.

supermooie mandencollectie

Vensterbankmanden besteld en snel geleverd. Staan heel mooi

Perfect!

We hebben een grote lamp gekocht bij Migo Styling. Deze kon niet via de gewone bezorgdienst worden geleverd. Dochter van de eigenaren heeft de lamp afgelopen vrijdag gebracht en neergezet. Telefonisch contact is zeer prettig verlopen en de lamp is fantastisch. Nog mooier dan op de foto.

Zeer attent

Duidelijk en attent

Stipt

We hebben jullie gewoon op internet gevonden, mooie presentatie v H product en duidelijk en we hebben besteld En kijk m'n schoonzus is nu trots op haar Houtmand op wieltjes bij de open haard Ook vriendelijke levering Dus 10/10 en dankuwel Prettige feestdagen

Top !! Alles perfect in orde van telefonische uitleg tot bestelling tot levering !

Gewoon perfecte behandeling zoals het hoort !

Snelle levering, prachtige kwaliteit

Mijn bestelling werd snel geleverd, er was ook nog gebeld om aan te geven dat 1 mand een andere maat had dan aangeven op de site. Super service!

super bedrijf zeer mooie producten

Heb een vloerlamp gekocht. Fantastische website en zeer duidelijke foto's. Maar in het echt is de lamp nog mooier. Zeer goed verpakt en goed op de hoogte gehouden door een geweldig leuke man van de klantenservice. Ga zo door, ik kom hier zeker nog een keer terug alleen al vanwege de vriendelijke klantenservice.

Snel geregeld

Goede prijs en mooie kwaliteit

Snel geregeld

Goede prijs en mooie kwaliteit

heel tevreden

eerlijke website,snelle levering(na 2 dagen al)en mijn krans was uitstekend verpakt! zeker een aanrader

heel tevreden

Prachtig product, snelle levering

Makkelijk bestellen en snelle levering

prettige service

Ik kocht een fietsmand. De levering was iets later dan aanvankelijk beloofd, maar dit werd gemeld. Product is van een mooie kwaliteit en precies pas op het rekje

Supersnelle levering aan een voordelige prijs

Prachtige krans ( bonsai ) zonder lichtjes die je zelf kan versieren.supersnelle levering( 1 dag )

Geweldige mooie lamp en een prima service!

Nette communicatie en een prima levering van een mooi product.

Snelle levering, netjes ingepakt

Gisteren besteld en direct de volgende dag in huis. Snelle levering met een keurige tracking. Mijn product was ook heel netjes ingepakt. Een zeer tevreden klant.

Erg blij met de prachtige dromenvanger ! Het staat perfect op de plek waarvoor ik hem in gedachten had . En ook fijn : een snelle levering en erg goed verpakt .

levering houtmand

goede levering